Pustu stuparul

Creat de Pustu, Noiembrie 24, 2013, 02:50:05 AM

« precedentul - următorul »

marian sima

Nu e deloc o remarca fara sens,ai facut aceasta declaratie.

Online romikele

Great Veteran
    Mesaje postate: 7947
    Rm. Sărat - BZ, 59 ani
        Vezi Profilul Adresa de email Mesaj Personal (Online)

Re: Offtopic la Pustu stuparul
« Răspuns #122 : Ianuarie 22, 2016, 08:18:21 a.m. »
Mariane, pe zi ce trece constat ca tie iti lipseste mai mult de o doaga.

Te-am intrebat in mesaj privat daca in cele doua momente in care am vorbit fatza  in fatza ti sa parut ca ai vorbit cu un nebun.

Mi-ai raspuns ca nu ai facut nici o afirmatie din care sa se inteleaga asa ceva.

Ti-am trimis declaratia si te-am intrebat ce sugereaza expresia ''iti lipseste mai mult de o doaga'' nu ai binevoit sa raspunzi .

Daca cea ce i-am spus eu lui Ciucur o intelegi ca intepatura,cea ce ai declarat dumneata ce este?
Eu am binevoit si am adus lamuriri lui Ciucur ,dumneata?

Asa ca nu ti-o lipsi toate doagele ca sa ma ignori. :D

Asta ca sa folosesc expresia dv. :D
Daca ai folosit-o banuiesc ca nu este vreo intepatura. =))Nare cum dumneata nu ai face asa ceva. :nod: =))

romikele

Eu nu am insinuat nimic, ci doar am constatat.
Cat timp nu am intrat in casa ta sa-ti impun regulile mele, am pretentia ca aici totusi sa le respecti.
Daca ai impresia ca obraznicia e o virtute, te inseli!
La primul comentariu de genul celor de mai sus, iti inchid usa, definitiv!

marian sima

Romichele eu pot respecta regulile de pe Apiardeal insa am pretentia ca daca eu sunt obligat sa respect regulile aceasi obligatie o are si altii musafiri ai tai.
Ori trebuie sa tac cand altul arunca ofense?
Si nu inteleg de ce te supara constatarile mele atata timp cat i-ti exprimi constatarile .

Florin la inceput am avut tendinta sa intru insa pentru a vorbi pe acolo trebuie sa fii putin familiarizat cu aparatura,eu nu sunt ,pe urma discutand cu unele persoane acestia m-au sfatuit sa nu  intru.

De ce sa intru si pe urma sa afirmati ca anumite persoane nu se mai intalnesc cu voi din cauza mea.
Nu are rost.

bio

Sima, .......aceleashi  discutii timpite, inutile si interminabile. Ai experienta vasta cu asa ceva .

Citat din: marian sima din Ianuarie 24, 2016, 06:00:45 PM
......daca toti de pe aici pe care i-am cunoscut personal actionau ca tine nu mai exista nici un scandal.

Daca ai cunoscut pe cineva, .... dupa mintea ta,.... acel cunoscut   trebuie sa stea sa i-ti accepte la nesfirsit capriciile si interpretarile ciudate ?

..si mai bine sa nu te cunoasca ca esti in stare de multe ticaloshii .

marian sima

O-i fi eu in stare de multe ,dar nu egalez nici pe departe ticalosia ta.Discutiile interminabile sunt rezultatul actiuni tale,repet eu nu mai iau de altul aiurea in tranvai ca tine.

Pustu

tuturicius

Mai Mariane ... Tu esti un soi de "martir virtual". Dar unul care forteaza martirajul, ca sa se vada apoi erou  =)). Apiardeal este o comunitate mai toleranta, dar tu te vrei exclus mort copt si de aici ca sa te victimizezi apoi.
Cu roiul lui Nilo e clara treaba, ce a vrut sa spuna am priceput toti, si tu si noi. Numai ca tu trebuie sa faci iar abuz de cerneala virtuala pe pagina la Pustu. Pe cuvant ca si io incep sa cred ca iti lipseste o doaga ... te credeam mai calculat.

marian sima

Ce martir e putin zis. :D
Cat despre doaga ,ma doare pe mine-n cot de cei ce se apuca sa-mi numere doagele ,de fapt e mai bine asa data viitoare cand un individ nu are ce face fii sigur ca nu se va mai lega de mine .

Pustiu imi e simpatic,prefer sa nu mai discut pe topicul lui.

marian sima

Bagati discutiile la arena si lasati doar filmuletele.

Pustu

marian sima

Nea Stefan cu comentariul dansului pe la mierea de mana ma facut curios sa vizionez din film,e adevarat vizionai doar o ora si douazaeci si cinci de minute.

Declaratiile din filmulet precum ca in romania nu sunt laboratoare pentru analiza mieri sunt false.

Pai credeti ca atunci cand a fost facuta publica lista cu cei de la raft care au falsificat mierea analizele sau facut in germania?

Scria destul de clar cutare 60% miere si restul adaosuri straine .
Si in aceasta lista erau mai multe firme fiecare avand procentajul sau.

In urma cu ceva ani DSV Giurgiu in urma unor probe duse de un cumparator a oprit de la comercializare mierea unui producator.

Pe altul la gasit cu alte probleme in mierea dar i sa spus mai pe sestache problema.
Am mai spus eu pe aici cand vindeam la taraba a venit o doamna mai in varsta spunand ai miere naturala,eu in gluma i-am spus ce e falsa ,la care mi-a raspuns,fata mea lucreaza in Bucuresti la un laborator de analize i-am trimis miere a analizat-o si rezultatele au fost bune.

Din pacate vad ca la orizont se prefigureaza situatia de acum aproape 15 ani,atunci kg de miere data la angro era mai scump cu 80 de bani decat kg de zahar de la raft.

Cat despre procesatori si acestia se bat pentru raftul hipermarketurilor ,hipermarketul va achizitiona de la procesatorul care are cel mai mic pret ,pe el il intereseaza rulajul marfi si da daca vede ca marfa se apropie de data de expirare el poate baga acel produs la oferta.Dragos spune ca acel magazin va fi amendat ,eu cred ca nu va fi amendat ofertele au regim temporar si marile magazine au avocati puternici in spate.

Daca trendul mieri se mentine acesta va afecta si pretul roiurilor si al familiilor de albine ,sunt curios cat este costul uni roi la pachet in tarile de unde vine acea miere ieftina.

Pustu

Pustu

Poate ajuta

ovidiutoma1

Poate reusim sa aducem cursul si in Targoviste. Sunt sigur ca ar fi doritori.
:thanks:

Pustu