Vremea in iarna 2013-2014

Creat de bucovineanu, Noiembrie 25, 2013, 04:00:21 PM

« precedentul - următorul »

bismark

Batrine,batrine ti-ai adus si-un ciine,frumos n-am ce spune, dar parca a fost cutremur acolo la tine? sau mi se pare mie sint si cutii goale?.Nu ai nici o protectie contra vintului sau sint intr-o vagauna?.Este o zona frumoasa chiar si iarna.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

biz

Cei de pe linga Bucuresti se pot bucura pentru albine, de craciun si revelion vom avea 9 grade, asta am aflato astazi de la ANMH fiind cu treaba pe la acestia. Poate va fi zbor . Asa ca zapada nu avem prea curind

Bătrânul

Citat din: bismark din Decembrie 19, 2013, 06:30:59 PM
    Batrine,batrine ti-ai adus si-un ciine,frumos n-am ce spune, dar parca a fost cutremur acolo la tine? sau mi se pare mie sint si cutii goale?.Nu ai nici o protectie contra vintului sau sint intr-o vagauna?.Este o zona frumoasa chiar si iarna.Cu respect
Turnurile alea sint CATURILE aferente stupilori cu ramele de cat extrase ! Este un capat de vale aparat din trei parti . Iarba nu am putut cosi intrucit am plantat 2000 brazi argintii (picea pungens glauca kebab) care nu se mai vad .

bucovineanu

Se pare ca intradevar "nu o mancat iarna lupu". La mine de dimineata a inceput sa ploua si acum are tendinta sa se transforme in zapada.  :smile:

NiKoN

La Pascani cam 10 grade, zbor deosebit la stupi in a doua zi consecutiv. Sa speram ca vine iarna in termen si ca vom avea o primavara blanda. Sanatate tuturor!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

vranceanul

Mai jos de Focsani (20km) spre Ramnicul Sarat sant 16 grade, ieri 14, am crezut ca sa stricat termometrul, am verifica cu altul, la fel. Ma tem ca la vara vor fi furtuni, asa au fost in anii asemanatori cu ierni calde .     Albina-i toata la zbenguiala  :wink2:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

Bătrânul

Am inmformatii din mai multe surse din Ungaria ca sint MULTE PARASIRI AI STUPULUI . :sad:  Voi stiti ceva de la noi ???

orbanstefan64

disparitii in masa la bio sau la traditional????

Bătrânul

la cele clasice si la stupari cu experienta...

mosunick

Citat din: romikele din Decembrie 06, 2013, 09:16:02 PM
Al dreaq ROMTELECOM cum a ajuns el in Belfast... sau tu locuieșto o laie acolo?  :rotfl:
'tu-le mama lor de IP-uri virtuale, poate a sunat pe romtelecom acasa si s-a logat de pe cealalta linie de romtelecom de acasa. F..tu-i! La asta nu m-am gandit.... :rotfl: :hi:
Grea e viata de artist...
Noaptea....
Ziua.....
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bismark

Au parasit stupul de foame sau de rusine ca nu le baga nimeni in seama.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

mosunick

N-am expertiza in albinarit, dar nu pot sa nu constat ca e o legatura directa intre noile pesticide utilizate agricultura si CCD...
Au patit-o apicultori vechi de zeci de ani (si in Ro) carora le-au disparut sau murit stupini intregi de ordinul +- 100 de stupi. Stiu cazuri concrete din pacate, si asta numai dupa ce in zonele respective au aparut niste straini agricultori...
De la Rusi vine iarna, si de la Vest disparitia albinelor.
Sper sa nu se intalneasca ambele curente la noi...
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

bucovineanu

Vad ca s-a cam deviat de la subiectul topicului.

mosunick

Scuze,
Incerc sa ma revansez...
Pentru cei din zona de granita cu Ungaria, un site in care prognoza vremii corepunde... Pe mine inca nu m-a "driblat"...

http://www.idokep.hu/elorejelzes/Csenger

Schimbati localitatea dati click pe numele localitatii si alegeti localitatea cea mai apropiata...
Sanatate!

dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092