Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Dispozitiv de gaurire a ramelor, fara a folosi curea... si cu posibilitatea de reglare a distantelor dintre gauri.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: daniel.arad din Decembrie 21, 2014, 04:20:12 PM
1) Ca si fost lider religios nu pot sa nu am opinie in acest subiect....

2)  DIN PERSPECTIVA NOII ABORDARI A LUI IISUS TOTUL SE REZUMA LA CREDINTA SI CARACTER

3) AM O ALIMENTATIE STRICTA, NU FUMEZ, NU CONSUM ALCOOL ......ETC,

1) au fost ayatollah sau imam ?
2)care noua abordare ??? o enormitate mai mare nu am vazut in viata mea ! Iisus nu poate fi abordat ! EL este adevarul suprem si nu poate fi abordat.
3)daca aia nu , aian , aia nu , de ce mai traiesti ???

PS. Te rog sa nu mai scrii cu majuscule deoarece pe net asta inseamna ca urli la noi . Ca urli la tine in secta e treaba ta , aici esti in arena leilor !

tassevasi

Da , dispoz de gaurit , dar  f interesant cum ai aplicat miscarea de rotatie , prob cu o singura rola  centrala si celelalte  mai mici  pe margina ,poate sa fie  dintata  ori din cauciuc .
Bravo !

marian sima

Da este un dispozitiv de gaurit,la rola centrala va fi atasata o bormasina ,maine ii atasez si suportul la bormasina.

Reglarea se face foarte usor ,dacat desfiletezi cele doua piulite si schimbi pozitia burghielor.

pharaonu75

Mult mai lejer in folosire mi separe dispozitivul lui Uve.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

marian sima

Da dispozitivul lui nea Vasile este foarte bun.

Acesta este conceput pentru lucru mai in viteza si pentru rame fara capse.

Acest dispozitiv este o alternativa la dispozitivul cu curea si nu la cel perforator.
Un prieten produce rame si trebuie sa le vanda gaurite ,asa decat impinge si arunca. .

Adrian.B.

Domnule Sima am si eu o nelamurire. Am inteles ca ati fost ortodox, si ati vazut anumite lucruri prin biserici si manastiri si unele comportamente ale unor oameni crestini-ortodocsi care v-au dezgustat. Acum va intreb , ati parcurs tot ce tine de ortodoxim, ati citit tot ce tine de ortodoxism ,ca sa puteti fi dezamagit?!! Ma indoiesc.

Adrian.B.

Fac o recomandare prietenoasa, cititi-l pe parintele Staniloaie .

marian sima

Prietene Adrian.
Daca dumneata in loc de 1 Decembrie ziua Romanilor ai sarbatori pe 20 augusti ziua Maghiarilor ,pe cine sarbatoresti?
Daca in loc de mancarea traditionala Romaneasca ai sarbatori cu gulas si alte meniuri Maghiare ce ai tine?

Sa ma scuze colegi Maghiari,am dat un exemplu ca sa se inteleaga ca nu poti sarbatori o zi care apartine de fapt altei natiuni.
Spre sfarsit de decembrie este data la care ziua incepe sa se mareasca si se sarbatoreste RENASTEREA SOARELUI,acest corp ceresc in vechime era un idol.

Asa ca serbam o zi idolatra spunand ca serbam nasterea Mantuitorului.
De ce nu a fost aleasa alta luna stiind ca Isus nu a fost nascut in decembrie?

http://cercetatiscripturile.intercer.net/article.php?id=4359

Referitor la recomandari,lasati-ma pe mine si ocupativa de frati dv ortodoxi,uitati ce sarbatoresc de craciun.

http://www.youtube.com/watch?v=DKahvKaEaJs

Adrian.B.

Cred ca la aceasta intrebare a raspuns oroles. Nu are relevanta . Chiar daca aceasta luna nu ar fi corecta ,nu conteaza. Dumneata nu vezi padurea din cauza copacilor.

Aurelian A.

Citat din: marian sima din Decembrie 23, 2014, 09:15:18 AM
Prietene Adrian.
Daca dumneata in loc de 1 Decembrie ziua Romanilor ai sarbatori pe 20 augusti ziua Maghiarilor ,pe cine sarbatoresti?
Daca in loc de mancarea traditionala Romaneasca ai sarbatori cu gulas si alte meniuri Maghiare ce ai tine?

Sa ma scuze colegi Maghiari,am dat un exemplu ca sa se inteleaga ca nu poti sarbatori o zi care apartine de fapt altei natiuni.
Spre sfarsit de decembrie este data la care ziua incepe sa se mareasca si se sarbatoreste RENASTEREA SOARELUI,acest corp ceresc in vechime era un idol.

Asa ca serbam o zi idolatra spunand ca serbam nasterea Mantuitorului.
De ce nu a fost aleasa alta luna stiind ca Isus nu a fost nascut in decembrie?

http://cercetatiscripturile.intercer.net/article.php?id=4359

Referitor la recomandari,lasati-ma pe mine si ocupativa de frati dv ortodoxi,uitati ce sarbatoresc de craciun.

http://www.youtube.com/watch?v=DKahvKaEaJs
De unde stii tu ca ala din clip e ortodox?..poate-i pocait
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

marian sima

Du unde stiu?
Ortodoxi ciocnesc oua de paste,ei sarbatoresc pastele ,pentru ei anumite zile religioase inseamna imbuibare.

Si o mica paranteza,toti pocaiti stiu ce serbeaza ortodoxi de ziua lor,incultura religiosa este groasa in randul ortodoxilor,ceilalti primesc credinta in urma auziri Evangheliei ,studiaza biblia si nu sant paraleli cu cea ce se intampla in jurul lor.

Adrian cum sa nu conteze,o data ce se suprapune direct peste sarbatoarea pagana Renasterea Soarelui?

Cat referitor la cititi-l pe parintele Staniloaie ,cuvintele Mantuitorului face mai mult decat spusele oricarui om.

Eu sant un simplu membru intr-o biserica ,am aflat ca unii de pe aici santeti fete bisericesti in biserica ortodoxa.

Ca simplu membru am pus niste intrebari la care dv fete bisericesti nu a-ti raspuns si cred ca l-at citit pe darintele Staniloaie.

Cand v-eti veni si v-eti spune uite ma Mariane botezul pruncilor a fost serbat aici in biblie,duminica a tinut-o si ucenici uite ce scrie in biblie,craciunul si alte sarbatori au fost serbate  din timpul lui Isus si al ucenicilor,Mantuitorul a venit si a spus sa nu mai tinem legea poate atunci am sa va dau dreptate ,pana atunci dati-mi voie sa am credinta mea ,credinta intemeiata pe Cuvantul lui Dumnezeu. :)

romikele

De la "un simplu membru intr-o biserica" pana la un credincios al bisericii respective e o cale lunga.
Faptul ca iti place sa te minti ca apartii altei biserici decat cea in care ai fost botezat denota o dezorientare si o labilitate care se manifesta si in dialogurile si demersurile tale. Din pacate nu esti singura oaie ratacita...
Dumnezeu e insa UNUL si in fata lui ne inchinam toti, indiferent cum ne adresam LUI.
... si asta o spune un ateu declarat, fara legaturi prea stranse cu biserica, pentru care religia e doar o traditie si o mostenire...

Kov iulian

Citat din: marian sima din Decembrie 23, 2014, 11:29:57 AM
Cat referitor la cititi-l pe parintele Staniloaie ,cuvintele Mantuitorului face mai mult decat spusele oricarui om.
Domnul Staniloaie e un fel de EGW Ortodocs ?  :P :P
Citat din: romikele din Decembrie 23, 2014, 11:37:03 AM
... si asta o spune un ateu declarat, fara legaturi prea stranse cu biserica, pentru care religia e doar o traditie si o mostenire...
Posibil sa faceti o greseala.
Multi cred si spun despre ei ca sunt Atei cand de fapt sunt Agnostici.

pharaonu75

Iulian, eu cred ca a spus bine "ateu".

Eu si Romikele suntem de aceeasi credinta! =))