• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

inventatorul

Creat de pilis, Aprilie 18, 2012, 02:05:50 p.m.

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: pilis din Aprilie 18, 2012, 02:05:50 p.m.
Hristos a inviat!
Nu prea am timp sa citesc mesajele de pe acest forum si chiar daca citesc cateva nu ma bag in seama sa raspund. Pentru curiosii amatori cum sunt multi pe aici va informez ca am mai brevetat si un aparat de recoltat venin de albine, de care multi se intreaba daca se poate recolta. Paletul de care se sperie multi este o inventie deoarece nu e la fel cu ce ati vazut prin filme. Daca se poate lucra la 1000 de stupi o persoana se poate, daca stii si cum.
Oricum nu vreau sa intru in contradictie cu carcotasii de pe acest forum, si nici nu vreau sa-mi vand marfa. Vreau sa-mi fac 2000 de stupi daca gasesc roi la pachet, termen pentru cunoscatori.
Cei care vor sa mai vada paletul o data voi fi la targul de la Bucuresti din weekendul asta. Daca e cineva serios care vrea informatii poate sa-mi scrie pe e-mailul personal. Nu accesez fonduri europene, pentru ca-s de durata si ineficiente, asa ca nu va fie frica ca va fur mia de euro pe care v-o dau europenii.
Sa auzim numai de bine, si lasati invidia la o parte, cata apicultura si stupi am avut, unii nu au reusit sa-i numere inca.  Mai stiti ceva de domnul Pilis ?   a ajuns la 2000 de stupi , lucreaza pe paleti ???

bio

..poate a reusit ceva si la 2000 de familii are cam mult de munca si nu are timp de forum..

..poate si-a schimbat profilul activitatii principale.

As vrea sa ii fii iesit smecheria cu exploatatia .


Nikolas

In urma cu 28 de ani, adica prin *85, in vacanta de vara ,Pilis facea de la 100 de stupi 700 - 800 de grame de venin. Pretul era de 180 ooo lei/kg. O dacia costa 70 000 lei. Cred ca ce are in gand o sa faca. Nu de bani duce lipsa.
Cu stima. :wink:

D006

Au trecut cam doi ani de la proiectul sau si cam nimic !

SPYKAL

Citat din: dragos2006 din Decembrie 08, 2013, 10:57:28 p.m.
Au trecut cam doi ani de la proiectul sau si cam nimic !

Lucrul bun...la 9 luni (ani) spune o vorba....
Ascultă, să-nveţi să vorbeşti,
Priveşte, să-nveţi să clădeşti.
Şi taci, să-nţelegi ce să faci...
Ascultă, priveşte şi taci! (Ion Minulescu)