stupi din poliuretan

Creat de bee_lover, Mai 03, 2007, 12:24:47 AM

« precedentul - următorul »

Cipi

Citat din: Zip2006 din Martie 19, 2016, 04:40:52 PM
Daca mi-ar mai da cineva de pomana asemenea stupi si nu-mi mai trebuie ....cutia de lemn e sfinta ,unde mai pui ca patru mi ia spart ciocanitoarea (capacele si lateral) o sa fac poze si va arat ..am dat 6200 ron pe ei cu tot cu magazii daca luam din lemn de banii astia aveam 50 buc ..dar tot patitu-i priceput  asa ca pentru mine acest subiect este inchis nu vreau sa jicnesc pe nimeni fiecare face cum crede .Sa auzim numai de bine.
daca ii vindeti la pret bun, cumpar eu 5 bucati :)

Zip2006

Daca esti interesat tel meu 0720530718 si discutam,salutare.

mmacreanu

Citat din: bucovineanu din Martie 20, 2016, 11:38:08 AM
Citat din: mmacreanu din Martie 20, 2016, 08:57:04 AM
este 100% inert si nu produce nici un reziduu, mai mult influenteaza albinele bucatile de polistiren, carpele care sunt colorate chimic, ziarele cu cerneala toxica bagate in stupi la impachetare!
Pe langa stupii din poliuretan, folosesti si stupi din lemn?

cu lemn am inceput, am si ii tin pe dreapta!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

romikele

Dumnezeu a lasat natura (lemnul).
Omul a facut chimia (poliuretanul).
Niciodata mierea "omului" nu va fi la fel de buna ca cea a lui Dumnezeu, asa cum nici apa nu va fi la fel ca aghiazma...  :wink2:

Nicicand plasticul sau alt material nu va putea concura cu lemnul, stuful, nuiaua, lutul...
Ne mintim singuri, la fel ca in cazul apei minerale din PET, comparativ cu cea din sticla... CARE E MAI BUNĂ ?

sorinma

mustu de struguri fermentat din butoi  :P
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

MARIUS_bc

bucovineanu

Citat din: mmacreanu din Martie 20, 2016, 08:13:31 PM

cu lemn am inceput, am si ii tin pe dreapta!
De ce nu folosesti stupii din lemn?

vulpea

romikele,imi pare rau dar,aghiazma nu este dela Dumnezeu ci dela om !

vulpea

PS.romikele, vrei sa-mi argumentezi dece stuful e mai bun asezat orizontal si nu vertical ?

cristian bh

Ca-i mai lung! :rotfl:
si nu sta vertical! =)) =))

sorinma

Citat din: romikele din Martie 20, 2016, 11:12:57 PM
Dumnezeu a lasat natura (lemnul).
Omul a facut chimia (poliuretanul).
Niciodata mierea "omului" nu va fi la fel de buna ca cea a lui Dumnezeu, asa cum nici apa nu va fi la fel ca aghiazma...  :wink2:

Nicicand plasticul sau alt material nu va putea concura cu lemnul, stuful, nuiaua, lutul...
Ne mintim singuri, la fel ca in cazul apei minerale din PET, comparativ cu cea din sticla... CARE E MAI BUNĂ ?

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=228172324186933&id=100475506956616&set=a.113777898959710.1073741829.100475506956616&source=48
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu

vulpea

cri.bh,stiu ca ce-i lung nu e si bun si ca ce e vertical nu e 'uscat' ! ASA-I ?

romikele

Citat din: vulpea din Martie 22, 2016, 04:37:56 PM
PS.romikele, vrei sa-mi argumentezi dece stuful e mai bun asezat orizontal si nu vertical ?
Nu e mai bun, se tine cont de considerente constructive si de exploatare.
O teava verticala e predispusa la a tine umezeala...  :wink2:

Legat de agiazma, ce am zis nu trebuie luat mot a mot.
Apa in general se "strica", dar aceeasi apa, insa sfintita, NU!

sorinma

apa sfintita are o ."aliifie" ....   busuiocul

romikele

Citat din: sorinma din Martie 23, 2016, 02:57:22 AM
apa sfintita are o ."aliifie" ....   busuiocul
... și deștu` popii, pe care-l plimbă prin apă... nu se știe pe unde-l bagă înainte!  :razz: