Natura

Creat de Bătrânul, Septembrie 14, 2013, 09:23:50 AM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Ma uit la potopul din Galati si privesc in curtea mea . La mine seceta crunta . Ar trebuii sa ploua cel putin o saptamina non stop ca pamintul sa se sature de apa. Intre punctul de jos a gradinii si puntul cel mai inalt sint 53 metri diferenta de nivel. La avizul pentru plan urbanistic mi sa cerut STUDIU DE NEINUNDABILITATE . :mad:  Acolo la Galati poate inspectorii sint mai putin severi. Rachetele cu argint o fi bune dar nu in mina unori nepriceputi.  :rusine:

bismark

Batrine,este un proverb ,,de-ar sti omul ce-ar pati,dinainte s-ar pazi,, asa ca aceste lucruri ce se intimpla nu sint de azi de ieri sint de cind s-au asezat oamenii pe acolo.Asa ca poate in ceasul cel de al 12-lea poate fi o invatatura sa-si asigure ca lumea localitatile pentru astfel de situatii.Este foarte greu pentru cei care au pierdut pe cineva sau au ramas cu cei pe ei.In asemenea situatii toti trebuie sa contribuim cu ce putem dar este urgent sa facem ceva sa nu se mai intimple asa ceva. Acest potop a fost in citeva ore si cred mai degraba un taifun pentru ca am in curte un bazinas care sa umplut cu apa in care inoata niste pestisori mici.Cine stie de unde au fost adusi.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

stefan1

Interesanta treaba cu pestisorii! Demult, cand eram la Timisoara, am prins o ploaie cu pestisori. Se spunea ca turbioni mai puternici de deasupra Mediteranei ridicau in aer mase de apa  si cu pestisori, iar vanturile ii aduceau la asa mare distanta. Cum insa de au nimerit chiar in bazinasul tau? Acum trebuie sa-i ingrijesti, poate iese vreo balena din ei.   :rotfl:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)