Sint fericit intrucit....

Creat de Bătrânul, Noiembrie 07, 2013, 05:04:16 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

:happy_birthday: Daca esti fericit trecete pe lista  :yes:  :hi: :hi:

uve

Motesquieu , in "Cugetarile mele ",afirma : "Daca n-am vrea decat sa fim fericiti, aceasta ar fi usor de realizat: dar vrem sa fim mai fericiti decat ceilalti si asta este aproape totdeauna greu , pentru ca-i credem pe ceilalti mai fericiti decat noi ".
O mai fi de actualitate cugetarea sau are chiar mai multa greutate ?Eu cred ca, cu cat nivelul de trai este mai mare , cu atat ne inpotmolim in detalii nesemnificative si ne declaram nefericiti.
Eu unul ma declar fericit !Si pot gasi 1000 de motive....
Felicitari BATRANUL-ui !Nu degeaba a imbatranit ...
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

D006

Sunt fericit deoarece fiul meu cel mare , George-Liviu, anul acesta a fost admis ca Colegiul National B.P.Hasdeu din Buzau , colegiu  aflat pe locul 2 in topul celor mai bune colegii din Romania.
  Cred ca e cea mai buna recompensa pentru un parinte sa-ti vezi copilul acolo sus in top !

pharaonu75

Sunt fericit pentru ca atat eu cat si familia mea suntem sanatosi!
Restul e... Can-Can! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

tassevasi

"Cred ca e cea mai buna recompensa pentru un parinte sa-ti vezi copilul acolo sus in top ! "

Foarte  corect , si eu sunt mindru , ca fericit  e prea mult spus , de  fimiu , fericit sa fie  el cu familia lui .
    Din sef de  centrala pe hidro  acum e  sef de sectie pe 7 centrale  cu perspective mari de avansare (la 35ani) +  ca asteptam un  nepotel  pina-n Craciun , cadou .

cristi ciuc

cipik

Sunt fericit ca am un bebelus sanatos si frumos, o sotie care ma intelege. Si cum spunea si Cristi toti care suntem pe forum suntem fericiti ca avem aceste minunate albine langa noi.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

dodo79

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 07, 2013, 07:43:47 PM
Sunt fericit pentru ca atat eu cat si familia mea suntem sanatosi!
Restul e... Can-Can! :D
bine punctat pharaonu75.aceasta este adevarata fericire.
sanatate

D006

Vedeti ca si aia de pe Titanic erau sanatosi !   =)) =)) =))

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 07, 2013, 09:43:30 PM

Si isi vazusera si copiii "acolo sus in top"! =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

dodo79

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 07, 2013, 09:43:30 PM
sunteti sigur ca erau?accidente se pot intampla.
sanatate

dredd

sunt fericit ca.. maine e targ  :nudie:

Aurel

Citat din: uve din Noiembrie 07, 2013, 07:25:41 PM
Motesquieu , in "Cugetarile mele ",afirma : "Daca n-am vrea decat sa fim fericiti, aceasta ar fi usor de realizat: dar vrem sa fim mai fericiti decat ceilalti si asta este aproape totdeauna greu , pentru ca-i credem pe ceilalti mai fericiti decat noi ".
O mai fi de actualitate cugetarea sau are chiar mai multa greutate ?Eu cred ca, cu cat nivelul de trai este mai mare , cu atat ne inpotmolim in detalii nesemnificative si ne declaram nefericiti.
Eu unul ma declar fericit !Si pot gasi 1000 de motive....
Felicitari BATRANUL-ui !Nu degeaba a imbatranit ...
Din punctul meu de vedere nota maxima pentru postare. Subscriu.
In dictionarul de psihologie spune ca cel mai important factor care influienteaza fericirea este progresul. Eu pot spune ca in fiecare zi progresez cu cate ceva .

gelu

Sunt fericit ca simbata vor ajunge aici, in Dublin, cei 3 stupi commercial ,,made in Roumania,, Sighisoara... :welcome: :yes: :yes: :yes:

pad3

sunt fericit pentru fericirea voastra. fara voi, sigur as fi fost mai trist
somnul ratiunii naste monstri