Fan Club DAN MARGARIT !

Creat de Bătrânul, Octombrie 24, 2013, 09:23:38 AM

« precedentul - următorul »

cornelioandanciu

Citat din: marian sima din Octombrie 27, 2013, 11:46:25 AM
Pai cum au disparut dintr-o data indoielile? :rotfl:
Pai tocmai asta este, ca inca nu au disparut...
Va salut.

Bătrânul

jenica nu vorbi lui dragos de programe in Fortran ca nu le are (intrucit nu se maninca )  =)) mai bine zi fornetti seamana  =D>

Tamu

Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

D006

la targ la Sighisoara am vorbit cu un stupar care a muncit si el la ferme apicole de mari dimensiuni prin alte tari . Redau din memorie : eu am fost SLUGA LA STRAIN si stiu ce paine se mananca , m-am intors in Romania , am dezvoltat o ferma apicola si acum castig DUBLU fata din strainatate .
   Daca treburile vor evolua bine poate reusim sa contactam un stupar ROMAN din Canada care detine(PROPRIETAR) 8000(opt mii) colonii de albine  si sa ne prezinte si el cum sta treaba pe acolo.

abeja

A drec de sluga la straini  cu 1000...2000 E la luna.COnditii,sosele.curatenii',haine imbibate cu parfum CHanel,tarfe bune,vacante de vis,bere si jamboane,contract,pensii de 1200 E
.,somaj,ajutoare de 460 E ,doctor si politist fara mita etc.AI vrea tu?   Tot bagi  treaba cu  sluga  si  devine  iritant.Eu  raman sluga la strain  decat sa lucru la roman .Asa ca ,nu fi prea sigur de ce canta ciocarlia.

nicu68

SI EU LUCREZ LA STRAINI DAR NU MA CONSIDER SLUGA,NU PUTEM FI TOTI MARI PATRONI CA TINE

D006

E clar ca nu mai are rost sa prezint apicultura din Romania . Ce e la noi nu e bun , ce e la altii e cel mai bun. Voi ramane vesnic un fan al Loganului .... Asa ca prezenta mea nu mai este bine venita in peisaj.

marian sima

Dragoseeeeee nu te prinsesi ma ,nea Batranul baga topicul acesta ca fan a-l lui Dan M ,el ar vrea sa-i vada pe toti Romani plecati in strainatate. :rotfl: :rotfl: :rotfl: =)) =)) =)) =))
Sa traiesti nea Batrane. :hi: :hi: :hi:

nicu68

nu cred ca cineva de aici vrea ca tu sa iesi din peisaj si nu cred ca multi apicultori o sa adopte tehnica de acolo,eu ti-am urmarit aproape toate filmuletele tale si am luat ce mi sa parut mie ca mi se potriveste esti un bun apicultor numai ca tu ai inceput sa tot jignesti in stanga dreapta fara a avea un motiv intemeiat.daca mai sunteti la SIGHISOARA eu va doresc petrecere faina si numai bine

Obombo

Citat din: dragos2006 din Octombrie 27, 2013, 07:31:41 PME clar ca nu mai are rost sa prezint apicultura din Romania .
Tratamente "preventive" cu antibiotice, tratamente cu gaz pentru aprins carbunii, pesticide cat mai multe pentru culturile agricole (Romania a votat impotriva suspendarii neonicotinoidelor), meiere falsa in magazine... e clar ca le dam lectii tuturor.

D006

Citat din: nicu68 din Octombrie 27, 2013, 08:11:34 PM
... tu ai inceput sa tot jignesti in stanga dreapta fara a avea un motiv intemeiat.

Daca esti baiat serios vii acum cu explicatii , pe cine am jignit si mai ales cum i-am jignit !

nicu68

pai nu ziceai de ,,pinguini,de tigarile kent,de sclavie etc

D006

Citat din: nicu68 din Octombrie 27, 2013, 08:32:12 PM
pai nu ziceai de ,,pinguini,de tigarile kent,de sclavie etc

Nu asa taticule  ! vino cu citatele respective  apoi discutam cu argumentele in fata .

cornelioandanciu

Conteaza mai putin daca domnul Dan Margarit este angajat sau nu, ma gandesc doar ca este un om plecat printre straini si care trebuie sa supravietuiasca, asa ca nu a avut de ales si a trebuit sa exceleze in domeniul sau, unii habar nu au ce inseamna sa supravietuiesti intr-o tara straina.Domnu Dragos are un stil diferit , de la ambii am invatat cate ceva, ar fi bine ca domnul Dragos sa fie un pic mai intelegator, eu pe ambii ii consider apicultori foarte buni, dar au tehnici diferite.
  A se vorbi despre pinguini pe o pagina dedicata lui Dan Margarit ,mi se pare o blasfemie! Numai bine si la ambii le fac cinste cu o sticla de sampanie (virtuala),sa se bucure amandoi de ea! : sampanie:
Va salut.

nicu68

hai sa o lasam balta nu am de gand sa intru in polemica cu nimeni,doar ca din postarile tale fata de cei care il stimam pe DM, eu m-am simtit jignit