Bine v-am găsit!

Creat de calmusdaniel, Noiembrie 13, 2013, 06:09:57 PM

« precedentul - următorul »

Eduard Rotaru

Citat din: calmusdaniel din Iunie 23, 2016, 07:43:25 PM
Citat din: Eduard Rotaru din Iunie 23, 2016, 07:24:03 PM
Lasa Daniel ca te duci la "baietii destepti" de la Dulcofruct si o sa iti dea o substanta minune care te apara de neonicotinoide si impiedica fenomenul CCD...superb...:))))...
Mai nou, ei au reinventat si Apivirolul ....deci solutii exista :)))

Astia de la Dulcofruct,cu substantele lor minune sunt ca aia cu dezinfectantii diluati din spitale(apa de ploaie)
Nu au reinventat nimic,producatorul e Romvac,dar banuiesc ca au un contract de colaborare.

Nu e nici o colaborare intre ei....e hotie si o mare grosolanie din partea celor de la Cirast :)

Eduard Rotaru

Citat din: calmusdaniel din Iunie 23, 2016, 10:27:52 AM
Dupa temperaturile ridicate de ieri,la mine teiul a murit ))/
Floarea soarelui a inceput sa se deschida =D>

Ieri la mine a mers cel mai bine teiul...am avut cel mai bun cantar din istorie :)...Doamne ajuta sa mai tina macar o saptamana!

calmusdaniel

Citat din: Eduard Rotaru din Iunie 24, 2016, 08:46:39 AM

Ieri la mine a mers cel mai bine teiul...am avut cel mai bun cantar din istorie :)...Doamne ajuta sa mai tina macar o saptamana!

Doamne-ajuta! :hi:

relutu

Cat?

Eduard Rotaru

Citat din: relutu din Iunie 24, 2016, 10:18:12 PM

Cat?

...imi pare rau dar prefer sa ramana pt mine...multumesc pt intelegere!

aurelianpopescu

Dupa o saptamana de floarea soarelui  s-au cam depopulat stupi.la dv cum  se  prezinta stupi.a inceput culesul la floarea-soarelui?

calmusdaniel

Citat din: aurelianpopescu din Iunie 27, 2016, 02:10:26 PM
Dupa o saptamana de floarea soarelui  s-au cam depopulat stupi.la dv cum  se  prezinta stupi.a inceput culesul la floarea-soarelui?

Stupii s-au depopulat si la mine,asta datorita culesului intensiv care a fost la tei.Deocamdata cantarul e pe egal,floarea s-a deschis ceva,vom vedea in zilele urmatoare.

calmusdaniel

Teiul a mers bine, floarea a inceput si ea... E timpul ca apicultorul sa se relaxeze

calmusdaniel

Citat din: Eduard Rotaru din Iunie 24, 2016, 08:37:38 AM
Citat din: calmusdaniel din Iunie 23, 2016, 07:43:25 PM
Citat din: Eduard Rotaru din Iunie 23, 2016, 07:24:03 PM
Lasa Daniel ca te duci la "baietii destepti" de la Dulcofruct si o sa iti dea o substanta minune care te apara de neonicotinoide si impiedica fenomenul CCD...superb...:))))...
Mai nou, ei au reinventat si Apivirolul ....deci solutii exista :)))

Astia de la Dulcofruct,cu substantele lor minune sunt ca aia cu dezinfectantii diluati din spitale(apa de ploaie)
Nu au reinventat nimic,producatorul e Romvac,dar banuiesc ca au un contract de colaborare.

Nu e nici o colaborare intre ei....e hotie si o mare grosolanie din partea celor de la Cirast :)
Ai avut dreptate, sunt niste falsori !

Eduard Rotaru

:)...stiu :P
In orice caz lucrurile se misca si nu vor ramane asa...

Dan Pașca

Merge bine floarea,nea Daniel?   Te salut si ii bine meritata o relaxare dupa atata munca. ;)

calmusdaniel

Citat din: Dan Pașca din Iulie 01, 2016, 11:11:21 AM
Merge bine floarea,nea Daniel?   Te salut si ii bine meritata o relaxare dupa atata munca. ;)

N-as putea sa spun ca marge bine pt ca sunt cantare mici de 1,200-1,400kg,dar e bine si asa tinand cont ca se anunta 3 luni de seceta si canicula.Dumnezeu stie ce va urma,macar sa aiba rezerve,sa nu fim nevoiti sa dam mancare. :hi:

calmusdaniel

Albinele se bucura si de o portie de cicoare!

marian sima

Salutare.
Este buna acea cicoare ,se stie ca floarea-soarelui secreta nectar atunci cand temperatura este ridicata,acea cicoare este buna tine albina ocupata dimineata .

calmusdaniel

Sa nu credeti ca stau degeaba!