Sint fericit intrucit....

Creat de Bătrânul, Noiembrie 07, 2013, 05:04:16 PM

« precedentul - următorul »

xvader

sunt fericit ca am o familie frumoasa si sanatoasa si ca vad si alti oameni fericiti ...pe forum.
fara forum eram mai saraci.

Bătrânul

In aceasta clipa sint fericit pentru ca am deschis acest topic si ca oameni se mai si bucura. In continuare va fii locul unde putem impartasi bucuriile noastre . :thanks: :thanks:

cipik

Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

Kov iulian

Citat din: pad3 din Noiembrie 08, 2013, 02:47:09 AM
Sunt fericit pentru fericirea voastra. fara voi, sigur as fi fost mai trist
o postare foarte sincera  sunt de acord cu ea si zic si eu la fel. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

bismark

Si eu sint fericit ca exista acest forum
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

G. Iulian

Sunt fericit că există acest forum și că o ființă atât de mică, aduce împreună oameni de toate vârstele, oameni cu ocupații diferite, de religii diferite și naționalități diferite și care au în comun același lucru: dragostea față de albine.  :bzz:  :bzz:  :bzz:  :hi:  :hi:  :hi:

SPYKAL

Sunt fericit pt ca va am pe voi dragi stupari si pentru ca sunt membru al acestui forum pe care il consider o mare familie. Multumesc fiindca existati  APIARDEAL si apiardeleni, Stima si respect!!!

Marius-ursulakhe

Sunt fericit ca am gasit un serviciu la care momentan ma duc cu placere (lucrez pe masini de prelucrare cnc -strunguri semi electronice la firma GIOMARIO-momentan invat masinile )
Sunt fericit ca sotia a inceput practica pt coafor si frizerie si de la jumatatea luni viitoare incepe sa lucreze
Sunt fericit ca baiatul meu a inplinit luna trecuta 2 ani si fetita luna aceasta pe data de 17 va face 4 ani
Sunt fericit ca am inceput aceasta misteriasa si grandioasa indelincire care o putem numi lucrul cu albina sau mai bine spus apicultura
Sunt fericit ca fac parte din acest grup de membri activi de pe acest forum care pt apicultori este ca o mana cereasca

emil.oltean

Bravo.Mai sunt si romani fericiti? felicitari inca o data.

pistol28

Fericirea o descoperi cand nu mai pti fi FERICIT.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

Kiwi Bee

Acusi 48 de ore ca am primit si eu "plasa antivarroa"...... dar mai traiesc si mergem inainte. Azi este parada de Craciun la noi in cartier si bate soarele bine de dimineatza deci sperantzele nu mor niciodata.

fiug1970

Sant fericit pt. ca Mos Nicolae a venit cu un pc/ nou,un acer w8 de 1tb si printr/un concurs de imprejurari a adus si un tv/monitor samsung de 22,ca de fapt monitorul era stricat si nu pc/ul!
A fost cam darnic Mosu!Poate fiindca port 43 si a avut unde sa bage :razz: :razz: :razz: