Bine v-am găsit!

Creat de calmusdaniel, Noiembrie 13, 2013, 06:09:57 PM

« precedentul - următorul »

calmusdaniel

Si cum sta  treaba la stupina,nea Bio?
Eu l-am avut asistent azi pe Dan Ecobici, prin skype! :hi:

dany 1

Buna treaba  cu Skype-ul  ,  dl  Daniel!   CE-ar  fi  sa  aranjam  de-o  conferinta  prin  skype :surprised:
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

bio

Citat din: dany 1 din Februarie 27, 2015, 07:43:09 PM
Buna treaba  cu Skype-ul  ,  dl  Daniel!   CE-ar  fi  sa  aranjam  de-o  conferinta  prin  skype :surprised:

Este ideie foarte buna conferinta pe SKYPE .... la jocurile on-line care le joc SKYPE-le este un canal de comunicare foarte bun .
Conferinta pe SKYPE poate sta deschisa 24 din 24...

Care faceti tema-subiect legat de ID- de Skpye sa facem adunarea pe Skype..

calmusdaniel

Citat din: dany 1 din Februarie 27, 2015, 07:43:09 PM

E o idee buna,se poate aranja! :hi:

popa georgian

Citat din: calmusdaniel din Februarie 21, 2015, 05:29:47 PM
Bio, uitel si pe prietenul nostru care timp de cateva ore nu s-a dezlipit de magazinul cu bauturi alcoolice. cred ca era in pastoral
domnule daniel?
  faceti poze ca la paparatzii? oamenii se distrau pe banii lor fara sa ceara nimic de la nimeni :razz:

dan sebastian

id ul meu pe skype este gorjdan
ne dam inainte acceptul si cand dl. Dan incepe fac eu conferinta.
am reusit asta cand vorbeam cu nea Marin din Serbia.
Merge frumos.
Putem urmarii si 5 simultan.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bismark

Puteti sa ma atasati si pe mine mai la o margine ca sint batrin  =)) si nu vorbim urit. ID ,,baleanul 20081,, cu Marin si eu vorbeam dar acum nu-i prea merge internetul.Si la mine vad ca-mi face probleme cind ploua,de Telecomul. Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

dany 1

Buna  dimineata!
Hai  ca  prinde  radacini ideea mea.  :yes:
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

calmusdaniel

Ieri am comandat 20 de stupi,la 127ron/bucata.La pretul asta i-mi va inlocui pfl-ul de pe capac cu osb,cu soclu detasabil,cu doua caturi.Cred ca e un pret rezonabil.Ce parere aveti? :hi:

MirceaCalin

IEFTIN !!!

(faţă de ce am luat eu: 160 cu o magazie şi podişor telescopic)

Mihai Sergiu

O sa montati si coltare? Nu o sa fie probleme intre corp si magazie daca nu exista falt sau brau?
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

dan sebastian

Sa-i vopsiti cu simt de raspundere.
La transvazare o sa aveti ce inlocui.
:bravo:
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

calmusdaniel

Citat din: Mihai Sergiu din Februarie 28, 2015, 02:54:28 PM
O sa montati si coltare? Nu o sa fie probleme intre corp si magazie daca nu exista falt sau brau?

Eu le montez coltare,fiindca asa am la toti stupii,si nu sunt probleme.

calmusdaniel

Atac cu proteina

calmusdaniel

Atac cu proteina