• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

Micronucleu imperechere tip APICOTEF (rama podisor/hranitor in perete)

Creat de Apicotef, Iulie 03, 2013, 10:17:29 p.m.

« precedentul - următorul »

stefanescu

Nu e bun nucleul. Am inteles da Bibi asta al tau ce fel de nuclee foloseste. Baga niste poze cu ele ca sa putem face comparatie.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

bismark

   Pentru cei care vor sa aiba matci imperechiate bune pentru inlocuire este perfect,asa cum am zis unii l-au experimentat in conditii bune.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Apicotef

Citat din: stefanescu din August 17, 2014, 09:53:17 a.m.
Nu e bun nucleul. Am inteles da Bibi asta al tau ce fel de nuclee foloseste. Baga niste poze cu ele ca sa putem face comparatie.
Domnu' Stefanescu nu e bun ... ca asa zice Bibi...n-ati inteles ideea...argumente zero...poze nu mai zic.

Ca idee pt cei care n-au observat...in clipul in care prezint micronucleul se poate observa ca pe acesta este aplicata stampila producatorului...adica a firmei mele...tocmai pentru a evita comentarii de acest gen... Cine are reclamatii sa prezinte produsul cu stampila producatorului...si sa spuna argumentat, clar si raspicat care sunt problemele.
Toate produsele fabricate de mine sunt marcate cu insemnele firmei, pt ca imi asum calitatea produselor si garantez pentru aceasta dand posibilitatea clientului sa se planga public in cazul nemultumirilor. Nu ma deranjeaza criticile, dar nu sunt de acord cu bataia de joc a unor astfel de nesimtiti (scuzati expresia) ce-si bat joc de renumele si munca altora.

De asemenea nu cred ca majoritatea forumistilor, oameni cinstiti si onesti, ar trebui sa se lase sfidati de astfel de oameni falsi care vorbesc in plus, in topicurile de pe acest prestigios forum.

Nu am auzit ca alti producatori sa-si marcheze produsele apicole (stupi, accesorii, rame etc)....dar poate acesta ar fi un bun prilej sa propunem o astfel de masura obligatorie. Sa vedem toti ce e bun si ce nu si sa eliminam astfel de comentarii neargumentate. Plangerile sa fie insotite de fotografii cu produsul in cauza si fabricantul sa raspunda.

Numai bine tuturor !

Apicotef

Citat din: bismark din August 17, 2014, 01:58:20 p.m.
   Pentru cei care vor sa aiba matci imperechiate bune pentru inlocuire este perfect,asa cum am zis unii l-au experimentat in conditii bune.Cu respect
Toata stima !...un domn ca intotdeauna !

romikele

Se pare ca BIBI se refera la model, nu la calitatea executiei sau material.
Dar asteptam argumente.... in lipsa lor i se va taia nasul lui BIBI si la alti BIBISORI carcotasi  :razz:

stefanescu

Eu intrebarea am puso lui ra.doi. Sa spuna el de ce nu e bun cel facut de Apicotef si sa aduca argumente de ce e mai bun a lui BIBI.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

ra.doi

Nu scriu eu ca nucleul croit de Apicotet nue bun,
Eu spun ca nu e bun modelul  :stop_the_war:
Am vb azi cu domn Bibi si a spus clar ca modelul cu mai multe compartimente nue bun ca daca se baga odata mai multe matci la inperechiat rar inperecheaza mai mult de una ca iase toate odata la zbor si cand se intoarna albinele emit feromoni si matcile intra toate unde este feromon mai mult si degeaba strici trei botci sa ai 3 matci ca te alegi decat cu una.
Asa ca domnule Apicotet ai inteles de ce nu e bun ? Nu am nimic cu talica si nucleul e frumos vopsit dar modelul e naspa deci nu importa cine e tamplar.
Asta e argumentul . Un nucleu bun este cel du un singur urdinis  :nod:

fiug1970


Cris

uitati aici un model de nucleu de imperechere la indemana oricui.
baiatu asta cred ca sa certat cu tamplaru  :rotfl:
http://youtu.be/yLRpAWW_xMs
,,Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." Albert Einstein

Apicotef

 Asta spuneam si eu mai devreme....daca vrei sa imperechezi matci o poti face si intr-un ghiveci...asa cu miere se poate face si intr-o cizma...stiti zicala...insa asta tine de fiecare si de cat de eficient dorim s-o facem. Totusi, pentru a imperechea matci si intr-un ghiveci iti trebuie ceva meserie la baza. Unii precum ra.doi nu stapanesc bine nici teoria ce sa mai vorbim de practica....cum e posibil sa afirmi ca matca e influentata de feromonii albinelor si ca in nucleele cu compartimente multiple intra unele peste altele... ))/

Mai nene....scrie o carte....iti dau si un subiect bun..."Apicultura la Polul Nord la -40 grade"

ra.doi

Iote ca e posibill :)
Spun inca odat sa intelegi si talica, de la feromoni pleaca totul.
Ca sa vezi cine vorbeate de teorie  ))/ si nici macar lucrurile marunte nu le afla pan acum.
Tamplaria sa traiasca, cu albinele e greu.

ra.doi

Iar de domnul Bibescu spun ca var place sal stiti si sa aiba ceva timp de pierdut cu dumetale sa mai afli una alta, iti spun eu!

jenica67

   Mai ra.doi, abia te-ai inscris pe forum si iti permiti sa ataci oamenii, fara argumente ca asa vor muschii tai, tot citandu-l pe prietenul tau virtual. Daca nu ai argumente, ar fi foarte bine sa nu mai poluezi forumul cu aberatii, pe care tu le consideri convingeri. Citeste intai forumul si vezi ca oameni care sunt personalitati ale forumului, au nuclee multiple si au rezultate cu ele : : http://ost64.bluepink.ro/index.php?pagina=nuclee
https://www.youtube.com/watch?v=O48VtAWVNlA . Celebrele ELW, sunt cate 4 intr-o cutie. Si eu am stupi de 12 rame, care pot deveni 4 nuclee pe rama dadant, am nuclee care pot fi 3 nuclee pe 4 rame 1/2D sau 3 cu 2 rame D.  vezi in fotografie. Vezi si filmele rusesti : https://www.youtube.com/watch?v=fzlYfY5A5sM
   Citeste cel putin aici la tema Nuclee, vezi si http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=3584.0 .
Citeste desprei stupul pepiniera a lui Hristea, in cresterea reginelor. In concluzie, cand mai iti completezi cunostiintele, mai exprima-ti parerile, din convingerile personale, nu repetand aberatii, poate spuse la misto, de altii !!
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

SPYKAL

 =)) =)) =)) Pai nu-i mai usor sa arunce cu noroi decat sa puna mana pe carte?  :qp:
Ascultă, să-nveţi să vorbeşti,
Priveşte, să-nveţi să clădeşti.
Şi taci, să-nţelegi ce să faci...
Ascultă, priveşte şi taci! (Ion Minulescu)

fiug1970

nu va mai pierdeti timpul cu asa ceva...ignoranta este cea care.i omoara.a disparut o laie si a aparut alta...procedati ca atunci când apare pe un teren de fotbal cate un tilicar:nu se difuzeaza imagini...si daca nu i se face publicitate...fenomenul dispare cu timpul!!