Andreiu Oprea

Creat de andreiu, Martie 25, 2013, 09:16:15 PM

« precedentul - următorul »

mmacreanu

au cocosat crengile acele bomboane de ciocolata :D
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

andreiu

Am lucrat in echipa si ne-am impartit sarcinile. Nepoteii au avut de impodobit partea de jos a bradului, pana unde au ajuns iar mosu Pilu partea de sus.. Se vade treaba ca au lucrat cu simt de raspundere. Bomboanele cu pricina se vor consuma tot cam dupa aceeasi logica.

bismark

Frumos,mosule, se vede ca-ti iubesti nepotii.Va urez din suflet -Craciun fericit cu sanatate si un An Nou mai bun speranta a tuturor. Cu respect ^:)^ =D> :bzz: @};- %%-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Da Gicule ii iubesc nespus de mult, mai ales ca pe zi ce trece sunt tot mai ascultatori si curiosi a invata.
    La fel iti dorim si noi, tie si rasfiratei tale familii internationale, sa aveti parte de satisfactii pe toate planurile !!!
    Ce parere ai despre faptul ca Basescu nu a onorat promisiunea de a-si lua in primire biroul pregatit de Udrea la PMP ?

mape 48-petru manea

Nu stiu ce sa spun despre pom ,cred ca e prea ....frumos !
La intrebarea ta ---vulpoiu batran (basescu )simte ca i se pregateste ceva pupilei lui
EU VA DORESC SANATATE INTREGII FAMILII !!! :birthday:

andreiu

Asisderea Petre ! Sa ne dea Domnul la toti sanatate, putere de munca si in plus ceva noroc  !!!
    In legatura cu subiectul pus in discutie, un al saselea simt imi sopteste ca se pregateste episodul Isaura 2. Sunt foarte curios care parte va scoate filmulete. Se pare ca vor fi de alcov :razz: !!

bismark

Mosilor,ascultati un mos mai batrin,degeaba ii baga la tuhaus daca nu-i scutura bine de tot ce a furat. Va spun ca de le-ar lua tot ce au furat ar mai face vreo 3 bugete.Base isi pregateste zborul ca simte ca se apropie fringhia de par.O mai vre-un vapor cu care sa fuga :rotfl:, cit despre brad e foarte frumos.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

andreiu

Nu am lucrat de pomana la impodobirea bradului !!! Azi noapte pe la ora 11, vizionam in dormitor, pe programul unu, recitalul de colinde din Baia Mare, cand au intrat copiii peste mine, valvartej : - Mosule, a venit Mos Craciun pe furis si noua ne-a adus mai multe carti si dulciuri, dar uite ca si tie ti-a adus o punga cu ceva !!! M-am uitat repede si curios nevoie mare in punga si ce sa vezi : O pereche de incaltari de casa pufoase si calduroase exact ca cele vazute de mine cu cateva zile la JISK in Auchan !!! Dedesubt, ceva ciocolata si diverse alte dulciuri.
     Acum baietii pleaca la cealalta  'buny' ca au fost anuntati ca Mos Craciun a trecut si pe acolo si le-a lasat ce au comandat printr-o scrisoare.

bismark

Un bradut luminat in noapte in seara de Craciun cind la toate ferestrele clipesc feerii de beculete colorate vestind nasterea Domnului Isus.Cu sarbatoare in suflet si cinstire tuturor celor care iubesc Dumnezeasca insecta care ne face viata mai dulce.Cu respect :bzz: %%- @};- : sampanie:

andreiu

La multi ani si prosperitate tuturor Stefanilor si Stefanitelor de pe forum !!!

andreiu

Ieri familia s-a reunificat. A venit si Bianca de la Bucuresti si ne-am pozat pe langa pom si in camera copiilor.

tassevasi

Bravo ,aveti o familie  fericita si inplinita , va doresc  multa  sanatate  dvs  sotiei , fetelor si mai ales nepotilor , sa va traiasca si sa va aduca numai satisfactii.
     Numai bine .

andreiu

Multumesc Vasile, sa aveti si voi parte numai de bucurii. Vad ca pe la tine a fost urgie mare. A iesit Argesul sau apa a fost numai din ploaie ?

tassevasi

Nu a esit Argesul , ca este f bine regularizat sunt f multe  baraje .
  Sa acumulat o cantitate imensa de apa , ca intr-o pilnie ,undeva dupa o padure ,unde este un poligon de tancuri imens , exista  si un pod acolo de trec tancurile pe el .   Oamenii au taiat copaci ,au last crengile  pe acolo  sa adunat in acel pod  si cind a rupt podul a navalit la vale  ca dintr-o pilnie  iar la noi  sa  acumulat fiind  mai la ses ,si terasamentul  caii ferate in spatele  gradinii.
  A fost si poaie dar si vina celor ce administreaza poligonul a fost mare .
  Numai bine .

andreiu

Dupa muuulta asteptare, insfarsit a nins si la Deva. Acum se termina ninsoarea si toti trei barbatii iesim sa dam piept cu troienele de zapada care la noi in curte masoara cam ... 8 cm. Musai trebuie sa facem si un om de zapada. Il vom poza cand va fi gata.