La rapita 2014 DOLJ

Creat de emil66, Aprilie 20, 2014, 07:39:56 PM

« precedentul - următorul »

emil66

stupi mei
Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista

emil66

pacat ca am avut atatea zile cu ploaie, sper ca prind macar 7-10 zile cu soare

sandupop

Nu trageti!! ...Sunt incepator.

emil66

ms. dar sa nu fie pline cu apa :D

bismark

Emil,cred ca te-ai grabit un pic cu instalarea colectoarelor, avind in vedere faptul ca in acest moment albina are nevoie mai mult ca oricind de polen dar daca ai un cules masiv de polen vei vedea singur la descarcare, cantitativ cit polen ai colectat.Daca e putin le scoti.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

emil66

eu zic ca nu sunt puse prea repede tinand cont ca deja am albina si in cat, mai mult nu le tin activate decat 1-2 zile si le dezactivez iar o zi ,ce nu stiu e ca daca sunt activate, cu cat se diminueaza nectarul. polen am luat si 4kg, 8,5 kg,si 20kg /zi, dar cum am spus, nu  le-am activat decat 4 zile in 2 saptamani  din cauza ploii oricum ms. pentru sugestii

dodo79

Citat din: emil66 din Aprilie 21, 2014, 09:55:52 AM
ms. dar sa nu fie pline cu apa :D
sa fie cu vin sau palinca si tot e bine  :) :hi: :hi:

emil66

eu mas multumi si cu butoaie pline de polen   :)

emil66

Citat din: bismark din Aprilie 22, 2014, 09:03:03 AM
   Emil,cred ca te-ai grabit un pic cu instalarea colectoarelor, avind in vedere faptul ca in acest moment albina are nevoie mai mult ca oricind de polen dar daca ai un cules masiv de polen vei vedea singur la descarcare, cantitativ cit polen ai colectat.Daca e putin le scoti.Cu respect
ziceai ca am pus prea repede colectoarele,daca nu le puneam acum erau toate in friguri ...si asa  cateva si-au tras botci,cuib blocat cu pastura, trebuia sa le las activate zilnic .