stupii mei de poliuretan

Creat de dodo79, Octombrie 21, 2013, 07:54:14 PM

« precedentul - următorul »

dodo79

azi sa format primul roisor

Cipi

coincidenta, azi vecinul mi-a divizat cele doua familii pentru ca nu mai aveau loc in stup si incepeau sa roiasca. caturi nu am sa le pun.

dodo79

Citat din: Cipi din Mai 09, 2014, 12:06:32 AM
coincidenta, azi vecinul mi-a divizat cele doua familii pentru ca nu mai aveau loc in stup si incepeau sa roiasca. caturi nu am sa le pun.
era bine daca aveai caturi.
si eu incep divizare dupa salcam,sau poate mai repede.depinde si de ele.
ai albine linistite.la ale mele nu pot umbla fara manusi,deocamdata :wink2:

Cipi

da, am primit complimente si de la vecinul ca am albine linistite, de obicei vecinul imi face verificarile seara dupa ora 19:30 cand vine de la munca, a zis ca la albinele lui nu are ce cauta la ora aia.

dodo79

nervoase sunt si ale mele.rau de tot.

dodo79

azi dupa prima divizare aratam cam asa.sper ca in toamna tot ce se vede sa fie plin cu albina
azi m-am uitat la roisor.ceva nu pare in regula cu botca.sa atins de cealalta rama si vad ca au pus ceara pe ea.va mai iesi ceva din ea?maine  ar fi a 8 zi de cand au capacit-o.
o rama 3/4 cu ciorchine,rama care ma impins sa divizez familia.in cuib era la fel
maine sper sa pot diviza si celalalta familie.
azi mi-a ajuns cu acupunctura. =)) =)) =)) =))

SPYKAL

Prietene, de ce nu "bărbierești" botcile alea de pe leațul inferior? Ce crezi ca faci cu ele? :D :D

dodo79

Citat din: SPYKAL din Mai 13, 2014, 08:43:29 AM
Prietene, de ce nu "bărbierești" botcile alea de pe leațul inferior? Ce crezi ca faci cu ele? :D :D
imi cer mii de scuze ca nu am facut o poza si fara ele  :P.

Cipi

a confectionat cineva cat-uri din polistiren extrudat pentru acest tip de stup?
stiu ca domnul crombra a avut in teste cateva familii la iernare in corpuri din poliuretan, nu stiu daca a fost sau nu multumit.

SPYKAL

Citat din: Cipi din Mai 13, 2014, 11:27:45 PM
a confectionat cineva cat-uri din polistiren extrudat pentru acest tip de stup?
stiu ca domnul crombra a avut in teste cateva familii la iernare in corpuri din poliuretan, nu stiu daca a fost sau nu multumit.
De iernat, ierneaza destul de bine in polistiren extrudat. Problema este ca il....roade  :D :D :D :D

Cipi

caturi din extrudat nu si-a facut domnul crombra?

dodo79

asa cum m-am gandit am gasit botca roasa pe lateral.in schimb au tras alte 3 botci de salvare.sper sa imi ajunga pe sambata matcile ptr a le schimba pe cele vechi.

dodo79

azi au ajuns fetitele.2 deja sunt in cuib.daca maine va fi timp frumos vor urma urmatoarele 3

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Mai 16, 2014, 08:49:41 PM
azi au ajuns fetitele.2 deja sunt in cuib.daca maine va fi timp frumos vor urma urmatoarele 3
de la cine?
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79