Pustu stuparul

Creat de Pustu, Noiembrie 24, 2013, 02:50:05 AM

« precedentul - următorul »

apivasmob

Citat din: Pustu din Noiembrie 20, 2014, 10:57:23 PM
Pe 28 la Lidl e oferta la redresor . O fi bun pentru lipit faguri ?

NU
Sanatate tuturor apicultorilor

maximotgv

NU
[/quote]

Detaliaza putin te rog, de ce nu este bun?

minicu

Cea mai buna varianta este sursa de calculator la alimentarea de 5 volti. Folosesc sursa si sunt f multumit.
Nu mi-e frica de munca! Dorm linistit langa ea!

apivasmob

Are protectie la scurt circuit eu m-am pacalit deja dar il folosesc la acumulatorul de la masina.

Pustu

Citat din: apivasmob din Noiembrie 21, 2014, 08:18:16 PM
Are protectie la scurt circuit eu m-am pacalit deja dar il folosesc la acumulatorul de la masina.
Daca leg un bec in serie merge ?
Multa sanatate .

oroles

Eu as merge pe redresor. Cu sursa risti sa te curentezi. Asa am patit-o eu. Redresorul pe care il folosesc a costat 60 de lei si are siguranta auto. La scurt se arde. Deoarece se ardea prea repede am pus una mai mare.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

bismark

Merge orice transformator care scoate in secundar o tensiune de pina in 12 v  asa ca un redresor de incarcat acumulatori este ok. Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

apivasmob

In interior sunt piese electronice si nu cred ca functioneaza (repet pentru lipit faguri nu merge)

dan sebastian

Cred ca aparatul de pirogravat merge foarte bine. Eu prefer in continuare pintenul. Am un pinten foarte bun adus din Spania si ce lipesc cu el nu mi s-a intamplat sa se dezlipeasca.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

ionel07196555

Am asa ceva pentru lipit faguri
Folosesc la 12 v dar numai esirea de la trafo nu esirea redresata pedru a nu afecta partea electronica de redresare .
Chiar daca va functiona la lipit faguri la un mic accident nu va mai fi acelasi si pentru ce a fost cumparat [ incarcat acumulatori ]
Are si redresare de 24 v se pun 2 bateri in serie si se scurteaza timpu de incarcare
fiind foarte util vara in pastoral pina vom avea panouri solare

G. Iulian

oroles

Eu am unul asa cumparat de la Selgros cu cca 60 de ron.

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Pustu

Pustu

Pustu