Targul Apicol Slobozia, Editia a V-a - 2014

Creat de pharaonu75, Ianuarie 10, 2014, 11:41:42 AM

« precedentul - următorul »

SPYKAL

Din pacate acest....general este mult prea puternic pt noi. Este de jale la Braila. Parca ar fi ....Polul Nord. Ninge de rupe... Pacat...mare pacat. Abia asteptam acest targ dar......mai este pana sambata (macar)  :D :P

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Ianuarie 29, 2014, 10:43:33 PM
Din pacate acest....general este mult prea puternic pt noi. Este de jale la Braila. Parca ar fi ....Polul Nord. Ninge de rupe... Pacat...mare pacat. Abia asteptam acest targ dar......mai este pana sambata (macar)  :D :P

daca maine nu mai ninge, drumurile de elibereaza de zapada, curios este daca vor mai pleca spre slobozia expozantii care s-au anuntat ... asteptam si vedem!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

pharaonu75

Citat din: uve din Ianuarie 29, 2014, 07:56:52 PM
Ma declar invins de generalul IARNA ! Poate alta data ajung si la Slobozia .Rog pe Faraonu sa scoata berea de la frigider si sa o bea in numele meu. Urez tuturor victorie in lupta cu acest general !

Domnu' Vasile, te-ai speriat de 2 fulgi de nea si o adiere de Zefir... =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dodo79

va trimit un cadou de la Tg Mures sa va incalzeasca

stefy.costea

Cu vremea nu te poti pune! Buna ziua dragi prieteni!

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile am fost nevoiti sa amanam data de organizare a Targului Apicol Slobozia ce trebuia sa se desfasoare in acest wekeend.

Acest targ apicol se va desfasura in perioada 4-5-6 februarie 2014 cu respectarea programului initial.

Sper ca de data aceasta vom reusi sa ne revedem cu bine, aici la Slobozia in inima Baraganului, marti 4 februarie 2014.

Va astepam cu drag!
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

stefy.costea

INVITAŢIE
la
Târgul Apicol – Editia a-V –a  Slobozia 2014

Serviciul Public Activităţi Autofinanţate, aflat în subordinea Primăriei Municipiului Slobozia, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Ialomiţa, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Ialomiţa, Cooperativa Agricolă "Casa Mierii Ialomiţa", Asociatia Crescatorilor de Albine Filiala Ialomita, organizează în  perioada
             04. - 06 februarie 2014, manifestarea  ,,Târgul Apicol Slobozia – ediţia a-V-a ".
Cu acest prilej vă invităm să ne onorati, cu participarea dumneavoastră, la deschiderea oficiala a acestei manifestari ce va avea loc în data de 04.02.2014, începand cu ora 10,00 la Centrul Cultural UNESCO" Ionel Perlea" din municipiul Slobozia.
   Aceasta manifestare are ca scop  promovarea apiculturii şi a consumului de produse apicole în zona Bărăganului Ialomiţean, si  dezvoltarea sectorului apicol prin accesarea fondurilor europene.

PROGRAMUL MANIFESTARII

I. Deschiderea oficială a Târgului Apicol Slobozia – ediţia a-V-a va avea loc marti 04.02.2014 ora 10,00 în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene.
     II.  Comunicările ştiinţifice, dezbaterile şi dicuţiile pe teme apicole se vor desfăşura în incinta Centrului Cultural UNESCO "Ionel Perlea", în ziua de miercuri 05.02.2014 începand cu ora 09,30  şi vor fi susţinute de specialişti de marcă ai agriculturii si apiculturii romanesti.
Programul si tematica simpozionului apicol desfasurat din ziua de miercuri 05.02.2014
09,30  Mesaj de bun venit, adresat apicultorilor si invitatilor ce vor sustine temele de interes apicol, prezentat de dl primar al municipiului Slobozia Alexandru Stoica;
09,45   Aspecte legate de PNAR 2014 – 2016 negociat cu Consiliului Uniunii Europene – prezinta d-na consilier superior la Serviciul Zootehnie in cadrul M.A.D.R. Bucuresti;
10,20    Derularea   PNAR 2014 – 2016 la nivel local si national – prezinta d-na cons. Sup. Cristina Surlea;
11,00    Identificarea familiilor de albine -  prezinta dl dr. ing. Cristinel Gigi Sonea –dir. gen. adj. A.N.A.R.Z. Bucuresti;
11,30   Valorificarea produselor apicole – prezinta dl ing Traian Dobre – manager SC Dobre si Fii SRL;
12,00 Rentabilizarea Fermei apicole -  prezinta d-na dr. Aurelia Chirilă – presedinte A.C.A. Tulcea;
12,30 Autorizarea stupinei de multiplicare – prezinta dl. apicultor Virgil Boldarim A.C.A.Ialomita;
    III. Joi 06.02.2014 incepand cu ora 10,00 vor fi discutate in mod interactiv aspecte legate de punerea in aplicare a Legii Apiculturii nr.383/2013, impreuna cu judeteni locali ai: A.P.D.R.P, D.A.D.R, D.S.V, A.P.I.A, Camera Agricola Ialomita, precum si  reprezentanti ai producătorilor si comerciantilor din domeniul apicol.

Cu stima,                                     
Ec. Stefan Costea

TEL.0733002012
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

RazvanTi

FIX de asta imi era teama... :sad:
cel putin macar este usor amanata... sper...
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

PricopArthur

Miere multă şi inimă curată!

PARINTELE

nu-ti pierde speranta Cezar
va fi timpul fain si toate vor merge bine
cu respect

pharaonu75

Eu voi fi prezent si voi distribui ecusoane forumistilor, asadar nu ma evitati... accept plata in  :coffee:       
=)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dodo79

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 30, 2014, 10:18:17 PM
Eu voi fi prezent si voi distribui ecusoane forumistilor, asadar nu ma evitati... accept plata in  :coffee:       
=)) =))
cred ca o saptamana nu o sa mai dormi daca te plateste fiecare  :)

RazvanTi

si
=)) =))
DA! si eu te ajut ca-s in vacanta.
asadar nu ne evitati. deci si eu accept aceeasi plata in  :coffee:       
=)) =))
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

cipriene

cred ca asta-i primul targ din mijlocul saptamanii la care merg  :D
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

romikele

=)) =))

Ai grijă că...  :coffee: în exces duce la tahicardie.
O spune Stan Pățitu.  =))

Kov iulian

=)) =))
Citat din: RazvanTi din Ianuarie 30, 2014, 10:26:05 PM
DA! si eu te ajut ca-s in vacanta.
asadar nu ne evitati. deci si eu accept aceeasi plata in  :coffee:       
=)) =))
Plata in cafea poate insemna si introducerea in aceasta a unui pliculet de zahar.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: