Un spectacol astronomic cum nu a mai fost vreodata pe 28 Noiembrie

Creat de Kov iulian, Iulie 26, 2013, 03:29:40 AM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

In jurul date de 28 noiembrie in orice punct al lumi v-ati afla veti asista la un fenomen foarte rar la acea data va trece prin sistemul nostru solar cometa ISON .

Ce e special la aceasta cometa e faptul ca, " coada " acesteia formata din gaze si vapori de apa rezultate din actiunea razelor solare va lumina foarte puternic cerul nopti comparabil sau chiar mai puternica ca luna plina .

( Sau cel putin asa ne spun cei de la Protv. Cometa sigur va veni la acea data insa ramane de vazut cat de intens se va lumina cerul noptea )

http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/spectacolul-pe-care-cometa-secolului-il-va-realiza-in-curand-va-produce-aceeasi-lumina-ca-luna.html

2 Mile Wide Comet ISON Will Shine Brighter Than The Moon (HD)

Unii astronomi sau oameni de stiinta sunt putin ingrijorati de anomaliile magnetice care pot apare pe pamant .

Comet ISON in 2013

Kov iulian

Cercetatori si Astronomi care urmaresc evolutia acestei comete is dau in petec.
Daca pana acum spuneau ca va fi ceva iesit din comun, dupa un timp au revenit si si-au schimbat declaratiile au afirmat ca nu va fi ceva deosebit ca, cometa nu emana sufiente gaze si vapori de apa sa sa ofere un spectacol.

Acum se pare ca iar s-au razgandit au afirmat ca vom avea parte de un spectacol.

Daca acesti cercetatori sunt precum meteorologii incepe sa imi fie teama.

Pana in prezent cu ocazia aparitiei vreunei mari comete se ingrijorau si le era teama de vreun eveniment neplacut, din fericire nu sa intamplat nimic pana in prezent grav cu exceptia meteoritului din rusia si pe care nu l-au anticipat .

Acum aceasi cercetatori sunt linistiti si nu dau semne de ingrijorare tare ma tem sa nu se insele . :D :D :D

pad3

Citat din: Kov iulian din August 05, 2013, 08:50:56 PM

Acum aceasi cercetatori sunt linistiti si nu dau semne de ingrijorare tare ma tem sa nu se insele . :D :D :D

pai nu doreai ceva deosebit? unic !  :rotfl: :rotfl:
somnul ratiunii naste monstri

kamy

no nu-i bai poate-si pune mila si ni-i schimba pa neschimbabilii din fruncea tarii!

Kov iulian

Kov iulian

M-am gandit ca e util sa anunt ca sa fasait treaba cu cometa, aceasta a luat foc si sa dezintergat la apropierea de soare deci nu vom mai avea nici un spectacol.