Este permis sa se lucreze la albine duminica?

Creat de oroles, Mai 18, 2014, 07:17:14 AM

« precedentul - următorul »

NiKoN

Citat din: marian sima din Decembrie 19, 2014, 05:53:32 PM
Ce a poruncit Isus se gaseste scris in biblie,adica in aceste carti ocazionale.
Uite ce spune sfantul apostol Ioan, autorul Evangheliei si al Apocalipsei, atat de draga tie:   Dar sunt şi alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus şi care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărţile ce s-ar fi scris. Amin. Ioan 21.25.
Aici intervine Traditia  Bisericii, bazata pe temelia invataturilor si practicilor Sfintilor Apostoli, care desi nu este scrisa in Biblie urmeaza fidel cele savarsite si spuse de Hristos in fata ucenicilor Sai.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

marian sima

Daca citesti biblia la sfirsit vei gasi scris.

17.    Şi Duhul şi mireasa zic: Vino. Şi cel ce aude să zică: Vino. Şi cel însetat să vină, cel ce doreşte să ia în dar apa vieţii.
18.    Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
19.    Iar de va scoate cineva din cuvintele cărţii acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieţii şi din cetatea sfântă şi de la cele scrise în cartea aceasta.
20.    Cel ce mărturiseşte acestea zice: Da, vin curând. Amin! Vino, Doamne Iisuse!

Precticile traditiei neaga practicile Apostolilor,vezi botezul,conducatori religiosi,pastele ,ziua de odihna si multe altele.

Asa si evrei din vechime pe langa Cuvantul lui Dumnezeu mai avea alte traditii si carti care i-au departat de Dumnezeu.

6 Dar nu toţi au ascultat de Evanghelie. Căci Isaia zice: ,,Doamne, cine a crezut propovăduirea noastră?"
Rom 3.3; Evr 4.2; Isa 53.1; Ioan 12.38;
17 Astfel, credinţa vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos.
18 Dar eu întreb: ,,N-au auzit ei?" Ba da; căci ,,glasul lor a răsunat prin tot pământul, şi cuvintele lor au ajuns până la marginile lumii."
Ps 19.4; Mat 24.14; Mat 28.19; Marc 16.15; Col 1.6-23; 1Imp 18.10; Mat 4.8;
19 Dar întreb iarăşi: ,,N-a ştiut Israel lucrul acesta?" Ba da; căci Moise, cel dintâi, zice: ,,Vă voi întărâta la pizmă prin ceea ce nu este neam, vă voi aţâţa mânia printr-un neam fără pricepere."
Deut 32.21; Rom 11.11; Tit 3.3;
20 Şi Isaia merge cu îndrăzneala până acolo că zice: ,,Am fost găsit de cei ce nu Mă căutau; M-am făcut cunoscut celor ce nu întrebau de Mine."

Vedem destul de clar ,nu au auzit evrei de Cuvantul lui Dumnezeu?
Ba daaa dar ei insusi i-si facusera alte legi si alte carti ,unde i-a dus acest lucru?

D006

Este imposibil sa mai urmaresc acest topic. Marian pur si simplu a devenit pastorul copy-paste . Cred ca este mai simplu sa-i explic unui  peste ce inseamna crestinismul dacat sa incerc acest lucru cu stimabilul Marian. Am  mai cunoscut creiere spalate dar la Sima e jale.

marian sima

Dragos ,Isus spune una si voi faceti alta ,pai cine are creierul spalat?
Atatia ani de minciuna si fictiune si lucrurile bune sant luate de rele ,ba cea ce spune Isus se considera nu are nici o valoare.
Si lucrurile rele sant luate de bune.

Cea ce am spus am argumentat cu biblia insa ;

3 Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor.
2Tim 3.1; 1Tim 1.10; 2Tim 3.6;
4 Îşi vor întoarce urechea de la adevăr şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite.

Oare asa sa fie?

D006

Eu  nu il cunosc pe "isus" al tau eu il cunosc doar  Măntuitorul Iisus Hristos !   Unde  isus ala al tau spune sa nu mananci carne de porc ?
O cretinopatie si mai mare !  sunt pocaiti care nu mananca peste fara solzi !!!! asta e mama prostiei umane !

cornelioandanciu

Deci sint 33000 de secte! Da la care este adevarul, ca sa stiu la care sa ma duc? :roll:
Va salut.

D006

sa fii sigur ca sunt si 33000 de adevaruri ...  :yahoo_cry:

marian sima

Dragos ,Pavel spune;
Calcati pe urmele mele caci si eu calc pe urmele lui Isus.

Ori  Mantuitorul nu a consumat carne de porc.

Este o pierdere asa de mare sa nu mananci carne de porc?
Eu spun ca nu si sant unul care a consumat porc la greu.

Nea Cornel Adevarul se gaseste in Cuvantul lui Dumnezeu.

D006

Nu a mancat carne de porc pentru ca era evreu . Dar nu a spus cu limba lui ca cei care vor deveni crestini sa nu manance porc ! In PLM daca evreii nu mananca porc e treaba lor , eu sunt roman si am crescut cu taiatul porcilor de fiecare Craciun . Mariane , special pentru tine , luni fac un film la taiatul porcului in stupina .

relutu

pharaonu75

Iisus a mancat stridii, calmar, rechin, balena, foca, urs, ren, cangur, s.a.? Nu, pentru ca in zona sa nu se gaseau. Dar daca in alte parti ale lumii oamenii nu mancau astfel de animale, ajungeau la extinctie!  Daca Iisus nu a mancat, nu inseamna ca nu trebuie sa manince nici omenirea! Sunt o multime de vietati pe care Iisus nu le-a mancat pentru ca nu le avea la dispozitie, nu pentru ca erau interzise.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Dedicatie speciala pentru  Marian !

http://www.youtube.com/watch?v=aXPmxWEXrRU

Kov iulian

bucovineanu

Mariane, cateva postari in urma ai recunoscut ca la toate cultele exista credinciosi adevarati. Foarte adevarat, deoarece nu biserica face credinciosi credinciosii fac biserica. Am inteles ca nu ai fost intotdeauna adventist. Ce te-a facut sa treci la adventisti?

D006

Eu mananc carne de porc dar ii respect pe vegetarieni , oamenii aceia au un stil de viata anume . Inclusiv exista calugari ortodoxi care nu mananca nici un fel de carne . Eu in perioada Ianuarie - aprilie fac o cura de alcalinizare , miercurea consum doar sucuri de fructe iar vinerea doar sucuri de legume . Cand mananc carne de porc mananc in aceiasi cantitate si vegetale . In toate trebuie sa existe un echilibru si asta nu ca ne spune pastorul ca sa nu mancam cutare sau cutare . Uite eu luni cand tai porcul am dat comanda si de o supa de fasole .
  Mai Mariane daca mananci carne de porc ce ti se poate intampla ? ajungi in iad ????