Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

bismark

Este bine cind vrei  sa nu pierzi pozele iti faci un folder in care tragi cu clic apasat dreapta in acest folder toate pozele pe care doresti sa le folosesti si te poti juca cu ele nemai avind treaba cu aparatul foto.Daca vrei sa recuperezi pozele sterse le gasesti in cosul de reciclare.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Tamu

Exista softuri care fac acest lucru.
Daca crezi ca te descurci i-ti trimit unul pe mail. Dar nu am mail-ul tau.
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

RazvanTi

daca ai sters de pe card\stick(memorie flash) canti ca in melodia aia: "te pup papa"
ia contrazi-ma Tamu  :i_love_you:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

andreiu

Pozele sunt sterse doar din camera foto, nu si din calculator, asa ca am acces la ele. Am pierdut doar pe cele facute duminica la Dupapiatra si pe care am incercat sa le transfer pentru a le posta. Mailul meu este andreiu.oprea@yahoo.com.

Tamu

OK. I-ti trimit softul pentruu a le recupera acum.

Gata. Sper ca am reusit sa ma fac inteles cu ce ai de facut. Oricum te descurci de minune aici pe forum si nu cred ca nu ai sa-ti rezolvi problema asta. doar ca va dura putin in functie de cat este de mare cardul.
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

andreiu

Tamule, studiez deja vorbele la melodia lui Razvan : Te pup, pa, pa !!!    :razz:

Tamu

De ce? Nu te descurci? In mod normal daca nu ai formatat cardul sau nu ai rescris pe el alta informatie se poate recupera.

andreiu

Am primit mailul, multumesc pentru rapiditate si bunele intentii dar mi-am prins urechile deja. Pentru mine nu este nici o graba, mai studiez putin problema si daca nu reusesc sa ma descurc singur aplic formula "cheama un prieten maine".  Sunt si putin obosit, noaptea trecuta am fost la cazan, s-a facut oleaca  tuica de prune. ^:)^ :hi:

andreiu

Se pare ca Razvan a avut dreptate. Azi l-am rugat pe ginerele meu sa ma ajute sa instalez si sa rulez programul primit de la Tamu, urmand intocmai indicatiile transmise pe mail, calculatorul a lucrat mai bine de doua ore, dar in final cardul nu s-a refacut.

Tamu

Cardul nu trebuia sa se refaca! Programul trebuia sa-ti salveze intr-o locatie definta de tine toate pozele recuperate de pe card.

andreiu

Acest lucru s-a realizat, mi-a pus toate pozele, mai putin cele care ma intereseaza, adica ultimele facute, duminica la Dupapiatra. La ora aceasta cardul este gol. Am facut ieri doar o poza cu cetatea, de pe terasa superioara a casei.

Tamu

Atunci este posibil ca aparatul foto sa aiba si el o memorie interna unde se pot salva poze. Din acea memorie softul nu stie sa recupereze date. Sau cel putin mie nu mi-a vazut memoria interna a aparatului foto. Oricum e un program f. util. Eu l-am folosit cu succes de vreo 4 ori pe 3 aparate diferite.

andreiu

Iti multumesc inca odata pentru atitudinea ta, colegiala si prieteneasca. 
     Revenind la discutia anterioara, a reluarii ouatului la matcile tinere si al consumului sporit din rezerva de iernare, eu nu dau sirop deloc. Merg pe idea restrangerii si mai tare a cuiburilor, iar familiile care exagereaza le unific la prima  racire a vremii.

Tamu

Eu le-am pus ieri inca cate 200ml. la fiecare. Culmea este ca au luat siropul in doua zile. Sunt fara nici un pic de experienta a iernarii si nu vreau sa risc sa am pierderi. Pentru primavara am ceva miere care o pastrez ptr. stimulari. Cand rezervele o sa-mi permita voi ierna NUMAI pe miere. Deocamdata ma simt obligat practic sa fac asta chiar daca nu-mi convine. Am 6 familii din care 3 pe 5 rame, 1 pe 6 rame, 1 pe 7 rame si 1 pe 8 rame.

RazvanTi

Citat din: Tamu din Octombrie 29, 2013, 08:36:39 PM
Atunci este posibil ca aparatul foto sa aiba si el o memorie interna unde se pot salva poze. Din acea memorie softul nu stie sa recupereze date. Sau cel putin mie nu mi-a vazut memoria interna a aparatului foto. Oricum e un program f. util. Eu l-am folosit cu succes de vreo 4 ori pe 3 aparate diferite.

acum era vorba aia "v-am zis? v-am zis?" si unde mai pui ca nu am mai zis nimic "sa cad in picioare"... :P
cand e nevoie fac si eu recuperari de date. si fac asta de mai bine de 12 ani...
stai bine cu albinele Tamu-le
mai ales cei de 6 si 7 rame.
acu conteaza si cata miere au.
succes!
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro