Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

marian sima

Asta e parerea ta.

Populatia lumi creste si o criza alimentara este inevitabila ,cataclismele naturale se inmultesc,mediul inconjurator se schimba si cum spune Apocalipsa ''Soarele va dogori cu o putere mare"asa ca se intampla ca locuri fertile sa devina aride.

Molimi ca ebola si altele dau de furca omeniri,atunci cei care sant crescuti in minciuna vor da crezare minciuni si  aia care umbla in mertane va zice ca din cauza ca nu tineti duminica se intampla toate astea.

Atunci oamenirea se va scinda in doua.

Unii vor primi semnul de care vorbeste Apocalipsa .

Si mostenitorii lui Avram prin credinta pastreaza semnul lui Dumnezeu.
Ezechiel 20:20. Sfinţiţi Sabatele Mele, căci ele sunt un semn între Mine şi voi, ca să ştiţi că Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru!

Traim intr-un sistem care se va prabusi.

bio

Marian, termina cu povestile astea ca mai citesc si copii pe forum .

/..bine ca nu ne spui ca vine balaurii lu' sf vineri si ne maninca ca nu am fost cuminti.

Natura este in continuua miscare, in continuua schimbare si ceea ce se intimpla sunt doar lucruri firesti, demonstrate stiintific nu povesti pentru a atrage babele la credinta .

Marian vad ca esti baiat citit... vezi  cum spune si adevarul stiintific si sigur vei gasii si acolo semnele de care amintesti.

Marian mai lasa-ma cu Apocalipsa ta... pune draqului si pune si fa ce spune tizul tau.

http://youtu.be/kT-gIEKSgxM

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

marian sima

Bio. :)

4. si vor zice: "Unde este fagaduinta venirii Lui? Caci, de cand au adormit parintii nostri, toate raman asa cum erau de la inceputul zidirii!"

Ce este in continua miscare.http://www.evz.ro/o-amenintare-pentru-omenire-bacteriile-care-ar-putea-ucide-10-milioane-de-oameni-pe-an.html

Kov iulian

Citat din: marian sima din Decembrie 12, 2014, 03:55:37 PM

Ce este in continua miscare. http://www.evz.ro/o-amenintare-pentru-omenire-bacteriile-care-ar-putea-ucide-10-milioane-de-oameni-pe-an.html
Nu trebuie sa intram intr-o psihoza de aia gata ne ia ... pe toti dar nu trebuie nici sa ne culcam pe o ureche.
Nu stiu daca ati observat dar in ultima vreme se cam misca paturile cu noi noaptea.
Vecinii nostri Rusi ( fratii nostri de credinta) cam fac figuri, nu este exclus sa faca o miscare spre noi, si nu este exclus ca prietenii nostri de la vest sa ne lase sa ne descurcam .
Imperiile sunt c..ve fac combinatii, iar fraierii raman pe dinafara.

In caz de ceva fiecare trebuie sa fie pregatit sa se descurce si sa supravietuieasca el si famila lui, sa nu se gandeasca nimeni ca in caz de ceva statul ii scapa sau cine stie ce putere supranaturala .

mape 48-petru manea

Ce nu am inteles niciodata de ce preotul ortodox este impodobit ca un pom de craciun

marian sima

Iulian e foarte adevarat nu trebuie sa ne speriem dar nici sa devenim impasibili de cea ce se intampla in jurul nostru.

Bio spune ca cele scrise in biblie sant povesti.

Tot povesti sant si declaratiile unora ca universul a luat fiinta dintr-o explozie si ca viata a aparut intr-o supa cu galusti.

La sfarsit se va vedea care poveste e reala .

Cat despre scapare si Ceausescu si-a facut buncare si uite ca nu a scapat.

bio

Citat din: marian sima din Decembrie 12, 2014, 03:55:37 PM

4. si vor zice: "Unde este fagaduinta venirii Lui? Caci, de cand au adormit parintii nostri, toate raman asa cum erau de la inceputul zidirii!"

Ce este in continua miscare.http://www.evz.ro/o-amenintare-pentru-omenire-bacteriile-care-ar-putea-ucide-10-milioane-de-oameni-pe-an.html

Marian , nu prea stiu astea cu citate mai ales din carti de basme religioase. 
Eu stiu ca "Mortul de la groapa nu se mai dezgroapa".

Ce bacterie.,.??.ca daca apre vreun "virus" cum a aparut in 1930-1940, ala care s-a numit Hitler iar mai dispar la repezeala zeci de milioane de oameni. Atunci a fost treaba cu zeci de milioane ca nu au avut arme eficace dar in zileele noastre la o apasare de buton poate dispare omenirea ...  :sad:

Citat din: mape 48-petru manea din Decembrie 12, 2014, 05:18:20 PM
Ce nu am inteles niciodata de ce preotul ortodox este impodobit ca un pom de craciun

,,..sufera de sefie.... pom  de craciun.

marian sima

Bio .
Eu cred ca Cel care a adus pamantul la existenta,Cel care a creat viata pe pamant ,poate si sa o redea.

mosunick

Ati auzit de unu' Walid Shoebat?
Dati o cautare pe Youtrube sau Goaghal si aveti un pic de rabdare cu el.
S-ar putea sa va mai schimbati impresiile si parerile.
Garantez ca merita timpul...
Sa fiti iubiti!!!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

D006

Citat din: marian sima din Decembrie 12, 2014, 03:06:43 PM
Populatia lumi creste si o criza alimentara este inevitabila ,cataclismele naturale se inmultesc,mediul inconjurator se schimba si cum spune Apocalipsa ''Soarele va dogori cu o putere mare"asa ca se intampla ca locuri fertile sa devina aride.
Asta cu criza alimentara e vrajeala pentru oamenii saraci cu duhul. Cataclisme au existat mereu numai ca nu exista media sa le difuzeze la nivel planetar. Hai sa ne inchipuim ca maine se va intampla Fenomenul Tunguska , cum ar arata imaginile  TV la nivel planetar ? La fel cu glaciatiunile , sunt periodice. 

marian sima

La fiecare 6 secunde un om moare de foame .

Culturile de cereale sant inlocuite cu rapita pentru biocombustibil si ce fac culturile de rapita?
Scad suprafata destinata hraniri populatiei.
Pe langa asta culturile de rapita saracesc pamantul.http://stirile.rol.ro/culturile-succesive-de-rapita-timp-de-3-ani-secatuiesc-pamanturile-152055.html

Sa mai zic de otravirea panzei freatice care face impracticabila agricultura in unele zone?

Treaba sta asa ;atata timp cat eu nu sant unul din cei care mor la 6 secunde de foame totul e bine ,atata timp cat totul e departe de mine totul e ok .

Glaciunile au fost si vor fi ce noroc pe mine ca nu sant in timpul vieti mele  :)asa toate bune si frumoase. :D

Asa gandeau unii de pe Titanic,nici Dumnezeu nu va putea scufunda acest vas spuneu ei si le-a fost dat sa vada Titanicul scufundat.

Luca 18;8
8.    Zic vouă că le va face dreptate în curând. Dar Fiul Omului, când va veni, va găsi, oare, credinţă pe pământ?

36 Despre ziua şi ceasul acela nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul d, ci doar Tatăl. 37 Cum a fost în zilele lui Noe, tot aşa va fi venirea Fiului Omului: 38 căci cum era în zilele dinaintea potopului când oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua în care Noe a intrat în arcă 39 şi nu şi-au dat seama până când a venit potopul şi i-a luat pe toţi, tot aşa va fi şi venirea Fiului Omului. 4

Pamantul acesta are un finish ,ca aceia care se numesc crestini nu stiu  de el si il neaga nu e de mirare.

D006

Cele mai importante culturi de pe pamant sunt orezul si cartoful . Productiile cresc de la an la an , la fel si cu cerealele . Asta cu rapita e vrajeala , chiar acum americanii se pișă cu petrol pe Putin.

oroles

Citat din: dragos2006 din Decembrie 12, 2014, 08:52:46 PM
Cele mai importante culturi de pe pamant sunt orezul si cartoful . Productiile cresc de la an la an , la fel si cu cerealele . Asta cu rapita e vrajeala , chiar acum americanii se pișă cu petrol pe Putin.
Cea mai importanta cultura de pe glob e porumbul. Majoritatea alimentelor au la baza porumbul (carne, oua, lapte etc.). Pentru cei care nu au vazut filmul de mai jos. Garantez pentru calitatea lui!

[vimeo]http://vimeo.com/25393223[/vimeo]

oroles

De ce nu imi apar linkurile de pe vimeo? Cand modific mesajul mi-l arata, cand il public nu apare nimic.