preţ miere

Creat de ionut.api, Iulie 02, 2014, 07:35:36 AM

« precedentul - următorul »

MirceaCalin

Citat din: albinasebes din Iunie 10, 2009, 08:44:03 PM
deci e bine ca dupa ce o scot din bidon sa o strecor din nou sa inteleg. intr-o carte am gasit cam asa: la peste 20 grade  - 3 zile; +25grade - 1,5 zile; + 30 - 18 ore; +35 grade - 10 ore; + 40 grade - 6 ore. sunt reale aceste valori?
:wink:

thomas

Citat din: oroles din Iunie 02, 2015, 08:19:19 PM
Vreau si eu adresa si telefonul "achizitorului principal".  Eu abia am reusit sa obtin un 18 RON pentru salcam la un achizitor.
ai mp

oroles

Salutare!
Am o cantitate bunicica de miere de salcam (raportat la numarul meu de stupi). Anul acesta a fost bun. La ce preturi dati voi salcamul? Cel mai mult mi s-a oferit 15.5 RON si mi s-a parut putin. Am capacitate de desfacere mare la borcan, insa as vrea sa o dau toata si sa nu ma mai chinui cu borcane.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

dodo79

Citat din: oroles din Iunie 14, 2015, 03:21:52 PM
Salutare!
Am o cantitate bunicica de miere de salcam (raportat la numarul meu de stupi). Anul acesta a fost bun. La ce preturi dati voi salcamul? Cel mai mult mi s-a oferit 15.5 RON si mi s-a parut putin. Am capacitate de desfacere mare la borcan, insa as vrea sa o dau toata si sa nu ma mai chinui cu borcane.
la borcan dau cu 30.
La engros am inteles ca pana in 21

oroles

In Ardeal stiu ca e mai scumpa. Cu 30 de lei aici stai cu ea mai mult timp. Trebuie sa gasesti prostul potrivit si sa ai putina.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

feerary

Citat din: oroles din Iunie 14, 2015, 09:33:50 PM
In Ardeal stiu ca e mai scumpa. Cu 30 de lei aici stai cu ea mai mult timp. Trebuie sa gasesti prostul potrivit si sa ai putina.
Pai daca nu o ia nimeni cu 30 borcanu, prefer sa o dau la 21-22 toata ;) . Cine vrea sa mance miere de salcam naturala, atunci sa sara cu baanu! Cine nu, sa ia din kaufland la acelas pret gugloza industriala.  :bzz:

claudiu_tgv

Eu o dau la borcan cu 25

thomas

Care ar fi un pret oficial pt urmatoarele tipuri de miere: tei, poliflora, rapita? Raportat la salcam (25ron/kg).

Dan Pașca

Salutare colegi,ma ajuta si pe mine cineva cu ceva preturi la Mierea de Fl.Soarelui,si ceva procesatori de prin Vest(Timis,Arad)?   ,Va multumesc.
O sa scot ceva miericica de Floare si sunt prin zona Timis cu stupii si nu as mai transportao pana la Alba ,la mine la asociatie,Salutare

Porfy66

Citat din: Dan Pașca din Iulie 12, 2015, 01:29:02 AM
Salutare colegi,ma ajuta si pe mine cineva cu ceva preturi la Mierea de Fl.Soarelui,si ceva procesatori de prin Vest(Timis,Arad)?   ,Va multumesc.
O sa scot ceva miericica de Floare si sunt prin zona Timis cu stupii si nu as mai transportao pana la Alba ,la mine la asociatie,Salutare

Cine cumpara cu 25lei/kg miere de salcam la engross?
:hi: :hi: :hi:

aditza_71

25 lei / kg. miere de salcam la en-gross nu iti va oferi nimeni Porfy66.Acum la timpul asta daca iti da cineva 20 lei / kg. miere orice cantitate e bine.Nu vezi ca ACA abia da 17 lei / kg. Daca gasesti "gusterul " cu 25 lei / kg. e foarte bine.
La mine in zona vine acum un procesator  si achizitioneaza  miere de tei cu 12, 80 lei / kg. Dar când vine ia cate 5 tone odata.
Mie mi se pare cam mic pretul ,  dar asta e. La voi prin alte zone la cat se da mierea de tei en-gross ?

Dan Pașca

La Alba Iulia a inceput cu 11 lei acum e 13,5 lei  ,poliflora(Fl.s,rapita)  12 lei

thomas

Aca Db da 12 ron/kg tei.
Salcam mi se pare ca 20 sau 21. Eu nu dau engross, dau cu borcanul sau cu galeata. 25 salcam, tei inca n-am scos, dar probabil o s-o dau cu 17/18 kg.

aditza_71

Eu nu cred ca ACA da 20 lei/kg. de miere de salcam. Ar fi bine!

filip

La magazinul ACA am vazut miere poliflora la vanzare cu 19 lei iar salcam 28 lei/kg.
Cum TVA desi scazut nu e rambursat decat la export,nu cred ca ofere 20/kg decat in cazul unui lot pentru export precontractat.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)