Pustu stuparul

Creat de Pustu, Noiembrie 24, 2013, 02:50:05 AM

« precedentul - următorul »

Pustu

Citat din: fiug1970 din Septembrie 04, 2015, 08:03:07 PM
in jur de 7 eurocenti...si daca mai pui ca de multe ori ce/i ieftin ajunge sa coste scump.....cred ca merita banii.

De unde sa iau si eu ?

Pustu

Citat din: mape 48-petru manea din Septembrie 05, 2015, 08:04:56 AM
pustiu,
tu spui ca o sa faci completari cand se termina cu strugurii--asta se intampla in oct. multe din acele albine nu vor apuca primavara
Asa am facut mereu , adica de vreo 2 ani . Mai cu dulcofruct , mai cu invertit de mine . N-am avut probleme sau asa cred eu .
Multa sanatate .

Pustu

Citat din: crisian-nicolae din Septembrie 05, 2015, 09:43:08 PM
Un altfel de hranitor.
Am eu mai ieftin . 3 lei . Coturile alea sigur sunt mai scumpe

Pustu

Citat din: dorindafi din Septembrie 05, 2015, 10:26:44 PM
.. dale nene zahar , unflai ca pe purcei ...
Sunt renumit pentru asta  =)) Nu cred ca exista apicultor cu mai mult zahar in rame ca mine  :rotfl:
Multa sanatate

Florin94

Pustule ai terminat cu pomparea in ei ?

Pustu

Cum sa termin ?! Azi am mai dat cate 1 litru la familii . O sa le dau pana nu mai vor . Fara numar . De abia am montat hranitoarele alea la urdinis  =))

crisian-nicolae

Citat din: Pustu din Septembrie 06, 2015, 07:38:39 PM
Citat din: crisian-nicolae din Septembrie 05, 2015, 09:43:08 PM
Un altfel de hranitor.
Am eu mai ieftin . 3 lei . Coturile alea sigur sunt mai scumpe
Costa doar 0,88 lei,plus 4 cm teava ppr de 32mm,plus curentul consumat pentru incingerea plitei,1,10lei. :)

fiug1970

Citat din: Pustu din Septembrie 06, 2015, 07:33:44 PM
Citat din: fiug1970 din Septembrie 04, 2015, 08:03:07 PM
in jur de 7 eurocenti...si daca mai pui ca de multe ori ce/i ieftin ajunge sa coste scump.....cred ca merita banii.

De unde sa iau si eu ?
eu am luat de la lidl la sectorul pungi pt.congelat,folie de aluminiu,etc.ar trebui sa gasesti...daca nu are da/mi adresa pe PM sa vad daca firma de coletarie cu care trimit eu are distributie in locatia  ta si/ti trimit eu de aici.

stelica_33

Citat din: Pustu din Septembrie 06, 2015, 07:26:55 PM
Pentru domnul Stelica_33 : Ca sa copiati linkul trebuie sa citati mesajul meu si din fereastra aia sa copiati linkul . Sau apasati pe butonul ala din dreapta jos , din fereastra de vizionare pe care scrie youtube , se deschide o fereastra noua si de acolo copiati linkul din bara de adrese .
Multumesc mult.

Pustu

Citat din: crisian-nicolae din Septembrie 06, 2015, 08:04:43 PM
Costa doar 0,88 lei,plus 4 cm teava ppr de 32mm,plus curentul consumat pentru incingerea plitei,1,10lei. :)
M-ati pus pe ganduri . Numai faptul ca hraniti prin spate si ca nu am gasit freze sa-mi dea gaura patrata . Ca altfel bagam de astea de ale mele .
Mi-am notat .
Multa sanatate

Pustu

Citat din: fiug1970 din Septembrie 06, 2015, 08:15:08 PM
eu am luat de la lidl la sectorul pungi pt.congelat,folie de aluminiu,etc.ar trebui sa gasesti...daca nu are da/mi adresa pe PM sa vad daca firma de coletarie cu care trimit eu are distributie in locatia  ta si/ti trimit eu de aici.
Marti cred ca ajung la lidl . Multumesc frumos .
Multa sanatate
ps : ce trimiteti cu firma de coletarie ? nu ma refer la pungi

Pustu

dodo79

Siropul e cu trei tipuri de hamei?  :D

fiug1970

Citat din: Pustu din Septembrie 06, 2015, 09:01:16 PM
Citat din: fiug1970 din Septembrie 06, 2015, 08:15:08 PM
Marti cred ca ajung la lidl . Multumesc frumos .
Multa sanatate
ps : ce trimiteti cu firma de coletarie ? nu ma refer la pungi
ce imi pica gratis,ca daca le si cumpar si mai dau si 1,5€ la kg pt.transport.....iar lucruri mari si grele la 350€ mp de podea de TIR...

maximotgv

M-ati pus pe ganduri . Numai faptul ca hraniti prin spate si ca nu am gasit freze sa-mi dea gaura patrata . Ca altfel bagam de astea de ale mele .
Mi-am notat .
Multa sanatate
[/quote]

Cred ca prin gaura aia prin spate se pot face lejer si tratamentele antivaroua, mai ales la pavilion unde la randul doi sau trei trebuie sa te sui pe scaun sa ajungi la urdinis!