Film Interzis..cica

Creat de petru.atudorei, Ianuarie 18, 2014, 02:45:24 PM

« precedentul - următorul »

petru.atudorei

https://www.facebook.com/photo.php?v=654533357918596

Filmul este disponibil pe facebook ..pus acolo de catre siteul de stiri rol.ro

bogdan moldovean

sa traiesti petrule sunt si eu de varsta ta si mi a venit foarte greu sa urmaresc ceia ce ne ai dat Nici nu am urmarit toata inregistrarea ca mi a venit greata .Sunt de parere ca nu I normal ca noua generatie sa mai fie interesata de aceste PROPAGANDE comuniste Parerea mea dragule ca trebuie sa privim in CAPITALIST dar nu cu fostii nomencluaturisti pusi in fruntea tarii cum sunt acum .iti urez noroc in toate si capul sus sa lasam ceia ce a fost rau in urma Nu trebuie sa n e mai preocupe .........cum a fost Salut si domnul cu noi

cornelioandanciu

In vremurile sale a fost un mare conducator!
Va salut.

joohny

Va salut.Eu cred ca ceea ce a spus atunci ,acum este real.Sa nu uitati ca peste 50-100 ani este posibil ca,Ceausescu va fi cel mai iubit conducator al Romaniei de dupa independenta.Sanatate.

petru.atudorei

Daca vreum sa fim mai buni mereu trebuie sa privim in urma la greseli.
Cat despre film, nu pot sa ma pronunt pentru ca eu aveam 5 ani cand a fost inpuscat si nu stiu ce si cum a fost. Ai mei, in zona mea, mi-au sous ca a fost si bine si rau, ca lucrurile au inceput sa se strice abia acum cu cativa ani inainte sa fie inpuscat.
Dar ceea ce stiu e ca moartea lui nu a schimbat nimic in bine doar faptul ca acum odata la 4 ani votam alte masti

Numai bine

Kov iulian

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 18, 2014, 07:22:07 PM
Daca vreum sa fim mai buni mereu trebuie sa privim in urma la greseli.
Cine isi uita trecutul,este condamnat sa-l retraiasca

Oricum nu cred ca se mai poate face ceva din tara asta, totul e pierdut.
Acum trebuie sa te gandesti doar la tine, familia si cercul apropiat nu are rost mai privesti in jur si sa iti faci sange rau.

Cristel

Politica? Albinele ar trebui sa faca si ele politica? Numai cand ma gandesc la raul pe care l-a facut comunismul, ma apuca nebunia! Unde este Franta, Germania, Olanda? Si unde suntem noi, dupa "iepoca de aur" a celui care a fost conducatorul Romaniei cu ajutorul aplaudacilor si al rusilor? E evident ca a avut puncte bune si rele, dar per ansamblu, o epoca a dictaturii, a lipsurilor, a minciunilor generalizate, e de evitat. Nici hotie cum fac urmasii din esalonul doi (au impuscat cuplul Ceausescu dar s-au nascut mii de mici Ceausesti, botezati peiorativ de presa drept "baroni") dar nici minciuna cum era cu "raportarile cincinale".Tinerii ar trebui sa studieze mai bine, sa nu aplece urechea la doi, trei nostalgici. Partea delicata este ca interesul celor din esalonul doi este sa ne faca sa detestam ideea de stat de drept, situatia politica de dupa 1990 fiind condusa de vechii comunisti (Iliescu este tovarasul cel mai de soi). Daca in Romania se aplica legea, nu ar fi fost nici coruptie, nici hotie, nici devalizari de banci, poate ca am fi dus-o mai bine. Daca...
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

D006

Sa stiti ca la nivel de istorici (chiar si din occident) exista un curent favorabil lui Ceausescu . Chiar daca el a fost un mare idiot nu a fost si hotz . Din cauza intelectului sau limitat a facut cateva greseli de strategie cumplite . Aici ma refer la plata datoriei la FMI  cu pretul infometarii poporului si prostia monumentala numita " casa poporului " . Pe romani in 1989 nu i-a scos in strada ura lor fata de comunism ci foamea si traiul prost.  In rest Ceausescu chiar a luptat pentru tara sa. Nici nu putem compara situatia de atunci cu cea actuala cand vedem  ca toti romanii sunt furati la greu de actualii conducatori.

SPYKAL

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 19, 2014, 08:33:20 AM
Nici nu putem compara situatia de atunci cu cea actuala cand vedem  ca toti romanii sunt furati la greu de actualii conducatori.
Asa a fost dintotdeauna. Romanul este invatat sa rabde si sa stea la cozi. Pe vremea lui Ceausescu nu am vazut persoane moarte de foame. Acum da....si din pacate multi dintre ei intelectuali. Samrana tara,pe mana cui ai incaput?!!! Stima si respect pt toti oamenii de bine!!!

D006

Si atunci se murea de foame si chiar la greu . Ai uitat cum aratau orfelinatele si azilele de batrani sau bolvavi psihic ?

SPYKAL

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 19, 2014, 02:42:35 PM
Si atunci se murea de foame si chiar la greu . Ai uitat cum aratau orfelinatele si azilele de batrani sau bolvavi psihic ?
De acord cu tine Dragos. Dar ce poti spune despre starea actuala a acestor azile? Tu esti medic si banuiesc ca ai ceva de spus in aceasta privinta si aici nu este vorba numai de acei sarmani uitati in acele azile (lagare). Dupa o viata de munca aruncati ca pe niste caini. Si aluia tot te induri si-i mai arunci un codru de paine.

D006

La mine in oras e un azil pentru batanii cu boli cronice . Totul este OK numai ca se face greu rost de un loc acolo.
Hai sa fim seriosi , cine vrea in ziua de azi sa munceasca gaseste de munca ! sa mai spun ca poti pleca in lume oriunde ? alta greseala a lui Ceausescu , nu a lasat granitele deschise.

SPYKAL

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 19, 2014, 02:55:31 PM
Hai sa fim seriosi , cine vrea in ziua de azi sa munceasca gaseste de munca ! sa mai spun ca poti pleca in lume oriunde ?
Ok, de acord cu tine, dar nu pot să nu amintesc vorbele lui nenea Iancu......famelie mare, remunerație după buget...mică. Cam așa pun problema toți patronii. Mulțumesc lui Dumnezeu că de bine de rău armata are grijă de salariul meu dar nu pot rămâne impasibil la tot ceea ce se intâmplă în jurul meu.

D006

Stii ce greu este sa gasesti un angajat bun in ziua de azi ? Acelasi lucru e valabil si pentru patroni !  :)
  Barbatii in foarte multe cazuri sunt alcoolici si eventual tabagisti . Iar patronii in multe cazuri sunt incompetenti.  De cei de la stat nu mai vorbesc ca e cataclism nuclear acolo.
  Comunismul cat de cat tinea un echilibru in societate , e drept ca in saracie dar exista.

SPYKAL

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 19, 2014, 03:28:05 PM
.....De cei de la stat nu mai vorbesc ca e cataclism nuclear acolo.
Mie imi spui?!!! Oare de ce nu dă Dumnezeu puterea pe mâna prostului?!! :nono: :nono: =)) =))