Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

"Pocait" este un termen impropriu. Numai Isus a fost pocait. Crestinii sunt de religie ortodoxa, catolici, penticostali, baptisti, reformati, adventisti, etc.

NiKoN

Fara a-l supara pe dl Vasile, religia este crestina, cultul este diferit.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

marian sima

Citat din: dragos2006 din Decembrie 16, 2014, 07:14:40 PM
Dragul meu tu in viata ta nu vei intelege ce a fost la Tanacu . Tu ai inghitit o pastila aruncata de media si acum ai eructatii urat mirositoare.

Da ,da si cu maica stareta care a nascut doua gemene a fost o minune asa de mare. :)

Nea Bucovinene lasa-l bre,el nu are de unde sa stie, religia lui e nepocaita. :D

Faptele Apostolilor 2 : 38 "Pocăiţi-vă", le-a zis Petru, "şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh."

Faptele Apostolilor 3 : 19 "Pocăiţi-vă, dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare."

Luca 24 : 47 "Şi să se propovăduiască tuturor neamurilor, în Numele Lui, pocăinţa şi iertarea păcatelor, începând din Ierusalim."

Marcu 1 : 15 "El zicea: "S-a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie."

Matei 4 : 17 "De atunci încolo, Isus a început să propovăduiască şi să zică: "Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape."

Faptele Apostolilor 17 : 30, 31 "Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită, prin faptul că L-a înviat din morţi..."

Nu intelegi ca oameni se trag din pom,insa altii habar au de religie. :)

Cu atatea fete bisericesti pe aici si habar aveti.

Pocait inseamna un om care se caieste de pacatele sale si are o adanca parere de rau pentru cea ce a facut.

NiKoN

Iar tu cand gresesti si devii mandru fecior, regreti?
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

D006

Pocaitii cand nu mai au argumente incep sa bage la greu citate din biblie . Ei sunt un fel de Ponta ai religiei , doar plagiaza fara sa inteleaga continutul . Crestini sunt doar ortodoxii si catolicii restul sunt doar instrumentele satanei.

paul1

Citat din: NiKoN din Decembrie 16, 2014, 07:39:59 PM
Fara a-l supara pe dl Vasile, religia este crestina, cultul este diferit.
Corect !
Iarasi corect ceea ce a afirmat Dragoshelu' despre consumul diferitelor tipuri de carne in sezon ! Numai ca ... o ceafa de porc la gratar, e ceva divin, indiferent de sezon ( Marian Sima sa sara peste concluzia asta) :yahoo_cry:. Problema nu-i carnea ci modul in care o combinam ! Evreii au dreptate. Nu se consuma carnuri cu branzeturi, cam cum facem noi la startere (aperitive) sau chiar la felul principal ( tochitura cu branza de burduf). Intre consumul de carne si cel de branzeturi trebuie sa existe o pauza de cateva ore.
Ca sa lamurim putin lucrurile ... crestini sunt catolicii si ortodocsii. Celelalte culte, pierzandu-si succesiunea apostolica, sunt  ... liber cugetatori ! Varianta reformata a lui ... Ion Iliescu ! :rotfl:

D006

Cat ar fi hulita ceafa de porc , cand sunt obosit si nu am chef de nimic trag un gratar cu ceafa + 2 litri vin alb sec+ o partida de amor si viata devine mult mai frumoasa . PUNCT !

paul1

Citat din: dragos2006 din Decembrie 16, 2014, 07:56:10 PM
Ei sunt un fel de Ponta ai religiei , doar plagiaza fara sa inteleaga continutul .
Astazi Victor Ponta a anuntat ca renunta la titlul de Doctor si a inaintat o cerere in acest sens Universitatii Bucuresti ! Asa ca, Dragoshelu' , nici macar acest lucru nu i-l mai poti imputa ! Asteptam sa lamureasca si herr Werner povestea celor 6 case obtinute prin ... "muuunca cinstiiiita"si pe Baselu sa renunte la casa din Mihaileanu, in contrapartida ! =))

paul1

Citat din: dragos2006 din Decembrie 16, 2014, 08:01:09 PM
Cat ar fi hulita ceafa de porc , cand sunt obosit si nu am chef de nimic trag un gratar cu ceafa + 2 litri vin alb sec+ o partida de amor si viata devine mult mai frumoasa . PUNCT !
Esti tare Dragoshelu ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Pe mine m-ar lua somnul dupa un asemenea "dezmat culinar"! :yahoo_cry:

marian sima

Referitor la crestin.

Ce  spune dex-ul.

CREȘTÍN, -Ă, creștini, -e, adj., s. m. și f. I. Adj. Care aparține creștinismului, privitor la creștinism. II. S. m. și f. 1. Persoană care a primit botezul și crede în Isus Hristos. 2. (Pop.) Persoană, om, individ. – Lat. christianus.

Persoana care a primit botezul si crede in Isus Hristos.

Ce spune dex-ul despre persoana?

PERSOÁNĂ, persoane, s. f. 1. Individ al speciei umane, om considerat prin totalitatea însușirilor sale fizice și psihice; ființă omenească, ins. ♦ În persoană =loc. adj. și adv. însuși, personal, singur (fără intermediul cuiva); b) loc. adj. întruchipat, în carne și oase, personificat. + (înv.) Personaj (2). 2

Adica om in totalitatea insusirilor fizice si psihice.

La o analiza atenta a acestor date reiese.

Crestin se numeste un om care la botez este in totalitatea insusirilor fizice si psihice ,acest om prin botez i-si declara credinta in Isus hristos.

Pai dati-mi voie sa cred ca un ortodox nu e crestin deoarece este botezat cand este copil,el nu poate atunci sa creada in Isus deoarece habar are ce se intampla in jurul lui.

Asa ca, cugetati mai bine cand faceti afirmatia ca altii nu sant crestini.

bucovineanu

Am o nelamurire. Findca veni vorba despre botez poate sa-mi spuna cineva la ce varsta primesc botezul neoprotestantii? Si inca ceva crediciosi adevarati sunt numai la neoprotestanti, sau exista si la ortodoxi sau catolici?

marian sima

Neoprotestanti practica botezul biblic adica exact cum se intampla in timpurile Apostolilor.

Isus nu a fost botezat prunc,Ioan nu boteza prunci,atunci cand esti major si esti in stare sa iei hotarari in viata atunci te botezi.

bucovineanu

Pana cand se boteaza acei tineri pot sa cada in pacat ?

D006

In PLM mai Mariane cum sa se boteze IIsus de mic ???  Il boteza cumva un Ioan Botezatorul copil ?   :yahoo_cry:  apostolii au fost botezeti de mari deoarece atunci s-a intemeiat religia crestina ! Acum cand eu si inaintasii mei suntem de 2000 de ani crestini de ce sa cresc copii PAGANI in casa ????

paul1

Citat din: marian sima din Decembrie 16, 2014, 08:20:06 PM
Neoprotestanti practica botezul biblic adica exact cum se intampla in timpurile Apostolilor.

"Daca nu se va naste cineva din APA si din DUH, nu va putea mosteni Imparatia Cerurilor "!!!
Daca copilul moare nebotezat cum se intampla frecvent in vremurile din urma si din pacate se mai intampla si in vremurile noastre, a cui este vina ca nu poate mosteni Imparatia ???