Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

andreiu

Azi esta ziua de nastere a nevesti-mi. Implineste 64 de ani. Dupa ce iau nepoteii de la scoala, ne oprim neaparat la o florarie sa-i cumparam fiecare cate un buchetel de flori. Eu deja m-am hotarat ce cadou sa-i fac de ziua ei : am facut ceva ordine la demisol si am dus la gradina o buna parte din multele nimicuri care ne incurca de ani de zile si pentru care mi-am luat o multime de critici din partea dumneaei.  :smile:

bismark

La Multi Ani cu sanatate la toata familia  :birthday: : sampanie: %%- @};- @};- @};-Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Vyktor

La Multi Ani si multa sanatate sotiei.
Sa traiti multi ani de acum incolo fericiti alaturi de cei dragi
: sampanie: : sampanie: :birthday: :hi: :hi:

tassevasi

Ma  alatur si eu  celor  dinainte  si  urez  sotiei  si itregii fam   multa  sanatate  si numai  fericire in  viata . : sampanie:    :hi: :hi:

andreiu

Am transmis sotiei urarile voastre. Va multumeste si va transmite sa aveti parte de viata lunga si spor in activitatile pe care le desfasurati.   ^:)^:hi:

stefan1

Sanatate multa doamnei, multi ani fericiti impreuna si cu toti cei dragi!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

andreiu

Stefane multumim, azi cand trecem prin Talmaciu, vom trimite un gand bun spre tine, prin telepatie, pe drumul spre Racovita, sa fi pe faza :razz: :hi:

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

andreiu

Am ajuns cu bine la Bucuresti si postez de pe laptopul Biancai. Ma asteptam la un drum greu, dupa cum se anuntase codul galben de ninsori si viscol. Daca la Deva la ora plecarii 11,30 ningea destul de tare, cu cat ma indreptam spre est, ninsoarea scadea in intensitate si pe la Sebes carosabilul era curat doar putin umed, pentru ca la Sibiu sa fie uscat iar termometrul masinii indica 5 grade (la Deva aveam minus 2 grade). Valea Oltului a fost mai libera ca niciodata de când parcurg acest traseu, asa ca am ajuns ceva mai devreme decat prognozasem la întâlnirea cu Vasile Tanase, alias Tassevasi, la Bascov - Pitesti. A fost o intalnire scurta, de cca 40 de minute, un binemeritat popas de sofer, intr-o ambianta prieteneasca si familiala, intre doi oameni normali, care pana acum au schimbat doar pareri si gânduri pe acest forum.

andreiu

Dupa cum ne-am inteles telefonic, când am ajuns in Pitesti l-am sunat pe Vasile si i-am urmat indrumarile, care m-au dus la Bascov, unde el ma astepta la poarta. Dupa un schimb de vorbe protocolare, ne-a invitat in casa unde am cunoscut-o si pe sotia sa, apoi ne-am asternut la vorba, la un suc si prajitura de casa. Apoi am lasat doamnele sa discute in continuare, iar Vasile m-a invitat sa-i vad atelierul. Am ramas placut impresionat de sculele sale, de ordinea si curatenia din atelier. Vasile este un monument de modestie si bun simt. Nu l-am convins nici prin viu grai sa renunte la modul politicos de adresare, asa cum l-am rugat si in scris, de mai multe ori pe forum.

romikele

Citat din: andreiu din Decembrie 07, 2013, 12:59:26 PM
          ... Am ramas placut impresionat de sculele sale...

Are mai multe? Ce noroc pe capul lui... inseamna ca are si de rezerva!  :rotfl:

Complimente familiilor voastre, sunteti deosebiti si sunt bucuros ca faceti parte din marea familie Apiardeal!!
:i_love_you: :hi:

fiug1970

Citat din: romikele din Decembrie 07, 2013, 01:28:21 PM
Citat din: andreiu din Decembrie 07, 2013, 12:59:26 PM
          ... Am ramas placut impresionat de sculele sale...

Are mai multe? Ce noroc pe capul lui... inseamna ca are si de rezerva!  :rotfl:

Complimente familiilor voastre, sunteti deosebiti si sunt bucuros ca faceti parte din marea familie Apiardeal!!
:i_love_you: :hi:
Vine o vreme cand tre- sa ai dublura la cate/o scula :uimit:.Se mai pierde,mai ramane mica :mad:,se mai toceste :rusine:,o mai IMPRUMUTI si se pierde :roll:.Nu se stie ca pamantul,Din cotro va bate vantul!! :lol:

andreiu

Da, are cateva si de rezerva ... Si a avut si una care mi-a facut-o cadou mie. O scula electrica de slefuit, de mana, pentru care i-am multumit pe loc si ii multumesc inca odata acum, când postez aceste rânduri. 
      Da, Mihai Roman, ma bucur si eu ca desi cam tarziu m-am alaturat marii familii Apiardeal si iata ca am inceput a cunoaste oameni deosebiti  care altminteri ramaneau pentru mine in marea masa amorfa a  necunoscutlor.     

bismark

Ca si intr-o padure sint oameni frumosi la suflet si la caracter, dar sint si uscaturi. Si daca in drumul tau poti intilni oameni deosebiti asta denota ca inca mai sint si nu ne-au adus chiar pina acolo sa vedem numai dusmani in jurul nostru.Omul cinsatit va ramine vesnic asa ca nu poate sa urasca sau sa-l fure pe cel de linga el.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

In principiu, de acord cu tine. Atentionez doar ca acelasi individ uman are de regula si parti bune si parti mai putin bune, proportia dintre acestea fiind stabilita de Dumnezeu sau poate de hazard.  Misiunea noastra a celor mai in varsta socot a fi cultivarea si scoaterea la suprafata a insusirilor bune, cu adevarat valoroase, pentru a fi multiplicate la nivel de individ, grupuri sau societate.