stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

azi mi-am facut de lucru in gospodarie

dodo79

al doilea an productiv la acest piersic.anul trecut a avut doar 3 piersici

dodo79

aseara am facut un nucleu.am uitat sa scot siberul.azi dimineata toata  albina era pe stup  :)
ieri am auzit ptr prima data cum plange o matca.era intr-un roi in care au iesit mai multe matci.saraca era cu piciorul drept din spate pe sus si hartuita de albine.am pus-o intr-un bigudiu.
la 3 roi cu matci imperecheate si puiet pe 3 rame le-am dat cate o rama de 3/4 cu miere si polen.
de la salcam am pus deoparte 7 rame cu miere capacita.mai am intr-un stup vreo 5 rame dar nu ma grabesc inca se le scot.tot de aici le-am ajutat si pe celelalte.daca va fi ceva dupa tei voi extrage.

dodo79

dodo79

dodo79

deja e innourat afara.daca nu se descurca ele.la umbra am altele.La "prieteni" nu mai duc ca raman fara matci  :D

dodo79

azi a plouat cu galeata.asa ca program administrativ. sa vina Floarea soarelui

dodo79

asa arata mierea extrasa.este de la salcam .are o tenta mai galbuie.cred ca are si ceva tei in ea.
ce parere aveti?

G. Iulian

Dodo pentru tine alea sunt lingouri de aur  :P

dodo79

Citat din: SPYKAL din Iunie 25, 2014, 10:00:13 PM
Citat din: Gheorghevici Iulian din Iunie 25, 2014, 09:51:52 PM
Dodo pentru tine alea sunt lingouri de aur  :P
Ai dreptate vecine. Este prima lui miere stoarsa. Toti am inceput asa. Stima si respect!!!
prima de la salcam.
de la rapita era prima :wink:

dodo79

prima recolta gustoasa

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Iunie 26, 2014, 01:50:30 PM
prima recolta gustoasa

stateam si ma gandeam, daca nu prea avem rame capacite sa aratam in poze ... bine ca avem rezultatul polenizarii :))
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

Citat din: mmacreanu din Iunie 26, 2014, 09:31:47 PM
prima recolta gustoasa

stateam si ma gandeam, daca nu prea avem rame capacite sa aratam in poze ... bine ca avem rezultatul polenizarii :))
:wink2:

ionel07196555

prima recolta gustoasa
frumos la tine
La mine nu merg ca nu sint stropiti si udati cind trebue

dodo79

azi am alimentat nucleul.mai erau vreo 20-30 albine.matca sa imperecheat si a pontat 5 oua pe o rama 6 pe alta.am scuturat cam o jumatate de rama peste ele.maine-poimaine le las sa scoata matca