Cati ani traieste un stup cu albine

Creat de Laie, Decembrie 09, 2013, 10:44:52 AM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Nicolae, ce sa zic, esti foarte sturlubatic. Ne mai descretim si noi fruntile citind postarile tale.  :razz:

albinasebes

multumesc pentru ajutor, cand poti te astept la stupina sa facem pozele. la Sebes, Alba.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

kamy

Niculae ai grije ca albinele is iosagurile care-si parasesc gazda da care nu le comvine si nu are grije da ele!daca nu ai grije da ele oricati ani ar trai e tot o laie!

marian_6777

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 28, 2013, 09:05:56 PM
Citat din: pop alin daniel din Decembrie 23, 2013, 10:03:47 PM
Nicolaie,fara suparare din postarile tale arati ca un PACALA reincarnat esti atat de amuzant ca s-ar putea scrie o carte despre tine cu titlul Pacala si Apicultura  =)) =)) =)) =)) =)) =))
Dumneavoastra acum va uitati la filme cu Pacala dar ieu astea leam vazut demult cand eram copil.
Nu va lasa la caminul cultural dumineca la film ?
Niculaee... esti un simpatic... . Pe cuvant. =D>
:beer: pentru tine si sarbatori fericite alaturi de familie. Ramai pe aproape... :)
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

cristian bh

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 28, 2013, 09:01:56 PM

e rau de mine ca cand am timp nu am semnal la tableta mea ca nu sant in Pab si cand sant nu am atata timp ca muncesc.

No vezi dara,iele pe rand nu toate deodata ,ca te trezesti ca uiti sa stergi popoul. :rotfl:

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: kamy din Decembrie 29, 2013, 07:16:18 AM
Niculae ai grije ca albinele is iosagurile care-si parasesc gazda da care nu le comvine si nu are grije da ele!daca nu ai grije da ele oricati ani ar trai e tot o laie!
Da da.
Dumneavoasta aveti multa experenta si daca ziceti ca vau parasit ca ati avut putina grija de dansele normal ca nu lea convenit.
Nu fiti necajita ca a 2 data o sa fie mai bine.

vranceanul

Nicolaie, ai mesaj privat, raspunde te rog  :hi:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Nicolaie Astafoaiei

vranceanul

Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

stefanm

cea ce stiu e ca nu stiu nimic! Socrate

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

fiug1970

n/a facut control de trichina la porc si ....

mmacreanu

:rotfl: :rotfl: =)) :rotfl: =)) :rotfl: =)) :rotfl: azi am citit postarile de aici, nu stiam ca exista asa ceva, am uitat de zapada de afara  :yes:
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

istodorescu vasile

se pare ca v-a venit dor de o laie . poate ca aude ca l-ati cautat si apare. of ce m-am amuzat la postarile lui!!!

dan sebastian

Sper sa nu fi fost kamy, ca eu azi am priceput ca de fapt el e in lumea celor drepti si nu ca a parasit forumul acesta pt celalalt forum. Asa ca daca mai existi da un semn de viata !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.