Intalnirea apicultorilor din Bucuresti vineri 22 noiembrie 2013!

Creat de delorin I, Noiembrie 20, 2013, 03:03:28 PM

« precedentul - următorul »

delorin I

Salut! In urma discutiilor avute am decis sa organizam inca o intalnire a apicultorilor din Bucuresti! Pana acum nu am mai mediatizat acest eveniment pe acest forum! Evenimentul va avea loc vineri, dupa ora 18 probabil in Regie la Pui de urs! Locatia este inca discutabila, (desi cu exceptia ultimei intalniri care a avut loc la hanul lui Manuc,  face parte dine traditia acestor intalniri, )deoarece colegii care stau in estul Bucurestiului ar dori o locatie mai centrala! Cine doreste sa vina, este binevenit!

delorin I

Intalnirea a fost mutata la Hanul lui Manuc! Vineri dupa ora 6! Daca doreste cineva sa vina putem discuta pe privat detaliile sau pe telefon!

Stefan Madalin

salut 
De ce nu lasi si un numar de telefon ? E un cerc inchis ? Poate sunt oameni care doresc sa vina acolo numai ca nu stiu cu cine sa vorbeasca . O seara buna

D006

Stati linistiti ca sa pregateste o intalnire serioasa in Bucuresti pe 1 decembrie . Cand voi avea confirmarea voi veni cu amanunte .
  Daca va fi , eu sigur voi fi prezent .

romikele

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

delorin I

Buna dimineata! Am lasat numarul in mod privat acolo unde a fost cerut! Am vorbit acum cateva minute la Hanul lui Manuc, intalnirea noastra fiind una periodica SI SERIOASA!!!!
A fost rezervata o masa la ora 18 pe numele de Dascalu! Cat despre incendiu, asta se cheama SABOTAJJJJ :D! Da a fost un incendiu, a luat foc o hota de la un cuptor din cauza grasimii, dar totul e ok! Promit ca nu va arde nimeni de data asta:hi:! Nu garantez pe 1 decembrie, orasul va fi in flacari!  :hippo:

prisecarul

Citat din: delorin I din Noiembrie 22, 2013, 09:13:35 AM
Buna dimineata! Am lasat numarul in mod privat acolo unde a fost cerut! Am vorbit acum cateva minute la Hanul lui Manuc, intalnirea noastra fiind una periodica SI SERIOASA!!!!
A fost rezervata o masa la ora 18 pe numele de Dascalu! Cat despre incendiu, asta se cheama SABOTAJJJJ :D! Da a fost un incendiu, a luat foc o hota de la un cuptor din cauza grasimii, dar totul e ok! Promit ca nu va arde nimeni de data asta:hi:! Nu garantez pe 1 decembrie, orasul va fi in flacari!  :hippo:

am vazut la TV, nu am fost acolo si nici nu au dat nimic despre amploarea incendiului!
eu am vrut ca cest lucru sa fie o simpla informare, nicidecum SABOTAJ!
imi cer scuze!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

delorin I

Stai linistit! Era o gluma! Informatia ta a facut ca eu sa verific si sa fac si o rezervare pe care nu as fi facut-o altfel probabil! De obicei nu m-am ocupat de chestiile astea! Am fost pana acum doar un spectator/actor  in spatele intalnirilor anterioare fiind Marian/Mybees(care si acum este initiatorul)! Deci informatia de la tine a fost un pas inainte!

Sparlici

Întâlnirea are o tematică anume? Sunt acceptati si novici?
Du sublime au ridicule n`il y a qu`un pas.
(De la sublim la ridicol nu e decât un pas.)
Napoleon Bonaparte

delorin I

Sa ma explic, asa cum am facut-o si mai devreme in fata colegului care m-a sunat! Suntem un grup de apicultori forumisti care obisnuim sa ne intalnim destul de des in fata unui pahar cu bere sau ...fiecare ce doreste! Si eu sunt printre novici! Fac asta de un an si vreo 3 luni cred! :) Fiecare discuta ce il doare! Cu acest prilej facem schimb nu doar de seminte de plante melifere de pilda, dar si de alte lucruri folositoare pe langa stupina dar mai ales schimb de informatii!:)
Cel putin deocamdata- desi pana si eu am afiliere ACA, la intalnirile noastre nu se pune problema de a fi afiliat de o anume asociatie! Vine cine vrea...dar mai ales cine poate!

delorin I

Multumiri colegilor care au" riscat" si au venit pentru prima data la intalnirea noastra! Speram ca vom gasi un loc mult mai bun data viitoare!  :beer: :beer:

Sparlici

N-am riscat nimic. Am mers la sigur și am câștigat câțiva prieteni sinceri.
Du sublime au ridicule n`il y a qu`un pas.
(De la sublim la ridicol nu e decât un pas.)
Napoleon Bonaparte

D006

Chestie e ca duminica in Bucuresti ne vom aduna cam 70 de oameni interesati de apicultura . Sigur va iesi o chilaba interesanta.

delorin I

Chilaba???  ))/ Ce fel de sport e asta? Concurs de ridicat lazile in viteza?
Sa intrebam!!
http://dexonline.ro/definitie/chilaba
3 definiții pentru «chilaba»   ▷ declinări
chilabá s.f. (înv.) nume de dans țărănesc, denumit și ,,ca la ușa cortului".

Sursa: DAR (2002) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | Permalink

chilabá, V. ghilaba.

Sursa: Scriban (1939) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

ghilabá f. (turc.) Mold. Iron. O melodie țigănească (în Munt. chilabá). Bz. Mîncare delicioasă (orĭ-care ar fi), numită și ghilamá.

Sursa: Scriban (1939) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink