Maidanezi

Creat de marian sima, Septembrie 14, 2013, 08:28:50 PM

« precedentul - următorul »

marian sima

Cum inteleg unii sa rezolve o problema?      Prin a o pasa altora.

Dupa mediatizarea problemei cu maidanezi in sat la mine apar peste noapte caini straini.
Acesti caini sint lasati noaptea in centrul satului pe linga magazinele alimentare.
Astazi aud copilul strigand din casa ,un astfel de caine intrase pe usa lasata deschisa,dupa privirea cainelui era un caine pasnic si probabil ca a fost a-l cuiva .
Am vrut sa-l lovesc cu ceva insa copilul m-a oprit este un iubitor al cainilor,nu pot insa nici sa adoptez alt caine mai am doi unul adoptat tot de Andrei, el are grija ca  sa nu-i lipseasca hrana si apa .

Asa ca cei din Bucuresti nu mai pasati problemele voastre altora e un gest parsiv de a scapa de o problema,inteleg la tara nu sant jurnalisti si alti care sa mediatizeze problema,dar sant oameni care se trezesc pe cap cu o problema care nu era a lor.

vranceanul

Asa inteleg autoritatile sa rezolve problema cu cainii (ca la volei), si la noi au emigrat cam 30 bucurestemi. Primaria vrea sa verifice acest aspect.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

cipriene

faceti pariu ca daca s-ar pune recompensa pe fiecare blana de caine, nu ar mai exista maidanezi in 2-3 luni.
or sa-ti ia catelu si din lesa pt bani :P
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

davcosti

S-a linișnit scandalul cu bietul copil omorât! Nesimțiții sunt acolo bine mersi în frunte cu Oprescu, care se uită în oglindă și se admiră singur, că comisioanele curg mai departe de la asociațiile care mulg câinii maidanezi! Ne-am pricopsit cu o reclamă cum să adoptăm maidanezii, dar copii străzii îi lăsăm pradă maidanezilor? Acum lege este, era și-nainte, dar cine s-o aplice? Poate și-aduc aminte oamenii la votare de unii nesimțiți și-i trimit acasă ca pe Dragomir, să-i salveze să nu moară-n funcții...
http://davcosti.sunphoto.ro/ Tot timpul învățăm!

pistol28

La tara lupta pentru existenta a cainilor este reglementata de mancarea primita de la stapan.
Cei fara stapan si fura din curtile oamenilor sunt sanctionati imediat prin "eutanasiere".

PS.
Legea VANATORII 407/2006
Art 19 alin. (3) Pisicile şi câinii sălbăticiţi sau hoinari găsiţi pe suprafeţele fondurilor de vânătoare se împuşcă fără restricţii şi fără obligarea la despăgubiri, iar fapta nu constituie infracţiune.

Art. 23
(1) În scopul gestionării durabile a faunei de interes cinegetic, se interzic:
.....
i) permiterea însoţirii, în fondurile de vânătoare, a turmelor şi cirezilor, precum şi a mijloacelor de transport de orice fel, de câini care nu poartă jujeu;
j) circulaţia, pe fondurile de vânătoare, a persoanelor însoţite de câini, fără a fi purtaţi în lesă, din alte rase decât cele admise la vânătoare în România;

fond de vânătoare - unitate de gospodărire cinegetică. Pot fi constituite pe toate categoriile de teren, indiferent de proprietar, şi astfel delimitate încât să asigure o cât mai mare stabilitate vânatului în cuprinsul acestora. Nu pot fi organizate pe suprafeţele situate în intravilanul localităţilor, suprafeţele parcurilor naţionale şi rezervaţiilor ştiinţifice cu protecţie totală, ..........................Detalii: http://legeaz.net/dictionar-juridic/fond-cinegetic-de-vanatoare
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

cipriene

aveti cumva idee daca antigelul este "bun" pt caini?
am si eu cativa la tara care trebuie sa dispara  :dinti:

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi

stefan1

Mananca cainii ceapa?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

orbanstefan64

in mod sigur maninca daca ii in tocana de vitel  =)) =))
:hi:

pistol28

Da, mananca ceapa de Brandusa de toamna amestecata in carne.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi

cipriene

ceva mai simplu si mai eficient nu este? ))/ ))/

pistol28

Solutii mai simple
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi

cipriene

sandupop

Citat din: cipriene din Noiembrie 16, 2013, 12:25:25 PM
aveti cumva idee daca antigelul este "bun" pt caini?
am si eu cativa la tara care trebuie sa dispara  :dinti:
Nu merge.......din pacate.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

RazvanTi

Citat din: cipriene din Noiembrie 17, 2013, 10:17:14 PM
parca-s prea simple =)) =)) =))

atunci ceva mai... primitiv?  :nebun:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro