Legea APICULTURII

Creat de pistol28, Ianuarie 04, 2014, 05:29:59 PM

« precedentul - următorul »

Zip2006

Dle pharaonu 75 am 49 de ani si ma simt in suflet tinar ca la 20 de ani daca o sa intrebi pe unulde 65 de ani o sa iti spuna la fel ca sufletul lui este tinar ca la 20 de ani asa e viata fizionomic ne schimbam dar sufleteste raminem vesnic tineri de treaba asta o sa se convinga fiecare pe pielea lui Si crezi ca la tinerii aia asazisi fermieri pina in 40 de ani cine face treaba tot cei de la 45 de ani in sus adica parintii asa DE CE NU S-A DAT SI O MASURA PT BATRINII FERMIERII ASA CA CHESTIE ca tot platesc impozite si taxe ??????????

pharaonu75

Citat din: Zip2006 din Ianuarie 11, 2014, 06:20:40 PM
Dle pharaonu 75 am 49 de ani si ma simt in suflet tinar ca la 20 de ani daca o sa intrebi pe unulde 65 de ani o sa iti spuna la fel ca sufletul lui este tinar ca la 20 de ani asa e viata fizionomic ne schimbam dar sufleteste raminem vesnic tineri de treaba asta o sa se convinga fiecare pe pielea lui Si crezi ca la tinerii aia asazisi fermieri pina in 40 de ani cine face treaba tot cei de la 45 de ani in sus adica parintii asa DE CE NU S-A DAT SI O MASURA PT BATRINII FERMIERII ASA CA CHESTIE ca tot platesc impozite si taxe ??????????

Masura este pentru tinerii fermieri, iar UE a considerat de cuviinta sa o "directioneze" catre cei care au sub 40 de ani. Atat timp cat U.E. da marea majoritate a banilor, este normal sa impuna si niste cerinte.
Sa nu ma intel;egeti gresit, nu fac apologia UE, ba din contra nu prea imi miros a bine foarte multe "chestiuni comunitare", dar in cazul asta chiar mi se pare OK!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Zip2006

Pt.NIKoN am doi baieti unul de 21 de ani si altul de 16 ani ,dar eu ma consider un om cu,coloana vertebrala si pe copii i-am invatat tot asa nu umblu cu chestii din acestea eu consider ca fiecare cetatean al acestei tari are drepturi egale fara discriminari de sex ,virsta s,m d. ce e al meu e al meu ce e al copiilor e al lor .

Zip2006

Da banii vin doar 50 % de la ue restul de 50%de la noi toti care platim taxe si impozite asa ca toti trebuie sa avem acces la acsti bani nu discriminatoriu.

pharaonu75

Citat din: Zip2006 din Ianuarie 11, 2014, 06:32:46 PM
Pt.NIKoN am doi baieti unul de 21 de ani si altul de 16 ani ,dar eu ma consider un om cu,coloana vertebrala si pe copii i-am invatat tot asa nu umblu cu chestii din acestea eu consider ca fiecare cetatean al acestei tari are drepturi egale fara discriminari de sex ,virsta s,m d. ce e al meu e al meu ce e al copiilor e al lor .

In cazul asta haideti sa protestam pentru ca cei sub 18 ani nu au aceleasi drepturi cu cei majori!
De ce nu poate obtine permis de conducere un copil de 14 ani?
De ce sa nu se vanda tigari si alcool minorilor?
De ce sa se elibereze carte de identitate doar la implinirea varstei de 14 ani? Cei de 13 ani nu sunt discriminati?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Zip2006

Nu asa se pune problema uite cum vad eu treaba ;daca dai facilitati unora pe niste criterii foarte bine dale DAR la cei care nu se incadreaxa in acele criterii creeazale si lor niste conditii de a avea acces la alte forme de ajutor care sa impace si capra si varza,in conditiile in care vii si ma taxezi ca si pe cel cu facilitati .

NiKoN

D-le Zip2006, aveti tot respectul meu pentru filosofia de viata. Din proprie experienta stiu ca este una paguboasa financiar, dar macar poti sa iti odihnesti coloana fara griji. Vad ca sunteti un apicultor dedicat, cu activitate  in pastoral si sunt sigur ca va descurcati si fara fondurile europene. Spor in tot ce faceti! =D>
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Zip2006

Dupa cum merg lucrurile este posibil ca intr-o buna zi sa nu mai poti fi stupar daca ai peste 50 de ani EX .Pentru ca asa vrea cineva care nu n-ea inrebat nici daca vrem in UE ,nici daca vrem o noua lege a apiculturii etc.Ne lasam calcati in picioare prea usor.

bucovineanu

Banii se dau celor tineri pentru ca statul sa poata profita cat mai mult timp de pe urma lor luandu-le taxe si impozite.

istodorescu vasile

dupa cum evolueaza lucrurile , statul devine un fel de caritas unde toata lumea baga bani cu gindul la mai bine, iar de luat iau doar primii , mai exact cei  sus pusi.

ionel07196555

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 11, 2014, 06:06:33 PM

Aveti macar idee despre denumirea masurii 112? Parca zice ceva despre tinerii fermieri... asa ca este normal sa se stabileasca o limita de varsta.
CAM FORTAT  TINAR FERMIER CU SERVICI LA STAT
Multi sint daia cum le zice  D   2006
Au crezut ca le ramine ceva din miile de E dar se pare ca au ramas cu microbu
de stupar multi dar nu toti

bio

Citat din: bucovineanu din Ianuarie 11, 2014, 09:29:38 PM
Banii se dau celor tineri pentru ca statul sa poata profita cat mai mult timp de pe urma lor luandu-le taxe si impozite.

Ia statul, o laie...:))

..nici nu iau baietii ultima transa de bani, ca si-au bagat piciorul in ele de albine.

Nu sunt banii lor munciti ii doare in paispe ca o dau in bara.

Ca au trecut deja ceva ani de la inceputul masurii 141,  fi interesanta o statistica sa vedem din cei care au accesat de exemplu 141 in primele seriii.. ..... --Citi au mai trecut in anul 4 si 5 de finantare.

ionel07196555

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 11, 2014, 06:31:26 PM

Masura este pentru tinerii fermieri, iar UE a considerat de cuviinta sa o "directioneze" catre cei care au sub 40 de ani. Atat timp cat U.E. da marea majoritate a banilor, este normal sa impuna si niste cerinte.
Sa nu ma intel;egeti gresit, nu fac apologia UE, ba din contra nu prea imi miros a bine foarte multe "chestiuni comunitare", dar in cazul asta chiar mi se pare OK!
In cazu asta [doar complectez] si in ziua de azi Ro primeste mai mult decit
COTIZEAZA
CREDE cineva ca viorel vine dimineata la birou cu sacu de bani sau fila de CEC
SINT tot bani nostri redistribuiti dupa cum vrea P la uni
nu dupa nevoi si bunu mers al RO

ionel07196555

Citat din: bio din Ianuarie 11, 2014, 10:05:39 PM

Ca au trecut deja ceva ani de la inceputul masurii 141,  fi interesanta o statistica sa vedem din cei care au accesat de exemplu 141 in primele seriii.. ..... --Citi au mai trecut in anul 4 si 5 de finantare.
Multi
Cu poze de la tine de la mine
UNI functionari se murdaresc pe miini si pentru 100 E dar de la multi si uite asa cent cu cent se face oooooM.
DOar sintem BALCANICI

istodorescu vasile

Citat din: bio din Ianuarie 11, 2014, 10:05:39 PM
Citat din: bucovineanu din Ianuarie 11, 2014, 09:29:38 PM

Ia statul, o laie...:))

..nici nu iau baietii ultima transa de bani, ca si-au bagat piciorul in ele de albine.

Nu sunt banii lor munciti ii doare in paispe ca o dau in bara.

uite ca au trecut toti, cel putin aici in mehedinti. eu am accesat 141 de gura nevestei, ca jumatate din comuna facuse pe stupi, chiar daca neam de neamu lor nu au vazut un stup deschis, iar eu ca prostu, in loc sa ma bag la 112, avind si virsta  sub 40 de ani, cu aproximativ 300 de stupi mi-a fost frica. m-am gindit ca nu poti sa te joci cu banii statului. uite ca au ajuns in anul 4 si continua sa ia bani pe masura 141.  acum tot eu am probleme, nu cu alti ci cu nevasta, ca eu  dupa ce o tin prin paduri in pastoral in timp ce altii care neavind stupi se duc pe banii de la proiect in vacante , la litoral ,la munte , eu o tin pe a mea sa dea la manivela si la descapacit. uite asa imi vin toti dracii acum cind ma gindesc ca o sa imi scoata ochii mult timp de acum incolo.