• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Apicultori celebri

Creat de D006, Noiembrie 05, 2013, 11:13:15 a.m.

« precedentul - următorul »

D006

Am gasit o lista cu oameni care au marcat apicultura mondiala.
Abbe Collin - Acest apicultor inventat gratie regina în Franța, în 1865.

Alexandru cel Mare - a cucerit lumea, apoi au murit mii de kilometri de casa - oamenii sai au pastrat corpul său de origine pentru înmormântare într-un sicriu de aur umplut cu miere.

Aristeaus - A fost personajul lui Virgil în Georgicele, și a fost patron grec a apiculturii, a jucat un rol scandalos în moartea iubirii lui Orfeu, Euridice.

Aristotel - Acest apicultor greacă și om de știință utilizat stupii simple, din lemn cu benzi top-baruri. Unele dintre observațiile sale despre albine au fost destul de inteligent, alții au fost mort greșit.

Arthur Dobbs - în jurul anului 1750, acest apicultor și botanist descoperit că albinele polenizează florile în timp ce colectarea nectar și polen. De asemenea, el a observat că o albină rămâne pe același tip floare în timp ce colectarea de: ".. Am follow'd adesea un polen de albine de încărcare pe picioarele sale, printr-o parte a unui teren mare în floare, și la fel de floare am văzut pentru prima dată aprins și aduna polen, a continuat colectarea de la acest tip de flori, și a pass'd peste multe alte specii de flori, deși foarte numeroase în domeniu, fără venind peste sau încărcarea de la ei chiar daca in floare a ales-o a fost mult mai rare în Domeniul decât ceilalți. "

Augustus - Îngrijorat de faptul că nu s-ar putea trăi pentru totdeauna, împăratul roman Augustus a întrebat un centenar cum a trăit până la o sută. Răspunsul: "ulei și fără miere în."

AZ Abushady - În Amintiri de AZ Abushady, Poetul-BeeMaster-Umanist povestea de Dr. Abushady (1892-1955) descrie modul în care a promovat evoluții diferite apicole în Anglia și Egipt.

Ben Franklin - Cu totul, de la lentile bifocale, fulgere, pești fosili, și Constituția SUA în domeniul său de interese, nu este de mirare că este menționat de Thomas Wildman ca un patron pentru Wildman 1768 Tratat cu privire la gestionarea de albine. Ca patron, Franklin ar fi plătit pentru o copie a cărții în avans. Dacă Ben avea albine, nu știm.

Berbard de Mandeville - a scris Fable de albine în 1723, o carte care a constituit o influență importantă asupra bogăției lui Adam Smith a Națiunilor.

Bill Dennison - Acest fostul primar din Toronto și apicultor a avut albine înainte de alegerea sa, menținându-le în inima orașului. Ori de câte ori a existat un roi furios, poliția ar numi Majestatea Sa primarul. El ar obține fumător lui și du-te adu albine - nu fiecare oraș de 3 milioane pot solicita astfel de hands-on de ingrijire de la un oficial ales!

Episcopul William Skylstad - pasionat de amatori de radio, apicultor, pescar - și în 2004, președinte al Conferinței Episcopilor Catolici din SUA.

Bob Maguire - Tatăl Maguire a fost un apicultor, "una dintre cele mai bune perioade din viața mea", înainte de a deveni un activist australian preot catolic și lucrător comunitar.

Brigham Young - un foarte celebru apicultor american ... Interesul său în albine a dus la Utah a fi numit "Beehive de stat" și având urticarie skep ca embleme.

Fratele Adam - Anterior cunoscută sub numele de Karl Kehrle, fratele Adam a fost călugăr benedictin (Buckfast Abbey, Anglia), care a dezvoltat celebrul Bee Buckfast, și a devenit liderul unei mișcări de scurtă durată cult apicultura.

Oamenii Pestera - acesti artisti impresionisti timpurii a creat primele imagini ale culturii albine în istorie cu picturi rupestre în Spania, anul 6000

Charles Butler - Acest naturalist și apicultor realizat "Regele Bee" este un "Regina Bee" - scria el Monarchie feminin. În 1609, el a descoperit că albinele drone sunt albine de sex masculin.

Charles Martin Simon - apicultor și autor de o duzină de cărți - vezi sa site-ul web .

Charles Henry Turner - În aproximativ 1890, Dr. Turner a fost primul afro-american pentru a câștiga un doctorat la Universitatea din Chicago. Documentele sale de cercetare 30-plus au fost scrise în timpul pauzelor de predare liceu (nu universitate) în St Louis, ca prejudism rasiale îl interzis de la lucru, de predare, de cercetare și de la colegii sau universități. Munca sa la culoare viziune de albine și recunoașterea lor de modele si forme (și capacitatea sa de a aspectului albinelor timp "pentru hranire) precedat de lucru similare von Frisch și multe lucrări publicate Dr. Turner a influențat probabil de lucru câștigător Nobel, deși von niciodată Frisch a recunoscut activitatea lui Turner.

Charles Mraz - Mraz a fost un pionier în terapie intepaturi de albina. Ca un apicultor și apitherapist pentru mai mult de 60 de ani, el a folosit, de asemenea, veninul de albine pentru a trata pacientii cu artrita, scleroza multipla, si o serie de alte boli.

Cook si Beals - Aceste apicultori a luat o mulțime de tam-tam și muss din apiculturii prin proiectarea sistemului de descăpăcit automat - "la revedere cuțite fierbinte!"

Columela - Născut în Gades (Cádiz), în primul secol î.Hr. - a scris De Rustica care a discutat despre miere de albine, și primul sistem de cuadros Móviles (cadre mobile!).

Dan Quayle - Acest fost răspunsul american vice-presedinte de la apicultori care solicita ajutor pret-suport a fost "Apicultura este o subvenție dulce care a fost desprinderea contribuabililor de ani." Într-adevăr?

DC Jarvis - carte de medicina populara Acest Vermont medic a facut miere foarte popular în anii 1970 - preturi miere a trecut de la aproximativ 0.20 US $ la 0.50 dolari SUA pe kilogram, după lansarea cărții sale de vânzare de milioane de exemplare! El a cerut în special o baza de prescriptie medicala de două teaspoonsful de miere și două teaspoonsful de otet de mere intr-un pahar cu apa una sau mai multe ori pe zi.

Democrit - Acest celebru antic (?.. Cum vechi a trăit până la 109 Asta e veche) greacă apicultură cercetător, apicultor și filosof a învățat că noi albinele ar putea fi făcute din boi putrezesc - albina rege, el a dat seama, a venit de la creier taur descompunere . Și am numit "Democrație" pentru el.

Dr. Suess - Probabil că nu un apicultor. Dar el a făcut-o trage Skritz, care a etichetat B albine și a inclus-o în cartea sa eu am avut probleme la Solla Sollew . Dacă v-ați luat un schimb de zece mii de lire sterline pentru a petrece, ai putea cumpăra schița originală a Skritz.

Earl Emde - Un apicultor genial si crescator regină, el a început păstrarea albine în sudul Californiei, sa încheiat cu mii de stupi pe întreg teritoriul Statelor Unite și Canada. El și fiii lui ar fi fost primul care a folosit stivuitoare si paleti pentru a muta colonii de albine.

EB White - Autor al 1945 New Yorker revista poem Song de matca în care el critică dezvoltarea de inseminare artificială de mătci: "Ce cizme pentru a îmbunătăți o albină, dacă aceasta înseamnă un capăt la extaz?"

CE Porter - Acest american a inventat o modalitate ușoară de a șterge albinele din corpurile de miere - Bee Escape Porter, în 1891.

Elton Dyce - În 1935, acest canadian dezvoltat de miere crema formule de moale, "tors", miere semi-tos.

Eva Crane - Acest apicultor, albine cercetător, și fizician nuclear a fost autorul mai multor cărți, inclusiv Arheologie de Apicultura, și miere.

Francois Hruschka - Acest apicultor inventat extractor de miere în Austria, în anul 1865, după vizionarea efectul centrifugal de o galeata de lapte fi pivotat în cercurile de către o fecioară lapte. (Face să te întrebi, nu-i așa?)

Fred Hale, Sr. - Înainte de a murit la vârsta de 113, în noiembrie 2004, Fred Hale a fost cel mai bătrân om din lume . Un ușor-va Maine apicultor și grădinar, el sa retras de la locul de muncă cale ferată 50 ani înainte de moartea sa. El a fost condus o mașină la vârsta de 108 și curățat zăpada la vârsta de 112.

Gregor Mendel - Călugării nu sunt, de obicei, părinții, dar Mendel a fost tatăl geneticii și un apicultor când a făcut experimentele sale celebre, care s-au dovedit mazăre înalte născut mazăre înalte de cele mai multe ori. Gregor Mendel, a descoperit legile fundamentale ale geneticii în plante de mazare, apoi a petrecut restul vieții încercând să rasa albine mai bune, fără succes. Ar fi nevoie de generațiile viitoare să dau seama că trântorii au nici tată, muncitorii sunt surori vitrege, iar regina are două bunici, dar numai un singur bunic. Fără să știe de acest lucru, miere de albine genetica a fost indescifrabil.

Harlan J. Smith, PhD - Acest apicultor din Texas a fost director al McDonald Observatorului din 1963 și a atins recunoaștere la nivel mondial ca un astronom, cercetător și administrator de una dintre cele mai bune observatoare din lume și în munca sa cu NASA.

Harry H. Laidlaw, Jr. - profesor Laidlaw de U C Davis Departamentul de Entomologie a fost considerat un pionier in genetica de albine și aspecte practice de creștere albine. Dar aici e apicultor de altă pretenție la faima - prima sa carte a fost publicată în 1932, în timp ce cel mai recent a fost publicată în 1997 - a scris și publicat de 65 de ani!

Henry Fonda - Starul de 96 de filme, acest apicultori hobby dat departe de miere în borcane pe care le-a numit Honey lui Henry . Când el a fost un tânăr, el ar fi câștigat insigna de merit Eagle Scout pentru apicultură.

Hipocrate - parintele medicinei recomandat frecvent mierea ca pe un remediu pentru orice te doare. El a scris, "miere și polen cauza căldură, răni curat și ulcere, înmoaie ulcere greu de buze, vindeca abcese și răni care rulează." (Stie cineva ce un bunkle masina este?)

Horacio Quiroga - scriitor suprarealiste de sfârșitul Uruguay secolului 19, Quiroga (1878-1937), a excelat in portretizarea intens de boli mintale și statele halucinante și în care descriu lupte epice de supraviețuire, de obicei, în setările primordiale. Metaforic (în piese de teatru și povestirile sale), cât și fizic (încercarea de a îmblânzi animale sălbatice), a petrecut ani în junglele sale. Printre animalele sale fizice au fost, desigur, miere de albine. Cu toate temele sale brutale, este surprinzător că carte copiilor săi despre o albină leneș expulzat se apara de un șarpe care ar fi acesta ei, este atât de popular. Dar puteți cumpăra o versiune destul de, colorat de albine Lazy pentru proprii copii să se bucure. Sau, poți să te duci on-line pentru a citi povestea .

Huber - În secolul al 18-lea, naturalist elvețian orb și apicultor Francois Huber dezvoltat stupi de albine speciale pentru a îmbunătăți observație științifică de albine. Lucrarea Sa, privit prin ochii asistentul său și de soția sa, a dus la prima înțelegere clară a conceptului de "spațiu de albine" - secretul la construirea de stupi moderne, cu rame mobile. Povestea de asistentul său (François Burnens) și descoperirile lor este dulce spune în cartea Sara George elev apicultorului .

Icarus - Acest astronaut antic grec a zburat prea aproape de soare și ceară de albine deține penele în brațele lui topit - penele au venit în vrac și el este încă în scădere.

Indra - Zeita și omonim al Indiei antice - primul ei alimente ca o zeiță copil mic a fost miere.

Janscha - Maria Tereza Royal apicultor, din Slovenia. În 1771 Anton Janscha descoperit cum albinele se împerecheze. El a dezvaluit sistemul de ridicol albinele miere de nici părinților pentru drone, surori rândul muncitorilor (și regina).

Jim Powers - În timpul anilor 1960, '70 și '80, Jim operat 30.000 de stupi în Idaho, Dakota, Hawaii, Florida, si Texas. El a avut cel mai mare parc de miere din SUA la momentul respectiv și a fost, în general, un apicultor destul de înțelept și progresivă. Înainte de aceasta, el a fost un ofițer CIA în America Centrală.

Jiri Dienstbier - Un lider al Partidului Social Democrat din Republica Cehă și un senator, Dienstbier spune că el este, de asemenea, un apicultor foarte entuziast.

Johannes Mehring - Acest apicultor german a inventat fagurelui ceara, 1857.

John Eels - o controversă care rezultă dintr-o stupina experimentală în Newbury, Massachusetts, în 1645 (doar 20 de ani de la Mayflower) înconjurat Domnul John Eels. El a fost pus în sarcina a albinelor din sat și a devenit rapid foarte primul cerșetor din America de Nord, care necesită asistență financiară din oraș, în scopul de a supraviețui. (Fie că este un avertisment pentru orice potențial apicultor: un apicultor a fost primul caz bunăstare în Statele Unite ale Americii.)

John Greenleaf Whittier - Acest New England poet din secolul al 19-lea (1807-1892) a păstrat albine și a scris povestea a spune albinelor cu privire la moartea maestrului lor.

Jonathan Swift - în "Bătălia de cărți," a scris că albina a spus: "În loc de murdărie și de otravă, am ales să umple stupi noastre cu miere si ceara, astfel omenirea mobilier cu două nobil de lucruri, care sunt dulceața și lumina. "

JS Harbison - Unul dintre primele apicultori din California. Harbison a sosit de la Lawrence County, Pennsylvania, despre 1850 și a adus albine din est, prin Panama, și până la California de Sud. Cea mai mare cerere sa la faima a fost cea mai mare recolta de miere din lume (1868) și expediere ulterioară de sarcini vagon de miere cu fagure din California la Chicago și New York.

Juraj Fandly - Tatăl Fandly a fost un preot al XIX-lea slovac care a scris despre o istorie a Slovaciei, ci, de asemenea, a scris un tratat despre albine în 1801, și a publicat Slovenski vðelá, (slovacă apicultorului), în 1802.

Karl von Frisch - Tradus dansul albinei în limba germană și a câștigat Premiul Nobel pentru acest lucru și legate de studiile beehavior animale.

Krishna - zeitate hindusă, a fost adesea descris ca o albină. În urmă cu patru mii de ani, stramosii hinduse învățat că a mânca miere și polen ar duce la o viață lungă ... În cazul în care Krishna este o albină, acest lucru ar putea schimba perspectiva noastra asupra Krishna "paroase".

Le Quy Quynh - Un strateg militar și vindecător medical, Le Quy Quynh se află în Ho Chi Minh City (Saigon), Vietnam. El este bine cunoscut și respectat în Vietnam, ca un "erou al revoluției" pentru forțele de conducere de la primul Nord împotriva francezilor, apoi împotriva SUA. El a servit ca adjutant la General Giiap, și ca ministru al apărării în primul cabinet post-război, Ho Chi Minh. Cu toate acestea, cererea sa reală de a faima este de cei 50 de ani ca un apicultor și de cercetare, cultivare și de tratament medical sau cu albine și produse apicole. El este celebru în Vietnam pentru vindecarea lui tehnici de-multi dintre pacientii sai sunt victime ale severe leziuni legate de război - el a lucrat minuni pe rănile lor. El este interesat de schimbul de informații cu ceilalți - prin nepotul său american.

Lev Tolstoi - Acest autor rus a fost un apicultor. Soția sa, Sonja, a vorbit despre el "chircit în fața stupii, net peste capul lui." Și a scris în jurnalul său, "stupină a devenit centrul lumii pentru el acum, și toată lumea trebuie să fie interesați exclusiv de albine!" Tolstoi menționează apicultura de două ori în Război și pace (este o carte lungă, te-ai aștepta apicultura să vină, nu-i așa?) Tolstoi descrie evacuare de la Moscova:. "Moscova a fost gol a fost pustiu ca o moarte, stup orfan este pustiu. "Citește mai mult asupra albinelor și apicultura din Război și pace .

LL Langstroth - Acest ministru a descoperit utilizarea practică a Bee-Space și proiectat stup frecvent utilizat în America de Nord, în 1851. 1853 cartea sa, The Hive și miere de albine, este genial scris, și este primul tratat descriptiv al tehnicile noastre moderne de management de albine, care sunt utilizate încă 150 de ani.

Domnul Alexander - Ministrul britanic al Apărării sub Churchill păstrate albine în Rideau Park (Ottawa), în timp ce el a fost guvernator general al Canadei.

Lordul Baden Powell - Fondator al Boy Scouts din Anglia. Acest apicultor, atunci când se produce o dată miere pentru a arăta, în mod eronat permis să se supraîncălzească și mierea a devenit întuneric. El a arătat oricum și datorită prestigiului său acest lucru a creat un mod de miere închis în Anglia de mulți ani.

Luis Mendez de Torres - om de știință spaniol, a descoperit regina este o femeie și mamă pentru albine în stup, în 1586.

Luca - autor al cărții Luca spune că prima alimente consumate de Hristos după învierea Sa era pește și miere: Isus ar fi spus, "Ai mâncare nu am avut nimic de a mânca în trei zile?!" Și i-au oferit o bucată de pește fript și un fagure de miere, pe care a mâncat. Luca, capitolul 24, 41-43.

Lycurgus - fondator al Sparta a fost atât de impresionat de structura de albine "sociale, sacrificiu, și partajarea că a folosit colonie de albine ca model pentru o formă perfectă de guvernare pentru spartani.

Marcus Aurelius - Acest celebru împărat roman, filozof, si, posibil, mai întâi mondial socialist a spus, "Ce nu este bun pentru roi nu este bun pentru albine."

Maria von Trapp - Da, după ce familia a scapat Austria, călugăriță mic și guvernantă de la Sound of Music păstrate albine pe o ferma Vermont.

Marla Spivak - Un cercetator de pionierat albine, Spivak a fost în curs de dezvoltare albinelor igienice pentru noi apicultori non-igienice de ani. Ea este de a ajuta forma de Cercetare Bee și Centrul de Discovery , care va prezenta luare de miere și apicultura de la Universitatea din Minnesota. Ea este un prof. universitar (inclusiv Ent 4021 Miere de albine și societăți de insecte si Ent 8061 Comunicare științifică și etică), și în 2010 a câștigat una din 500.000 de dolari "grant geniu" de John D. si Catherine T. MacArthur Foundation.

Martha Stewart - dragut-ca-un buton-vestitor de stil american a fost un model, un agent de bursă, și un apicultor de peste douăzeci și cinci de ani! Grădinar pasionat realizat cu mult timp în urmă că păstrarea albine este un lucru bun. Dacă nu sunteți familiarizat cu acest personaj fascinant, ies de sub piatra si treceti la Martha Stewart Living!

Martin Ioan - în 1684, această engleză apicultor a descoperit că albinele să ceară, ei nu-l adune.

Maurice Maeterlinck - Acest laureat al Premiului Nobel pentru Literatură (1911) - autor, dramaturg, și lider în simbolist dramă a fost un apicultor de șaizeci de ani. El a scris viață a albinelor în 1901, activitatea sa în proză, care se ocupa cu filozofia și natura.

MEW - Reverendul Bill Mew a dezvoltat una dintre primele stupi foarte moderne, în 1649 - complet cu cutii de multi-poveste de miere dețin și cadre bara de sus. El a luat multe din ideile sale din comun stup grec el a văzut în călătoriile sale.

Mohammed - fondatorul islamului a spus, "Mierea este remediul pentru fiecare boală." Avem mai mult de Coran datorită Farzaneh Shahrtash.

Mohammed Ali - fostul campion grele greutate mâncat o mulțime de polen și miere și atribuit acest lucru ca parte din motivul pentru care el ar putea inteapa ca o albina.

Moravienii - Se spune în cartea "Trail of nucile Negre", că misionarii Moravia la Kent County, Ontario, a adus primii stupi de albine în Canada în 1792. Acest lucru pare puțin probabil ca albinele au fost in British coloniile americane la sud, cel puțin din 1650. Cu toate acestea, Moravienii au fost apicultori și a încurajat continuarea la misiunile lor.

Moise Quinby - Acest apicultor inventat fumător albine moderne în 1875. Dar mult mai devreme - în 1830, el a fost primul producător pe scară largă miere comercial în America de Nord. Moise a Quinby făcut la fel de mult ca 20.000 de kilograme de miere pe an, de la urticarie păstrate în cutii - nu piepteni mobil, nici un fundament pentru rame, nu extractoare în acele zile. 1853 cartea sa, Misterele de apicultură pe înțelesul tuturor, a încurajat creșterea rapidă a apiculturii ca o afacere.

*

D006

Napoleon Bonaparte - folosit albina ca simbol său persoana de nemurire personală. Pelerina roșie este amintit pentru imprimare de albine, probabil cusute pe de sotia sa, imparateasa Josephine, sau poate nu.

Nichel Jacob - Acest om de știință german / apicultor descoperit că muncitorii ar putea ridica o noua regină de la un larve tinere - în 1568, descoperire a dus la sisteme moderne de creștere regina.

Olga - un sfânt din convingere slave, Olga a fost, de asemenea, un luptător destul de brutal. Ea a invitat dușmanii ei la înmormântarea fiului ei, le-a dat-o cel mai puternic miere-vin (de cinci ori mai mult alcool ca vin obișnuit) și apoi au soldații ei ucide pe toți patru mii de bețivi. Olga rămâne patronul nu mă îmbăt în casa inamicului nostru.

Paul Theroux - Un scriitor american contemporan (Marele Bazar feroviar, plus aproximativ 50 de povestiri publicate scurte, romane, și cărți de non-ficțiune) păstrează o stupină mare la el acasă pe Oahu. El vinde toată recolta la restaurantul lui Ellen Wong în Honolulu.

Peter Fonda - Actor, activist, a fost numit apicultor al Anului de către Asociația de Apicultură de Stat din Florida pentru portretizarea abil Ulee în aur Ulee lui, și pentru contribuțiile sale la apicultura.

Pooh, Winnie - Uneori, considerat o creatură de pluș, el ar putea fi deosebit de rautacios, după cum arată în ultimul său interacțiunea cu purcei.

Papa Urban al III - folosit de albine ca ștampila sa oficială și simbol la Roma în 1626.

Președinți ai Statelor Unite - Un pestriță duo poate s-au distins ca revoluționari de succes, dar atat George Washington și Thomas Jefferson bagat mainile in cuiburi de albine mai mult de câteva ori în cariera lor. Un vizitator la acest site mi-a spus că primul președinte, experimentatorul agricole și apicultor cinstit George Washington, care nu a spus o minciună, nici exagerat cu privire la dimensiunea de recolta miere, probabil ținut albinele în cutii progresive de lemn (locul gume sau skeps) în conformitate cu înregistrările din depozitul de la Mount Vernon.

Prince Cesi - În 1625, acest prinț italian și apicultor a făcut primele desene din lume microscopice de albine.

Peter Prokopovich - De la 1800-1810, acest apicultor ucrainean păstrat 10.000 de stupi din Ucraina (!) - Primul apicultor comercial cu adevărat pe scară largă în lume.

Pitagora - matematician antice grecești, fondatorul cult, și apicultor - cele mai stricte dintre adepții săi au mâncat doar pâine și miere.

Ramses III - Acest Egiptului antic Faraon, regele, Divinitatea, și Conducător al Cerului si al Pamantului (dar numai 1198 - 1167 î.Hr.), a oferit un râu dumnezeu mai mic sacrificiu miere 30.000 de lire de miere în Nil apicultori dumping ".

Raymond Poincare - Acest apicultor a fost președinte al Franței în timpul Marelui Război. El a luat timp de tendința de stupi sale în spatele Palatului Prezidențial.

Richard Remnant - În Anglia, 1637, a constatat că albinele lucrătoare sunt albine de sex feminin.

Dr. Richard Taylor - Aceasta apicultor a fost un producător foarte gravă fagure de miere - sa Bucuria de Apicultura este considerat activitatea definitiv pe această temă. De la Universitatea Cornell, slujba sa a fost de predare (și de gândire despre) filozofie. Sa carte Metafizica este în continuare cea mai bună introducere în subiect și este folosit ca o carte de text pentru studenții anului filozofie.

Rob Smith - Acest apicultor australian a produs un record mondial 762 de lire sterline de la fiecare de 460 de stupi în 1954.

Robert Holekamp - un imigrant german și unul din St Louis, oameni de afaceri de conducere din Missouri în jurul anului 1900, el a fost, de asemenea, statului apicultor de conducere. Preocupat de răspândire a bolii loca printre albine din Missouri, Holekamp a propus un proiect de lege și a făcut lobby cu succes pentru a vedea trecut - una dintre primele legi să înființeze un birou de inspecție și sistemul de control al bolilor albinelor în Statele Unite ale Americii.

Romanii - Romanii antici împușcat stupi de albine ca proiectile catapulta. Ei au descoperit acest muniție atât de eficient încât au epuizat cele mai multe din centrul Italiei de albine.

Ron - Acest apicultor, autor ( Bad Apicultura ), și programator de calculator este presedinte al unei afaceri high-tech analiza geofizice. Ca un student, el a câștigat cel mai mare premiu Canada pentru excelență în geofizică și a contribuit la dezvoltarea de algoritmi de calcul 3-dimensionale aplicate cu funcții Greene a reduce efectele presiunii atmosferice de la rezidual super-efectuarea răspunsuri gravimetrului. El poate sorta de citit cinci limbi (și a câștigat Universitatea Russian Language Award), a fost un crainic de radio din Florida, populare selectorul de chitara cu trupa Family Trottier, un inginer profesionist licențiat în Alberta, și de albine inspector în Pennsylvania. El a ridicat câteva mii de regine și pachete, și a produs peste un milion de kilograme de miere din Alberta, Saskatchewan, Pennsylvania, Wisconsin, și Florida. Ron este activ cu ferma miere familie, Summit Gardens miere Farms , din Calgary, Alberta, Canada. El este, de asemenea, un tata, dar inca isi gaseste timp pentru a opera una dintre cele mai populare site-uri web pentru apicultori.

Samson - Tipul Biblia, a descoperit un roi de albine care trăiesc în carcasă de leu: "Din cel ce mănâncă a venit ceva de mâncare, din cel tare a ceva dulce" (Judecători 14).

Shakespeare - Vechi Willie a avut ceva de spus despre tot, inclusiv miere de albine: "În cazul în care albina e de rahat, nu suge I." - Furtuna

Sherlock Holmes - Acest mare detectiv retras la o viață simplă de puttering în jurul cu albine. Ca un apicultor, el a continuat să demonstreze experiența lui de rezolvare a problemei.

Shirley Ann Jackson, PhD - Incepand cu un experiment apicultura în școala primară (Ea este o încercare timpurie a eșuat la experimente genetice numite.), Acest afro-american este prezent (noiembrie 2004) Președintele de Institutul Politehnic Rensselaer.

Sir Edmund Hillary - Un apicultor comercial (el și fratele său deținută 1200 urticarie) din Noua Zeelandă, împreună cu Tenzing Norgay, scalate în primul rând Muntele Everest, în luna mai, 1953.

Sir George Wheler - British călător descris cadre top-bar mobile utilizate utilizate în mod tradițional în Grecia. Lui 1682 scrierile precedat Langstroth stup pieptene mobil de aproape 200 de ani.

Sf. Ambrozie - In legenda, un roi aterizat pe gura acest sugari, prezice o viață ca un mare orator. Nicio informație nu a fost vreodată dat de cantitatea de miere recoltată din fața lui, dar puteți învăța mult mai multe despre el la acest site .

Steve Vai - fanii săi susțin că e, probabil, cel mai bun chitarist de pe aceasta planeta pe care numim acasa. Puteți citi despre obsesia mare a lui Steve cu miere de albine de la Bee Page Steve Vai lui. Puteți auzi muzica de pe orice radio.

Sue Hubbell - Salutat de critici cel mai bun autor de vânzare a unei cărți de albine, un An Tara, broadsides din celelalte comenzi: o carte de bug-uri, și de așteptare pentru Afrodita.

Sylvia Plath - American poet (pentru ceva cu adevărat deprimant, incearca ( Sala de albine ) și autor, 1932-1962, inspirat în mare parte de către tatăl ei, Otto Plath, și apicultura lui, ea a trăit o prolific viață tragică,, scurt biografia ei este.. pe Marii poeți americani: Plath.

Thomas Edison - Nu știu dacă Tom însuși a fost un apicultor, dar proprietatea sa din Fort Myers, Florida, continuă să țină albinele în mod Edison care poate le-au avut când a fost producătoare de ceară de albine pentru a fi utilizate în experimentele sale științifice.

Thomas Jefferson - A fost al treilea președinte american, dar el a avut o mulțime de interese din afara politicii. El a fost unul dintre primele unitarienilor (și a scris o noua versiune a Bibliei), el a fost un fermier (a dezvoltat tehnici de plantare nouă) și un apicultor pasionat. Thomas Jefferson, în natura sa carte Note privind Virginia, a scris despre modul în miere de albine a venit în America de Nord: "Albina nu este un nativ din țara noastră Marcgrave, într-adevăr, menționează o specie de albine în Brazilia, dar aceasta nu are.. Sting, și este, prin urmare, diferit de cel pe care îl au, care seamănă perfect că a Europei. Indienii sunt de acord cu noi în tradiția care a fost adus din Europa, dar când și de către cine nu știm. Albinele au, în general, s-au extins în țară un pic în avans de coloniști. indieni, prin urmare, să zboare omului alb chemat, și ia în considerare abordarea lor ca indicând o abordare de reglementare a albului. "

Turlough O'Bryen - timpul anilor 1800, O'Bryen mers bicicleta în sus și în jos Irlanda promovarea apicultură ca o cale pentru cultivatori de cartofi subliniat pentru a suplimenta mijloacele de trai. Irlanda nu este un loc minunat pentru păstrarea albine - culturi sunt marginale. Deci, noi nu știm dacă promovarea lui a ambarcațiunilor a avut un efect net pozitiv sau nu.

Ulee - Acest fictiv Florida apicultor, jucat de Peter Fonda, a devenit celebru odată cu lansarea de dramatice, apreciatul film de aur Ulee, a jucat Peter Fonda și Patricia Richardson - lansat 13 iunie 1997.

Vicente Fox - președinte al Mexicului, spune că au folosit intepaturile de albine ca un test de curaj pe ferma familiei când era tânăr.

Viktor Iușcenko-lider al democrației (portocaliu) circulația și președinte al Ucrainei este un apicultor pasionat.

Virgil - Un apicultor și poet, el a scris despre albine în Eneida "Aceasta este munca lor și astfel de durerea lor, la fel ca și albinelor din flori de simplu ... toate cu forța Unite se combină pentru a conduce, dronele leneș din. stup laborios .... "

Waldo McBurney - El a fost recunoscut ca a Americii "cel mai vechi lucrător", la vârsta de 104 în 2006. Treaba lui? Apicultura, desigur.

Warwick Kerr - Kerr este stră-nepotul de un colonel de armata Confederate din statele din sud, care sa stabilit în Brazilia, după Războiul Civil American. Dr. Kerr a fost un purtator de cuvant al remarcabil pentru a Brazilia săraci și oprimați politic, iar acest lucru a condus la o scurta internare în închisoare în urmă cu câțiva ani. Ca un cercetator apicultură, activist social, și apicultor, a adus stoc albine africane a Braziliei în încercarea de a îmbunătăți producția de miere și de trai pentru apicultori sărace și indigene la tropice din America de Sud. Un asistent lansat accidental 26 împerecheat mătci africane în sălbăticie în 1957. Guvernul militar brazilian a încercat să discrediteze stiinta Kerr, din cauza politicii sale. Pentru a afla mai multe despre acest lucru, vă rugăm să mergeți la dr. Page Kerr lui.

    
    
       
Despre acest site ...

Bad Apicultura: Pagina principală paginile site-ului apicultorului este scris cea mai mare parte de Ron Miksha , care trăiește într-un stup de albine în Calgary, Alberta, Canada. (OK, el nu trăiește într-adevăr într-un stup de albine - dar el a avut o dată o mulțime de mobilier stup în casa lui - știm, ne-am văzut noi înșine.) Blog miere de albine Ron este actualizat la intervale neregulate, cu lipicios noi intrări de obicei lipite în două săptămâni.

Oamenii au întrebat - da, Ron are propriile sale HTML de codificare, folosind un editor de text primitiv. Și da, fotografii și artă sunt ale sale - cu excepția cazului în atribuit altfel - sau de la surse din domeniul public
(. Ex. wiki-publice comune , dreamstime.com ) Opiniile exprimate aici nu exprimă neapărat opiniile nimănui - nici măcar autorului. Vă rugăm să urmați acest link , dacă aveți nevoie de mai multe detalii.

Acest site acoperă aproape totul despre stup, albinele, și miere. Ron a lucrat cu albine din Pennsylvania, Florida, Wisconsin, Saskatchewan și Alberta și tras cu ochiul în stupi de pe trei continente. Citiți site-ul nostru pentru sfaturi de albine și opinii cu privire la orice, de la colapsul coloniei de albine și miere de albine africanizate, la regine și polen de albine, pentru a construi un stup și separarea un roi ... totul e aici, deci se alăture colonie - explora și bucurați-vă!

Ron a scris zeci de albine articole de revistă și a scris de asemenea o carte despre Bad Apicultura , care se numeste "Bad Apicultura," pentru motive evidente. Dacă vă întrebați de ce acest blog este uneori ciudat și greu de înțeles, aceasta poate fi, deoarece Ron este, de asemenea, un geofizician -, dar a fost, de asemenea, un apicultor de câțiva zeci de ani. Familia lui Ron operează Summit Gardens miere Farms , un Canada de vest miere de albine ferma specializata in fagure de miere. Deci, acest blog ar putea fi considerate "Ghidul un fizician de la Apicultura miere cu fagure Gone Bad".


Apicultura Ron Miksha

oroles

CitatAbbe Collin - Acest apicultor inventat gratie regina în Franța, în 1865.


Informatia nu poate fi probata. Vichentie Schelejan este premergătorul brazilianului de origine germană Hannemann în inventarea și folosirea înca din anul 1859 a gratiei despărțitoare pentru separarea mătcilor prezentând-o ca pe o metodă proprie la congresul al-XVIII-lea al apicultorilor germani de la Salzburg din anul 1872 și în adunările renuniunii înființate în 1873 la Buziaș. E greu sa spui cine  a fost primul care a inventat aceasta gratie. :D
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani