COOPERATIVA MELIFERA CARPATICA ZALAU

Creat de MELIFERA ZALAU, Aprilie 04, 2013, 09:50:23 AM

« precedentul - următorul »

MELIFERA ZALAU

Buna ziua, numele meu este Sebastian Hedea, sunt presedintele cooperativei agricole Melifera Carpatica din Zalau.
La ora actuala Cooperativa noastra este compusa din 280 de membrii totalizand un numar de 26.000 familii de albine.
Planuri:
1. Sustinerea apiculturii pe meleagurile noastre
2. Ajutarea apicultorilor pentru accesarea masulilor si PNA-uli
3. Organizarea de Targuri Apicole in Zalau incepand cu data de 13.09.2013
4. Atragerea de Fonduri Europene pentru ridicarea unei hale cu linie de procesare pentru Membrii Cooperativei
5. Informarea apicultorilor despre bunul mers al apiculturii, consultanta in vederea accesarii de programe, furnizarea de echipamente.

Cu deosebit respect, :bzz:
"Încearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes."Albert Einstein

silviu

Mult succes in ceea ce faceti. :bravo:
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

MELIFERA ZALAU

"Încearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes."Albert Einstein

hive

stefy.costea

Mult succes! Slobozia va este alaturi !
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

MELIFERA ZALAU

Marius-ursulakhe

Ma scuzati dar aceasta asociatie a avut si o pagine de vanzari online de echipamente si produse pt apicultori.DE CE NU MAI FUNCTIONEAZA ?

MELIFERA ZALAU

Citat din: ursulakhe din Aprilie 06, 2013, 10:45:58 PM
Ma scuzati dar aceasta asociatie a avut si o pagine de vanzari online de echipamente si produse pt apicultori.DE CE NU MAI FUNCTIONEAZA ?
PAGINA internet este in lucru, facem unele schimbari de imagine, si va fi functionala in curand!
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. 0726800894
multumesc :bzz:

orbanstefan64

am avut ocazia de al cunoaste personal pe dl sebastian hedea. de am avea tot tineretul asa de ambitios si hotarit ca este acest om multe lucruri ar functiona altfel in tara asta .
:bravo: :bravo: :bravo:
:hi:

florinpop

mosunick

Citat din: orbanstefan64 din Aprilie 07, 2013, 10:47:47 AM
am avut ocazia de al cunoaste personal pe dl sebastian hedea. de am avea tot tineretul asa de ambitios si hotarit cu este acest om multe lucruri ar functiona altfel in tara asta .
:bravo: :bravo: :bravo:
:hi:

Asa e!  Si eu am avut placerea de a il cunoaste personal si confirm :bravo: :bravo: :bravo:
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

antiopa din ardeal

Bun venit pe forum!

Mai primiti membrii in cooperativa? Si daca raspunsul este afirmativ care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un solicitant?

hive

Si eu il cunosc pe dl. sebastian (un om deosebit) si sunt membru in asociatie si ma bucur pentru proiectele de viitor.Mult succes! :bravo:

MELIFERA ZALAU

COOPERATIVA AGRICOLA MELIFERA CARPATICA ZALAU, UREAZA TUTUROR APICULTORILOR PASTE FERICIT, SANATATE, BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI, SI.....MULTA PRODUCTIE DULCE.
:birthday: : sampanie:

bismark

Foarte important pentru cei din Slobozia. Mi-aduc aminte ca eram de citiva anisori si mergeam cu tata cu stupii la lizierele de salcimi care erau peste tot pe marginea drumurilor special plantati contra vinturilor si viscolelor.Si erau suficienti 4-5 m de salcimi pe directia E-V intinse pe zeci de km.Azi se taie si padurile care mai sint.Ma bucur ca mai sint oameni care se gindesc si la astfel de lucruri.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/