Targul pentru un Viitor Sanatos - Cluj-Napoca 2014

Creat de centrulapicol, Ianuarie 17, 2014, 06:01:23 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

Citat din: Fidi din Ianuarie 17, 2014, 10:39:32 PM
Te duci la expo si cauti standul lu'faroger(aia de isi zic'poliuretanistii)acolo e bunul meu prieten Mihai si-l intrebi de mine,ca-s in zona!!
zici de Mihai Grama.eu intrebam de locatia targului  :).dar daca vor fii si cei de la Faroger atunci am sa stiu.mersi mult
sanatate

Fidi

Locatia este cea de anul trecut.Expo-Transilvania(in groapa,cum zicem noi,bastinasii)Si da,de Grama-i vorba,chiar el.

cipri y

Este unb f. bun apicultor dl. Mihai Grama se pricepe la tot chiar si la vanatoarea de albine salbatice :D, ne vedem la targ :D :nod:

morozan simion

Fidi

Citat din: cipri y din Ianuarie 18, 2014, 10:25:08 AM
Este unb f. bun apicultor dl. Mihai Grama se pricepe la tot chiar si la vanatoarea de albine salbatice :D, ne vedem la targ :D :nod:
Da,stiu si tu vrei stupi ca lui DM sau nu?

dodo79

Citat din: Fidi din Ianuarie 18, 2014, 02:12:49 PM
noi vrem din palinca promisa  :).
sanatate

Fidi

ramysun

pricipit: d-l Mihai Grama, stand Faroger :) ne vedem cu siguranta!
In Apis Veritas

cipri y

Citat din: Fidi din Ianuarie 18, 2014, 02:12:49 PM
Toata lumea ar vrea stupi ca a lui Dan,dv nu ati vrea?

Fidi

Hei,era o gluma!!!Apropo,eu am stupi ca ai lui DM,numai caturile de miere,imi lipsec =))

cipri y

ok ne vedem atunci la targ la o bere,palinca sa mai discutam una alta :D

sandupop

Daca totul merge bine, poate o sa ajung si eu la Cluj....

modificam .....sigur o sa ne vedem la Cluj, poate in ambele zile,   ca sa gustam ceva lichid galben de ala pentru suflet..vorba lui UVE
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

rarescyp

ALBINA - o afacere 'zburatoare'....

albinasebes

Am un prieten care produce rame, care e procedura pt a putea vinde la targ?
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

bucovineanu

Sa fie cuprins intr--o forma de fiscalizare: PFA, IF SRL.