Cati ani traieste un stup cu albine

Creat de Laie, Decembrie 09, 2013, 10:44:52 AM

« precedentul - următorul »

fiug1970

Citat din: pop alin daniel din Decembrie 23, 2013, 10:03:47 PM
Nicolaie,fara suparare din postarile tale arati ca un PACALA reincarnat esti atat de amuzant ca s-ar putea scrie o carte despre tine cu titlul Pacala si Apicultura  =)) =)) =)) =)) =)) =))
Si in loc de usa in spate,sa poarte un stup!! =)) =))

Nicolaie Astafoaiei

pop alin daniel

Citat din: fiug1970 din Decembrie 23, 2013, 11:06:27 PM
Nicolaie,fara suparare din postarile tale arati ca un PACALA reincarnat esti atat de amuzant ca s-ar putea scrie o carte despre tine cu titlul Pacala si Apicultura  =)) =)) =)) =)) =)) =))
Si in loc de usa in spate,sa poarte un stup!! =)) =))
neaparat sa fie unul bio  =)) =))

dan sebastian

Daca aveti timp, va rog frumos sa ne povestiti prima intalnire cu albinele din stup si ce lucrari ati facut la stupi in perioada de toamna. Multumesc ! (p.s.) as prefera sa fie cu lux de amanunte, si nu doar 2 - 3 randuri.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Aurelian A.

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

Nicolaie Astafoaiei

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: cornelioandanciu din Decembrie 26, 2013, 10:59:38 PM
Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 12, 2013, 11:00:51 PM
Care dicton spuneti ?
Dictonul "UA".
Ce dicton spuneti dumneavoastra ?
Ieu cred ca ati vrut sa scrieti DA TONUL dar ati gresit ?

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: dan sebastian din Decembrie 24, 2013, 11:21:11 AM
Daca aveti timp, va rog frumos sa ne povestiti prima intalnire cu albinele din stup si ce lucrari ati facut la stupi in perioada de toamna. Multumesc ! (p.s.) as prefera sa fie cu lux de amanunte, si nu doar 2 - 3 randuri.
Domnule Sebastian e rau de mine ca cand am timp nu am semnal la tableta mea ca nu sant in Pab si cand sant nu am atata timp ca muncesc.
Poate cand sant denoapte povestesc tot ca nui greu.

Nicolaie Astafoaiei

Dumneavoastra acum va uitati la filme cu Pacala dar ieu astea leam vazut demult cand eram copil.
Nu va lasa la caminul cultural dumineca la film ?

albinasebes

daca am fi in plin sezon topicul asta cred ca nu avea atatea postari, aduce culoare pe forum, poate ar fi mai potrivit la sunt incepator. baiatul asta nicidecum nu intretine albine, poate doar atmosfera.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

Nicolaie Astafoaiei

Da da.
Ieu am pus poza si avatar in locul  ACEŞTIA SUNTEM NOI / Salut    cu stupi mei.
Dumneata dece nu pui sa vad ca ai ?
Crezi ca ieu am treaba decat sa tin atmosfera ?
:blah:

albinasebes

nu pune la suflet, nu dau cu parul.  voi pune si eu iarna asta ceva poze, dar intai trebuie sa-mi gasesc incarcatorul la aparat.
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

pop alin daniel

Citat din: Nicolaie Astafoaiei din Decembrie 28, 2013, 09:05:56 PM
Dumneavoastra acum va uitati la filme cu Pacala dar ieu astea leam vazut demult cand eram copil.
Nu va lasa la caminul cultural dumineca la film ?
fara dumneavoastra doar alin,ma amuzam si eu putin sper sa nu te fi suparat,numai bine.
Sarbatori Fericite!!!!!!  :hi:

Nicolaie Astafoaiei

Citat din: albinasebes din Decembrie 28, 2013, 10:14:07 PM
nu pune la suflet, nu dau cu parul.  voi pune si eu iarna asta ceva poze, dar intai trebuie sa-mi gasesc incarcatorul la aparat.
Nu pun la suflet.
Daca vreti mai fac ieu 2 poze si le pun pentru Dumneavoastra ca aparatul meu merge cu bateri.