Stupinea mea , Laurentiu

Creat de Laur24, Februarie 04, 2014, 05:51:19 PM

« precedentul - următorul »

Laur24

Am promis ca voi veni cu poze in week end.  :hi:

Laur24

Dupa cum am promis , am revenit cu poze din stupina , nu am putut filma deoarece am avut de lucru , matcile cele inlocuite deja s-au ouat  =D>

nicu84

frumoasa stupina, sa-ti dea Domnul miere multa.

Hermannstadt

Bun venit si felicitari pt frumoasa stupina.
Asteptam noutati si spor la dezvoltare.

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

Laur24

Multumesc , in perioada ce urmeaza vreau sa inlocuiesc stupii orizontali vechi cu stupi verticali noi .

Laur24

Ieri am mai pus cate o rama la cladit la fiecare stup , situatie e foarte buna la stupi  , miere au pentru hrana puietului  .
In medie 3-4 rame cu puiet  :) , sunt si stupi care au 5 rame cu puiet , aceia care au matci buckfast.
Voi inlocui 25 de stupi orizontali cu stupi verticali cu cat 1/1 , domnul la care am dat comanda mi-a spus ca va fi onorata in aprox. o luna ..dar se poate si mai devreme .

Laur24

Am revenit cu poze :

Laur24

Am mutat fam. facute anul acesta mai la dos , ce parere aveti ?

Marin2011

Faina poza ,faina vechitura de sopron,are tenta de bio,,bravo.

Cipi

de ce e inclinat sopronul ala, nu se poate prabusi?

Marin2011

''''A intrat in pamant de grutatea mierii'' sau e pregatit sasi ia zboru in 2015'''

Laur24

ionel07196555

De la ce distanta ai adunat stupi si cind sub acel sopron

un OM

Cand temperatura devine improprie zborului albinei, distanta aproape nu mai conteaza.

ionel07196555

Citat din: un OM din Decembrie 07, 2014, 09:06:55 PM
Cand temperatura devine improprie zborului albinei, distanta aproape nu mai conteaza.
asa am crezut si eu anu trecut si dupa 40 de zile aveam roiuri in ajun de craciun .
Ce sa intinplat cu albina nu stiu .
Multa era tepana pe pomi si pe gard.