Vremea in iarna 2013-2014

Creat de bucovineanu, Noiembrie 25, 2013, 04:00:21 PM

« precedentul - următorul »

mmacreanu

Citat din: fiug1970 din Ianuarie 26, 2014, 10:43:43 AM
Ce frumos ninge!!!La mine sant 17 grade!!Din ce cartier?
Stau pe Scolilor.
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

SPYKAL

Ninge de rupe.....brrrrr De mult nu am mai vazut asa ceva!!!

fiug1970

Pe Scolilor,doar intre Cuza si Calarasi,sau Grivitei si Rosiori ca in rest, nu/s case.

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Ianuarie 26, 2014, 10:48:09 AM
Ninge de rupe.....brrrrr De mult nu am mai vazut asa ceva!!!

Daca o tine asa pana la ora 22 cum au anuntat astia, o sa avem de dat zapada multa din fata stupilor :D
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

buya

Vremea la Oravita
Ningeeee............ningeeeeeeee si e frig brrrrrrrrr   :coffee:
"Lumea va fi condusa de oameni capabili sa invete, sa se dezvete si sa invete din nou."
Alvin Toffler

fiug1970

Lasa ca/i bine!!Sa aiba pamantul apa sa poata rodi!Ca prea o luase razna vremea cu incalzirea!!!!

romikele

La noi cam așa arată acum mașinile în parcări... și ninge de rupe!

Vyktor

Cred ca a nins peste tot. De aseara ,in jur de ora 19 , s-a oprit si vantul si a nins linistit. Nu ii inteleg pe astia care o tin in continuare cu cod portocaliu sau galben , vorbesc de zona mea . Dar oricum faptul ca a nins , chiar daca la serviciu viscolul mi-a creat destule probleme  ,m-a facut sa ma bucur ca atunci cand eram copil si asteptam cu nerabdare prima ninsoare ca sa scot sania.Temperaturile mari si lipsa de precipitatii din ultima vreme devenisera destul de ingrijoratoare .Se pare ca lucrurile au revenit la normal.

mmacreanu

Citat din: vyktor din Ianuarie 26, 2014, 01:03:38 PM
  Cred ca a nins peste tot. De aseara ,in jur de ora 19 , s-a oprit si vantul si a nins linistit. Nu ii inteleg pe astia care o tin in continuare cu cod portocaliu sau galben , vorbesc de zona mea . Dar oricum faptul ca a nins , chiar daca la serviciu viscolul mi-a creat destule probleme  ,m-a facut sa ma bucur ca atunci cand eram copil si asteptam cu nerabdare prima ninsoare ca sa scot sania.Temperaturile mari si lipsa de precipitatii din ultima vreme devenisera destul de ingrijoratoare .Se pare ca lucrurile au revenit la normal.

daca ai vedea cum ninge la braila ti-ai da seama de ce au pus astia cod rosu, e la 8 dimineata ninge continuu foarte tare!

fiug1970

VREAU SI EU ACOLOOOOOOOOO :yahoo_cry: :yahoo_cry:
Ninge ca in iernile copilariei mele!!
Ninge ca/n povesti!!
Ninge,iar tu, copilarie..
Oare tu,pe unde esti??
In ce iarna,din ce an,
Ai ramas intr/un troian??
scz.am cazut in borcanul cu melancolie :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:

Vyktor

Citat din: mmacreanu din Ianuarie 26, 2014, 01:05:03 PM

daca ai vedea cum ninge la braila ti-ai da seama de ce au pus astia cod rosu, e la 8 dimineata ninge continuu foarte tare!

Te cred , dar eu am zis de zona Giurgiu care la aceasta ora se afla sub incidenta codului portocaliu , dar eu cred ca este o zi normala de iarna . Pe mine nu zapada ma sperie , chiar si in cantitati mai mari  , daca ninge linistit nu are decat sa o puna de un metru . Chiar m-ar bucura.

Vyktor

Citat din: fiug1970 din Ianuarie 26, 2014, 01:06:32 PM
VREAU SI EU ACOLOOOOOOOOO :yahoo_cry: :yahoo_cry:
Ninge ca in iernile copilariei mele!!
Ninge ca/n povesti!!
Ninge,iar tu, copilarie..
Oare tu,pe unde esti??
In ce iarna,din ce an,
Ai ramas intr/un troian??
scz.am cazut in borcanul cu melancolie :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:

Da adresa si iti trimitem si tie o punga. Acum avem de unde  :hi:

Aurelian A.

Citat din: romikele din Ianuarie 26, 2014, 12:58:18 PM
Ai de capu' meu...mno mai scoate-ti masina de acolo...la primavara.....si la mine a nins 25 de cm si nu a fost nici un cod :hi:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

sandupop

Citat din: romikele din Ianuarie 26, 2014, 12:58:18 PM
Se para ce iarna s-a mutat la voi. Nu va invidiez deloc. Adevarata Siberie.... La Toplita e...parfum de Paris, 15 cm zapada, - 6 grade fara vant.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

Aurel

Citat din: mmacreanu din Ianuarie 26, 2014, 01:05:03 PM
l.

Parerea mea este ca la Braila nu ninsoarea este problema.Problema mare este viscolul, ce se datoreaza campului deschis si lipsei padurilor,plantatiilor si perdelelor de protectie.Cam peste tot in tara febra asta agricola a distrus tot.Ca sa va puteti da seama cat conteaza un palc de padure,intrati in el pe timp de viscol si o sa constatati cat de linistit e in comparatie cu afara. Plus ca zapada carata de vant se opreste in padure unde da de dos.