Turta Dulcofruct Hrana glucidica pentru albine

Creat de fitoconsult, Decembrie 15, 2013, 10:24:24 PM

« precedentul - următorul »

romikele

A nu se confunda prezentarea cu recomandarea  :wink2:

mihai.vr

:) inteleg, dar totusi daca el o prezinta de doua ori in filmuletul sau.... Eu nu cred ca dansul ar vinde ceva in care nu are incredere, sau sa nu fi probat. Nu cred ca ar comercializa ceva ce sa faca raul albinutelor.

romikele

Orice face bine, poate face si rau.
Depinde cand si cat se foloseste la administrare.
De ex. apa pentru om e vitala, dar in anumite doze poate fi otrava  :P
Despre Dulcofruct s-a mai discutat.
Nici un substituent nu poate bate un produs natural 100%.

Fidi

ceva?altceva?

romikele

petru.atudorei

unde scrie data fabricatiei si lotul? daca e expirat?

romikele

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 17, 2014, 08:35:17 PM
unde scrie data fabricatiei si lotul? daca e expirat?
Ce intrebare!... e in codul de bare!!! :P :limba:

Fidi

Fidi

binenteles,cand am si eu,cu mine aparatul foto,in stupina...ce credeti ca am patit?s-au terminat acumulatorii :rotfl: :rotfl:nu-i bai zic eu, ca mai sunt zile!!Doamne ajuta la toata lumea!!

petru.atudorei

Stiu..dar nu trebuie sa apara si in clar.. adica eu ca om normal nu umblu cu cititorul de cod de bare dupa mine.
Am scanat codu de pe punga din imaginea 2..si a fost produs la 17.01.2014 ora 20:52.

Fidi

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 17, 2014, 08:54:59 PM
Stiu..dar nu trebuie sa apara si in clar.. adica eu ca om normal nu umblu cu cititorul de cod de bare dupa mine.
Am scanat codu de pe punga din imaginea 2..si a fost produs la 17.01.2014 ora 20:52.
Esti tare,colega!!
Eu n-am avut timp ca faceam reteta lui nea Gica...asa ca-i bun si rahatisul ala!!De foame,mananca saracele si "praf de pusca" =))

petru.atudorei

Am uitat sa mai mentionez..nu stiu unde eram cu gandu..citez iar

Tot ce intoarce acel cod de bare e acel cod numeric 
Codurile de bare care au incorporate in ele si detalii..sunt acelea patrate. ce au 3 patratele mici in 3 colturi.

Fidi

Io m-am speriat(in alt stup)ca o sa-mi manance si punga =))!!

petru.atudorei

Fidi