Salut Oameni Buni!

Creat de Nedelcu Ionut, Februarie 10, 2014, 08:50:11 PM

« precedentul - următorul »

cipik

Detalii: An, pret, dotari, etc si motivul cumpărării.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

Nedelcu Ionut

Masina e din 97.motor de 1.9 si ca dotări nu stiu, e clasică fara geamuri electrice si AC. bena este 3/2 si a costat 13500 lei. iar scopul achizitiei e doar pentru uz gospodăresc si poate ca pe viitor pentru pastoral. 
Primul semn de caracter este bunul simț!

dan sebastian

La acelasi pret am luat cu bena de 4 m. Daca puneai problema pe forum te ajutam sa gasesti ceva mai util pt viitor. Oricum e fantastic sa ai mijlocul tau de transport, sa nu depinzi de nimeni. Sa o stapanesti sanatos !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Nedelcu Ionut

Multumesc. am ales acest model datorită motorizării. impozitul fiind mult mai mic.

Nedelcu Ionut

Vinde cineva in jur de 50 de familii in zona Rm Sarat/Buzau? Familii ,nu roiuri.

Nedelcu Ionut

Sanatate Maximă vouă și tuturor celor dragi vouă! Putere de muncă și butaie pline în anul următor! Să fiți iubiți!

dan sebastian

Nu ne-ai spus ce ai mai făcut. Ai rezolvat cu roiurile? Ai facut pastoral? Cum a fost anul 2015 pt tine?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Nedelcu Ionut

Nu am avut timp sa fac pastoral.am înmatriculat mașină abia după salcâm. Iar la floare nu M-am dus ca a fost chiar lângă sat. Momentan sunt în Uk. Sper sa revin în forță. Sănătate maxima

dan sebastian

Daca esti acolo la munca o sa ai ce investi la intoarcere in primavara.
Totusi nu pleca cu mana goala. Rulotele au pret foarte bun acolo si daca o remorchezi dupa masina ai in pastoral conditii decente de trai.
Numai bine !

Nedelcu Ionut

Nu sunt chiar așa ieftine.maşinile sunt de ras. Oricum,sunt mai multe în plan. Trebuie sa mai cumpărăm un teren la marginea satului pentru a schimba vatra și pentru a asigura spațiu pentru un mini atelier de producție proprie. Acasă nu îi mai putem tine pentru ca primim reclamații de la vecini.iar pe vatra actuala nu se mai poate pentru ca fratemiu își toarnă fundația pentru casa. Am găsit 2500 mp la preț avantajos. Când o sa vin acasă o sa mai cumpăr ceva familii și posibil și ceva roiuri!Sănătate Maximă!