• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

inventatorul

Creat de pilis, Aprilie 18, 2012, 02:05:50 p.m.

« precedentul - următorul »

pilis

Hristos a inviat!
Nu prea am timp sa citesc mesajele de pe acest forum si chiar daca citesc cateva nu ma bag in seama sa raspund. Pentru curiosii amatori cum sunt multi pe aici va informez ca am mai brevetat si un aparat de recoltat venin de albine, de care multi se intreaba daca se poate recolta. Paletul de care se sperie multi este o inventie deoarece nu e la fel cu ce ati vazut prin filme. Daca se poate lucra la 1000 de stupi o persoana se poate, daca stii si cum.
Oricum nu vreau sa intru in contradictie cu carcotasii de pe acest forum, si nici nu vreau sa-mi vand marfa. Vreau sa-mi fac 2000 de stupi daca gasesc roi la pachet, termen pentru cunoscatori.
Cei care vor sa mai vada paletul o data voi fi la targul de la Bucuresti din weekendul asta. Daca e cineva serios care vrea informatii poate sa-mi scrie pe e-mailul personal. Nu accesez fonduri europene, pentru ca-s de durata si ineficiente, asa ca nu va fie frica ca va fur mia de euro pe care v-o dau europenii.
Sa auzim numai de bine, si lasati invidia la o parte, cata apicultura si stupi am avut, unii nu au reusit sa-i numere inca.

ion patrut


D006

Cu  adevarat  a  inviat!
Nea  Pilis  esti  fix  Pilis si  nu  stiu  ce  cauti  fara  nume,prezentare ,locatie.
Sunt  contra  cenzurii  ,nu  stiu  ce  fac  moderadorii  si  permit inscrierea  acestor  persoane care  nu-si  copleteaza  datele.
Pilis  nu  te  cred ,prost si  carcotas  sunt si  nu  stiu  despre  ce  palet  vorbesti.Ha,2000 roi  la  pachet?
Nu  esti  instare,nu  stii  ,nu  esti  un  bun economist ,HA,HA.

mape 48-petru manea

D-le Pilis nu poti inventa si cuvinte mai potrivite pentru un nou venit pe forum ?

ion patrut

eu am fost ingaduitor cu noul venit dar voi la-ti luat tare felicitari practic ar trebui sa nu comunicam cu necunoscuti daca e vriun VIRUS DE LA ACTA :redcard:

pharaonu75

Pilis este mai vechi pe forumurile apicole, nu s-a inscris ieri.
La noi a avut o activitate mai intensa pe forumul de anunturi apicole:
http://forum-anunturi.apiardeal.ro/index.php?action=profile;area=showposts;u=255

Daca nu s-a prezentat si nu si-a completat nici datele minime la Profil, sa incerc sa fac eu "onorurile". Daca gresesc pe undeva, il rog sa ma corecteze.
Este din judetul Calarasi, produce echipament apicol (stupi, rame), intentioneaza sa isi faca o stupina de ordinul miilor de stupi.

Este, dupa spusele sale, inventatorul sau inovatorul acestui tip de palet
Cred ca am avea cateva lucruri noi de invatat de la el insa, asa cum spunea si nea Petrica (Mape48), Pilis nu si-a ales cuvintele optime pentru deschiderea unui topic.
Nu inteleg de unde atata "duritate" la adresa colegilor de forum, mai ales ca postarea sa era prima, deci nu fusese provocat/atacat de nimeni. Daca provocarile au avut loc pe PM, il rog sa le raspunda tot acolo, sau sa le lase in domeiul privatului, iar aici sa ne mai impartaseasca si noua cate ceva din activitatea sa. Nu suntem vinovati si nici nu stim ce se intampla pe PM.

Eu sunt sincer interesat de paletizare si as vrea sa aflu mai multe despre acest sistem, despre tehnologia folosita, etc. Mai ales ca locuiesc aproximativ in aceeasi zona geografica si tehnologia lui Pilis mi s-ar potrivi "manusa" din acest punct de vedere.
Cu bunavointa sa poate vom beneficia de mai multe informatii, poze, etc.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

cristian87

nu e tipul ala care zicea ca nu e nevoie de fixarea nivelurilor intre ele ca oricum le propolizeaza albina?
mi se pare mie sau suna ca un Milu putin mai agresiv?
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

pharaonu75

Sa nu ne grabim cu concluziile!
Sa vedem ce are de spus... sa ascultam argumentele!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

D006

Cum spune si pharaonu....Pilis e modest. Dar el impreuna profu ...aparand la tv sunt adevarate vedete ale apicultorilor.....Cinste lor.Daca Becali ar fi avut albine ........nemtii ar fi exportat miere in Romania.

Obombo

Citat din: teinegru64 din Aprilie 19, 2012, 01:27:34 a.m.Daca Becali ar fi avut albine ........nemtii ar fi exportat miere in Romania.
:rotfl:
Acu' ca am vazut pozele am facut legatura si am inteles de ce Pilis e asa de caustic cu forumisti. A fost luat la bani marunti pentru idea lui de a pune in exploatare o mie de stupi, dar nu mai stiu pe care forum, pe cel vechi sau pe Stuparitul.

nicomico

Da intradevar a avut parte de o primire pe acest forum in stilul "dragos" .

Pilis asteptam cu interes mai multe informatii.

abeja

Aprilie 19, 2012, 08:21:27 a.m. #11 Last Edit: Aprilie 19, 2012, 01:20:50 p.m. by pharaonu75


Va  amintiti.

jenica67

        Aceasta paleta, care contine si fundul stupului, apare si pe siturile franceze daca nu ma insel, ca am vazut-o mai de mult. O sa caut acasa, ca precis am ceva salvat.
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)
Sun Photo     YouTube

bio

Pilis... esti tare .

... =))...

..mi-ai adus aminte de flacaul din ..TARAN IN SPANIA ORIGINAL..poate stii ceva, .... dar din ce ai postat pina acum pe Apiardeal cred ca esti un impatimit al serialului STAR TREK...-stii tu,  cu povesti S.F.