CAUT APICULTOR

Creat de alexy, Iulie 11, 2013, 09:34:38 AM

« precedentul - următorul »

alexy

Buna ziua tuturor si bine v-am gasit . Sunt nou pe aici , caut de ceva zile asa un forum si in sfirsit v-am gasit . O  sa trec scurt la subiect . Ceea ce caut eu este......un apicultor , cu spatiu propriu (gradina ) de preferat la tara care sa imi tine si sa aiba in grija citiva stupi (pe care ii voi achizitiona eu ) de inceput . La socoteala , pot oferii un profit din recolta sau.....salar ( mai in scurt stai acasa , faci ce vrei si mai iei si salar ) . Totul se poate  discuta . As prefera un apicultor cu ceva experienta si as prefera din zona de munte  .

:thanks:
A.C.V.

Kov iulian

Domnul Profesor Ursu va poate recomanda pe cineva  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Glumesc

Nu stiu daca e bine sa apelati la un strain fiindca puteti avea probleme, cel mai bine e daca aveti un neam o ruda ceva .

Tamu

Bine ai venit printre noi.  :welcome:
Dar vreau sa te intrebalexy: cati ani ai?
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

dan sebastian

La stupi nu iese intotdeauna profit. Asa ca incearca sa inveti meserie mai intai si sa-ti vezi de propriul drum. Daca te-au indus in eroare unele mesaje de gen profit 1500 euro profit pe luna de la 50 de stupi, pt ca e plin internetul de ele sa sti ca cules in Romania, pentru productie e de 2 luni, maxim 3 din mai in jumatea lui iulie. Iarna nu vad cum ai face timp de 5 luni 1500 de euro pe luna, pt ca albinele nu culeg in perioada respectiva. Poate daca emigrezi  =)) =)) ... Daca vrei sa te ia cineva pe langa el si sa te invete, cauta un stupar in zona in care esti. Important e sa fie aproape. Oricine te lasa sa ti 2 - 3 stupi in stupina lui daca esti serios si muncesti, pt ca de la 50 de stupi in sus e oricand bine venit un ajutor. Daca visezi sa-i aduci unuia pe cap 100 de familii nu cred ca o sa gasesti pe forumul acesta prostul ...
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

oroles

Citat din: dan sebastian din Iulie 11, 2013, 05:26:41 PM
La stupi nu iese intotdeauna profit. Asa ca incearca sa inveti meserie mai intai si sa-ti vezi de propriul drum. Daca te-au indus in eroare unele mesaje de gen profit 1500 euro profit pe luna de la 50 de stupi, pt ca e plin internetul de ele sa sti ca cules in Romania, pentru productie e de 2 luni, maxim 3 din mai in jumatea lui iulie. Iarna nu vad cum ai face timp de 5 luni 1500 de euro pe luna, pt ca albinele nu culeg in perioada respectiva. Poate daca emigrezi  =)) =)) ... Daca vrei sa te ia cineva pe langa el si sa te invete, cauta un stupar in zona in care esti. Important e sa fie aproape. Oricine te lasa sa ti 2 - 3 stupi in stupina lui daca esti serios si muncesti, pt ca de la 50 de stupi in sus e oricand bine venit un ajutor. Daca visezi sa-i aduci unuia pe cap 100 de familii nu cred ca o sa gasesti pe forumul acesta prostul ...
Ce aveti cu omul domnilor?
Alexy, din ce zona esti?  Eu am auzit de la niste rude ca cineva dadea stupii in folosinta. Proprietarii stupilor au decedat iar urmasii, deoarece erau atasati sentimental de stupi nu au vrut sa ii vanda, asa ca au anuntat ca ii dau in folosinta gratis unui apicultor, ca sa nu ii piarda. Stupii ramaneau pe amplasamentul lor. Eu unul nu m-as baga, stiut fiind faptul ca poti sa ii pierzi iar proprietarul de drept ar putea sa emita pretentii apoi. Cu siguranta asa ar gandi si un apicultor experimentat!
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

bologanikolae

pe mine ma intereseaza

da un tel la 0742728619  sa ne intelegem

am teren si cativa stupi si eu . vreo 9 dar sti cum e la primavera vedem

alexy

Dan Sebastian - stii de ce ma intereseaza ? ca mi se pare interesant , o chestie misto si pentru ca , fiind plecat de multi multi ani din tara nu am in ce sa imi bag banii , daca tot sariti asa pe mine . Nu conteaza zona din care sunt sau in ce tara traiesc , ideea este ca am pus o intrebare , nu am dat cu paru'
Nu visez la bani mari , bani am ,   am spus ca ...sunt dispus sa angajez si sa platesc salar unui apicultor cu experienta . Atita tot . Probabil este prea mult pentru puterea ta de intelegere .

Multumesc Tamu , dar nu stiu daca am sa mai postez , pentru ca din prima postare am fost atacat  :qp:

bologanikolae , am sa te contactez in zilele ce urmeaza , mai cu siguranta luni , sa vorbim

Prisecarul - caut undeva in zona de munte

A.C.V.

andreiu

Bine ai venit pe forum, alexy !
     Intrebarea ta este perfect logica, pertinenta si de bun simt. Reactia unor colegi nu trebuie sa o interpretezi ca ostila sau un atac. Eu vad in acestea doar curiozitate, o usoara malitiozitate, sau daca vrei, o usoara superioritate a unora care stiu ceva mai multe in domeniul apicol decat un novice. Daca insa recitesti atent, fiecare are dreptate in felul sau.
     Cred ca indeplinesc toate conditiile impuse de tine in prima postare. Cu bine. 

BODOKI

Bunavointa este,experienta este zona de munte este albine......este

Bătrânul

Salut Alexy ! Imi place fruntea ta inalta si privirea deschisa !!! Iata oferta mea : Sint in zona Brasov linga o padure de brazi ( vezi http://batrinul.sunphoto.ro/livada_-_gyumolcsos ) si poti lasa in acesta locatie 5 familii de albine de care sa am grija pentru TINE fara plata sau parte. Daca nu ai albine poti cumpara stup nou complect cu 27 euro /buc  ( www.stupiibatranului.ro sau www.kaptarak.hu ) si familii productive la 100 euro/familie. Daca doresti pot oferi teren intravilan construibil linga mine la 10 euro/mp si constructie dupa schita ta pe 300 euro/mp construit. (www.imobiliaresfintu.ro ) Acum in cunostinta de cauza poti decide pina unde mergi cu visul tau .   :thanks:

Tamu

CitatMultumesc Tamu , dar nu stiu daca am sa mai postez , pentru ca din prima postare am fost atacat  :qp:

Eu nu am avut intentia de a te ataca. Peste 1, 2 an(i) vei intelege intrebarea mea.
I-ti doresc succes si tot binele din lume.
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

dredd

Citat din: Bătrânul din Iulie 13, 2013, 08:09:31 AM
Salut Alexy ! Imi place fruntea ta inalta si privirea deschisa !!!

Batrane, fruntea si privirea nu ii apartin. Doar postarile. In poza de la avatar este un actor american, Freddie Prinze Jr..

:)

Bătrânul

Adriane ! Dupa spusele tale oferta mea este pentru   Freddie Prinze Jr..  :hi: =D>

dan sebastian

Sa nu mi-o iei in nume de rau. Poza de la avatar a indus pe multi in eroare. Recunosc chipul de acolo. Daca te recomandai si scriai si ceva despre tine raspunsul ar fi suferit o modificare de 10 %. Cred in ce am scris si poti sa o iei ca pe un sfat. Nu-ti vreau raul. In plus trebuie sa fi mai indulgent la ce se scrie pe un forum. Din mai multe pareri iti faci o medie pt a decide care e adevarul, sau ceea ce crezi ca e adevarat. Daca iei apicultura ca hobi si multi de aici au trecut de la hoby la meserie ulterior vei avea succes. In afaceri se poate si pierde. Poate ai muncit din greu pe banii facuti in strainatate.  Numai bine !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.