Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

Ionut Ursachi

Cu tot respectul ,multa sanatate si intru multi ani cu sanatate !
"O, nebune om pana cand te vei afunda  si ca o albina vei aduna bogatia ta , care degrab va pieri ca praful si cenusa ? Ci cauta mai vartos imparatia lui Dumnezeu ."
    Multa sanatate si respect !

apicola2015

bio

Sa traiesti cu numele nea' ANdrei !!! :mosul:

mape 48-petru manea

LAMULTI ANI SI MULTA SANATATE MOSULE !! :happy_birthday:

dan sebastian

0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

andreiu

Astazi m-am sculat mai devreme. Este o zi deosebita, unica, il sarbatorim pe tata, pentru cei 100 de ani. Ziua de nastere ar fi 2 ianuarie dar am convenit sa facem astazi chermeza. Mai am putine detalii de pus la punct inainte sa vina invitatii. Va voi tine la current, cum a decurs aceasta aniversare.

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

bismark

LA MULTI ANI,cu sanatate si Un An Nou cu bine sa va aduca.Cu respect  ^:)^ :birthday: : sampanie: %%- :bzz: =D> :mosul:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

G. Iulian

Crăciun fericit! La mulți ani tatălui dumneavoastră!  :birthday:

andreiu

Va multumesc ! In ultima perioada situatia lui s-a inrautatit simtitor si acuza dureri in mai multe zone: picioare, maini, gura. Acestea combinate cu incontinenta urinara ii provoaca insomnia si este trist si abatut. Sunt si eu trist ca nu pot sa-l ajut mai mult decat cu procurarea medicamentelor specifice si cu indemnuri la rezistenta fizica. In ultima perioada am fost de accord cu el cand mi-a cerut sa-i dau tuica si vin, care dupa consum moderat ii provocau si starea de somn dar si o stare specifica de mahmureala. De ieri l-am rugat sa se abtina total de la portia de vin indulcit cu miere ca sa poata sta de vorba civilizat cu invitatii pe care, in privinta unora, nu i-a mai vazut de mult.

andreiu

Dupa cateva rateuri si cu ajutorul unui cunoscator am reusit sa pun pozele in calculator. Iata pe scurt cum au decurs lucrurile astazi:
        Faza 1      SALONUL ISI ASTEAPTA OASPETII

andreiu

FAZA 2:    IN JURUL POMULUI

andreiu

FAZA 3 :   MASA FESTIVA

stefan1

Citat din: andreiu din Decembrie 26, 2015, 06:31:13 AM
        Astazi m-am sculat mai devreme. Este o zi deosebita, unica, il sarbatorim pe tata, pentru cei 100 de ani. Ziua de nastere ar fi 2 ianuarie dar am convenit sa facem astazi chermeza. Mai am putine detalii de pus la punct inainte sa vina invitatii. Va voi tine la current, cum a decurs aceasta aniversare.

Batranetea nu-i usoara! Sa dea Domnu' sanatate Dumnealui pentru cate zile va mai avea si celor apopiati sa ii poata indulci prin grija purtata, aceste zile!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

andreiu

Asa este Stefane. In ce ma priveste voi cauta sa-i asigur tot ce are nevoie pentru restul zilelor.
Dar sa continui cu inca cateva poze :
       - se impart cadouri simbolice individual pentru toti participantii la aniversare, oficiant Bianca, fiica mea cea mica