Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

D006

20%  din hrana planetei este reprezentata de orez . Sunt populatii uriase care nu au mancat carne in viata lor.

mph

si ce treaba are asta cu titlul topicului???????????????????????????????

romikele

Citat din: oroles din Decembrie 12, 2014, 10:18:46 PM
De ce nu imi apar linkurile de pe vimeo? Cand modific mesajul mi-l arata, cand il public nu apare nimic.

Am instalat acest mod: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3398 si acum merge

[vimeo]http://vimeo.com/25393223[/vimeo]

marian sima

Citat din: dragos2006 din Decembrie 12, 2014, 10:20:41 PM
20%  din hrana planetei este reprezentata de orez . Sunt populatii uriase care nu au mancat carne in viata lor.

Tu pe ce lume traiesti,chineji datorita influientelor si economiei care e in expansiune la ei renunta la mancarea traditionala si adopta stilul occidental.
Tot acest popor dintr-un popor de pietoni devin un popor de automobilisti.

Spuneam ca la fiecare 6 secunde un om moare de foame ,uite ca timpul s-a injumatatit si la fiecare 3 secunde un om moare de foame.
De aseara sute de oameni au murit de foame,daca imaginile tv i-ti prezenta un caz unde au murit sute de oameni era o tragedie,daca se intamla sa moara unu ici unul colo nu e o tragedie?

http://oameniiausuflet.wordpress.com/2013/08/28/tu-realizezi-cat-de-norocosa-esti/

Priveste aici o fotografie in care un vultur asteapta ca un copil sa-si dea ultima suflare .

Autorul fotografiei a primit un premiu dar cand a fost intrebat ,dar copilul?Ce sa intamplat cu el?

Poti citi intreaga intamplare aici.http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/fotografia-care-opreste-pentru-o-clipa-lumea-in-loc-si-privirea-de-hoitar-a-politicienilor-58884.html

D006

Daca ar fi dupa mintea ta si a altora , datorita foamei populatia planetei ar trebui sa fie in declin.  Si ca sa intelegi ca nu vezi situatia in ansamblu trebuie sa-ti comunic ca un mort la 3 secunde inseamna doar 10512000 intr-un an , e fix pix ! Stii cati copii de nasc la fiecare 3 secunde pe planeta ??? 
  Cand vorbesti de orez sa te gandesti prima oara la India si apoi la China .

PACO

Trebuie sa intelegeti ca ideea de baza a propagandei neoprotestante este FRICA, toti trebuie sa respecte regulile iudaizantilor de frica, frica de apropierea sfarsitului lumii, frica de foamete, frica de pedeapsa etc. Aceeasi propaganda este folosita de multe ori si in politica, nu votati cu X ca o sa vi se intample lucruri catastrofale etc.

bio

..stai linistit ca asta este ideea de baza cam la toate cultele religioase: frica de ce o sa se intimple cind o sa vina Doamne-Doamne pe pamint si-i va pedepsii pe aia necredinciosii .

Kov iulian

Citat din: bio din Decembrie 13, 2014, 09:52:34 AM
..stai linistit ca asta este ideea de baza cam la toate cultele religioase: frica de ce o sa se intimple cind o sa vina Doamne-Doamne pe pamint si-i va pedepsii pe aia necredinciosii .

Dumnezeu ne pedepseste cu potop pentru ca ne opunem predarii religiei in scoli : http://play.md/154456

Chiar si acest subiect are la baza teama.
Ce se intampla daca lucrez in ziua sfanta, ma trozneste Dumnezeu, am ghinion?

marian sima

Citat din: PACO din Decembrie 13, 2014, 09:46:41 AM
Trebuie sa intelegeti ca ideea de baza a propagandei neoprotestante este FRICA, toti trebuie sa respecte regulile iudaizantilor de frica, frica de apropierea sfarsitului lumii, frica de foamete, frica de pedeapsa etc. Aceeasi propaganda este folosita de multe ori si in politica, nu votati cu X ca o sa vi se intample lucruri catastrofale etc.

Trebuie sa intelegeti ca ideia de baza a propagandei neoprotestanta este Iubirea de Dumnezeu si fata de aproape.
Il iubesti pe Dumnezeu daca respecti cea ce spune si pe aproapele tau atunci cand simti cu el.

Sfarsitul lumii este o bucurie pentru neoprotestanti deoarece ei il astepta pe Mantuitorul.
Ceilalti asteapta o alta glaciatiune ,un asteroid sau cine stie ce.

Faptul ca spuneti moare unul se naste altul ,nu e nici o paguba arata caracterul religiei majoritare,religie care are in sanul ei saraci de care nu au grija ,unii saraci hraniti chiar de neoprotestanti.
Intrand intr-o zi in camera baietelului meu de 6 ani il gasesc punand o parte din jucarii intr-o punga ,il intreb ce face cu ele ,raspunsul i le dau lui x ca nu are si el jucarii ,eu te am pe tine si stiu ca daca i-ti cer i-mi ei alte jucarii ,lui nu are cine sa-i ea ca nu are tata.

Aceasta ar trebui sa fie propaganda crestina si nu numai a neoprotestantilor,insa cand nu cunosti Cuvantul lui Dumnezeu nici macar cat un copil de 6 ani ,poate sa-ti fluture multe prin minte.

Ce se intampla daca muncesti in ziua Domnului?

Pai ce se intampla daca un copil nu face cum spune tata-l lui si face cum spune un strain?

I-ti renegi tata-l nu mai esti sub tutela lui si esti un razvratit care asculta de un strain.

Dar binenteles cei care spun ca biblia e srisa de Eminescu,ca trebuie sa stai sub patrafirul popei ,si multe alte bazdaganii ,acesti oameni nu au de unde sa stie ce inseamna comuniunea cu Dumnezeu .

Referitor la teama.Domnul este lumina şi mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieţii mele: de cine să-mi fie frică?

Si referitor la atei astia curajosi. :)
Ceausasca atea ateilor in ultima zi a ei din viata nu prididea sa zica Doamne ,Doamne. :)

O gandire sanatoasa (nu stiu ce religie e) http://www.filedinjurnal.ro/frica-de-dumnezeu/

Florin94

Acum daca se mai lucreaza duminica la stupi (sa in orice alt domeniu ,poate esti de servici) , eu la mintea mea de 20 de ani cred ca pacatele in viata sunt altele , degeaba nu lucrezi duminica ca esti mare credincios si in fapt savarsesti alte pacate mai grave,...astea-s precum babele care toata viata s-au aplecat si la 70 de ani fac cruce de 10000000000 de ori pe zi =))))ca le vine sfarsitu si le este foarte frica :)))

marian sima

Si esti sigur ca ajungi varsta babelor si sfarsitul tau nu este maine?
Niciunul nu stim ce ne razerva ziua de maine si nimeni nu este fara de pacat sau sa spuna eu de astazi nu mai pacatuiesc niciodata.

De fapt chestia cu babele tot in religia majoritara se gaseste,chiar treaba cu religia in scoli,religia majoritara numai in scoli poata sa prinda copii ,ca la biserica se duce popa. :)

Inteleptul spunea un proverb.Vulpile mici strica viile in floare.

Ceva despre fratietate. :)

http://victor-roncea.blogspot.de/2009/07/prea-fericitul-daniel-si-prea.html

PACO

"Trebuie sa intelegeti ca ideia de baza a propagandei neoprotestanta este Iubirea de Dumnezeu si fata de aproape."

Tocmai aici e capcana, se predica savarsirea faptelor bune din iubire dar pe lnaga asta ti se mai explica in paralel ca faptele bune sunt de fapt respectarea unor porunci si daca nu le respecti o sa ajungi in chinuri pe veci..
   O fapta savarsita din iubire nu poate fi rodul unei porunci.

D006

Eu unul respect ziua de Duminica si sarbatorile cu cruce rosie din calendarul ortodox . Dar asta nu ma obliga sa-mi impun credinta mea si altora . Fiecare face cum il taie capul , e treaba lui.

Kov iulian

Citat din: marian sima din Decembrie 13, 2014, 02:02:47 PM
De fapt chestia cu babele tot in religia majoritara se gaseste, chiar treaba cu religia in scoli, religia majoritara numai in scoli poata sa prinda copii, ca la biserica se duce popa. :)
Nu ati intalnit niciodata  babe care stiu doar sa ii critice si sa ii barfeasca pe cei tineri, ca face ca drege, ca una, ca alta?
Si daca te apuci sa afli trecutul acelei persoane sa afli ca in tinerete a umblat din ... in ... sau cine stie ce alte prostii, si la batranete ia apucat sfintenia.

Florin94

Nici la noi in familie nu se face treaba Duminica , doar ca le-am mai dat cateodata sirop la albine ,chiar si Doamne Doamne s-ar supara daca as lasa sa moara asemeanea vietati extraordinare .