Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

marian_6777

La multi ani sfinte Andrei...!
Nu sunt decat doua cai sa ajungi in varful unui stejar: sa muncesti catarandu-te sau sa te asezi deasupra unei ghinde si... sa astepti sa creasca.

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

G. Iulian

Vyktor

La multi ani cu sanatate, mos' Andreiu!

sorinma

Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

bismark

Iti urez ca registrul vietii sa mai aiba multe pagini de citit cu sanatate si bucurii.LA MULTI ANI,  :birthday: :beer: :bzz: %%- :happy_birthday:

Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

banateanul

La multi ani cu multa sanatate
             Banateanul

crisian-nicolae

ciucur

Nimic nu se pierde, totul se transforma.

floricica

La multi ani cu sanatate !

pharaonu75

Multă sănătate, moş Andreiu!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

andreiu

Va multumesc tuturor pentru urarile voastre sincere, chiar am nevoie de asa ceva ! Cat despre cat de multi ani va fi vorba ... vom vedea. Inca ma simt in putere si lucrez chiar cu voie buna. Pe langa ideile de tratament pe care le-am primit sau cercetat, iau si niste picaturi facute de un coleg apicultor din Campina, un amestec de esenta de usturoi, extract de propolis si mai multe plante medicinale. ^:)^

Calin Catalin

Ma alatur si eu  cu cele mai calde urari de sanatate si La multi ani !
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

MyBees.ro

my flickr  |  my facebook  |  my pinterest  |  my blog  | my YM: MyBees_ro@yahoo.com

andreiu

Ma bucura urarea ta, MyBees ! Nu ne-am mai auzit de vreo doi ani. Iti doresc si eu cele bune ! Apropo' , ce mai face unchesul care ziceai ca este de loc din Deva ?