Video si foto apicultura

Creat de ionel07196555, Februarie 04, 2014, 07:20:11 PM

« precedentul - următorul »

ionel07196555

Citat din: dan sebastian din Octombrie 12, 2016, 08:23:05 PM
când vorbeam de feromoni ziceai că nu-s pe craca mea.
Nu vreau sa te contazic dar am unele indoieli in situatia mea .
Nu cred ca aveau curaj sa foloseasca asa ceva la cit de putina albina aveau acei stupari la zbor.
La cei aproape 300 cit aveau cele 3 stupine era mai putina culegatoare ca la mine .
Acesti stupari cit au stat acolo in plin cules au stat cu mina in stupi ca in butoiu cu
VAEZA .
Trebuia sa i mi dea de gindit ca ceva e in neregula cu ei tinind cont ca lucrau cu sotile .

NYK74

Tocmai,dacă zici că aveau puțină albină culegătoare au venit să culeagă altceva  :wink2:

ionel07196555

Citat din: NYK74 din Noiembrie 27, 2016, 03:50:45 PM
Tocmai,dacă zici că aveau puțină albină culegătoare au venit să culeagă altceva  :wink2:
Se poate .
In una din poze se vede si masina cu care au venit in recunoastere .
Cu acea masina au trecut toti 3 pe linga mine eu find inbracat in ''costum,,.
Am vazut ca sau oprit la poarta la propietaru terenului [nu stiam la acea data cum sta treaba acolo ] pe care sau amplasat ulterior la Fs.
Nu ma asteptam la asa ceva nici in cele mai urite vise .

bucovineanu

Eu cred ca principalii vinovati pentru depopulare sunt cei din poza cu tabla de sub stup.  :smile:

ionel07196555

Citat din: bucovineanu din Noiembrie 27, 2016, 08:53:51 PM
Eu cred ca principalii vinovati pentru depopulare sunt cei din poza cu tabla de sub stup.  :smile:
Se poate dar eu mai am o stupina pe alta vatra la care sa facut aceleasi tratamente cu aceleas scule si substante .

bucovineanu

Daca la tratamentul cu oxalic, care daca inteleg bine a fost facut recent si dupa alte tratamente au cazut asa de multi paraziti, inseamna ca acolo infestarea a fost uriasa.

ionel07196555

Citat din: bucovineanu din Noiembrie 29, 2016, 06:30:11 PM
Daca la tratamentul cu oxalic, care daca inteleg bine a fost facut recent si dupa alte tratamente au cazut asa de multi paraziti, inseamna ca acolo infestarea a fost uriasa.
Revin cu o precizare dupa ceva timp.
Acel stup la care se face vorbire [ foto varooa ] e la aceasta data foarte bine fata de cei 19 care au mai ramas din 24 .

ionel07196555

Azi 14 01  in adapost erau 11 grade , afara 3,6 grade .
Din 20 stupii cu turte nu au inceput sa consume, punga nu e sparta .
Azi am complectat la restu cu aceeias turtita de 250g miere menta de anu trecut + vitamine +.....

apivasmob

Ce este reteaua aceea de cabluri in fata adapostului? protectie impotriva soarecilor (camp energetic).
Sanatate tuturor apicultorilor

oroles

Citat din: apivasmob din Ianuarie 15, 2017, 06:14:48 AM
Ce este reteaua aceea de cabluri in fata adapostului? protectie impotriva soarecilor (camp energetic).
Sistem de incalzire, cred.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

ionel07196555

Da incalzire .
De iarna trecuta o am si termostatata , mai trebuia si functia de umiditate dar e mai complicat si cresc costurile .
Cel mai rau e ca am Bk si nu raspunde la confort tot cind e setata biologic incepe ponta .

balasbebe

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

ionel07196555

Citat din: dan sebastian din Ianuarie 19, 2017, 01:45:37 PM
Cum iti merge cu incalzirea?
E bine dar si mai bine era daca aveam un + de putere , cei fara pica pe rind au avut puet .
A 7 iarna la mine dar nu am avut atita pierdere pina acu .
Situatia continua sa fie foarte critica pentru albine.

Eugen B

Nu ati fost multumit de carpatina?