stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

fiug1970

aaaaa,acum pricep.oricum anii fac mai nobil vinul...2/3 ani cel putin,trebuie sa tii butasii

fiug1970

\10301603_689416854450616_6028805873859757062_n.jpg
trandafir plantat in toamna trecuta de fecior.

dodo79

frumos trandafir
eu in noiembrie i-am plantat.deja am cumparatori.radacinile sunt inca subtiri,firave.nici ce am cumparat din magazin nu sunt mai stralucite

fiug1970

eu n/am loc de cultivat.am doar cativa si aia printre vie,meri,gutui,cires...in 70/80mp.daca as avea rânduri ca tine,m/as culca printre randuri @};- @};- @};- @};-motiv de divort !!
\DSC_1316.jpg

fiug1970

\DSC_1454.jpg
\DSC_1418.jpg

dodo79

alea spre casa.si in juru casei.sunt cam ofilite acum.mult aport la ofilire o aduce si Combinatu Azomures.

fiug1970

este cumparat de la Sarusi,din com Dorobantu,Arad.pt.o pepeniera de trandafiri (si nu doar de trandafiri..)sant 4/5 ani in care doar muncesti sa faci o exploatare sub forma de banda,dupa care incepi sa scoti ceva bani....daca ai cui vinde(publicitate,net...etc.).e bine sa/i plantezi direct in ghivece de material saditor.e mai practic la ora de livrare si nu sufera la ora de plantare,plus ca radacinile nu se dezvolta in spatiu nelimitat,ci sant mai ingramadite si planta se ingroasa mai repede.

Cipi

Dodo, trandafirii ii altoiesti pe portaltoi salbatic?

dodo79

iata ceva ce tu nu ai acolo :wink:

dodo79

Citat din: Cipi din August 10, 2014, 04:21:44 PM
Dodo, trandafirii ii altoiesti pe portaltoi salbatic?
eu nu am altoit nimik.sunt plantati direct in pamant din trandafiri altoiti.

fiug1970

frumoase poze !!!nu te/ai gandit la o alee pt.masina din vie sau trandafiri agatatori sau DE DULCEATA !!depinde de pozitie fata de axa est/vest sa nu faci umbra.

Cipi

vroiam sa-mi inmultesc si eu trandafirii anul asta, sa-i scot pe cei care nu-mi plac, dar din pacate piciorul mi-a dat toate planurile peste cap.

dodo79

Citat din: Cipi din August 10, 2014, 04:30:56 PM
vroiam sa-mi inmultesc si eu trandafirii anul asta, sa-i scot pe cei care nu-mi plac, dar din pacate piciorul mi-a dat toate planurile peste cap.
credema ca si eu am tot schimbat la ei(cu sotia nu te pui) :D

fiug1970

\DSC_1325.jpg
rosii n/am :yahoo_cry: :yahoo_cry:

dodo79

Citat din: fiug1970 din August 10, 2014, 04:27:49 PM
frumoase poze !!!nu te/ai gandit la o alee pt.masina din vie sau trandafiri agatatori sau DE DULCEATA !!depinde de pozitie fata de axa est/vest sa nu faci umbra.
aleeao vad din doua fasii de beton amprentat sau pavaj ptr roti.intre ele piatra sparta si flori de piatra.
trandafirul rosu ingradit si cel din fata lui este galben.aceia sunt cataratori si vor forma o bolta la intrarea in viitoarea ciupercuta.
referitor la vie ,sa stii ca m-am gandit si la oaspeti
am plantat in toamna soiuri de masa si de vin alb.Aromata de cserszeg.unul deja mi-a facut un ciorchine.