cateva date despre mine.

Creat de rusu marius mircea, Martie 23, 2013, 08:59:21 AM

« precedentul - următorul »

rusu marius mircea

Ma numesc Rusu Marius Mircea, am 53 de ani .Sunt din Cluj-Napoca, de profesie medic veterinar si lucrez la DSVSA Cluj. Sunt casatorit am 2 copii. am 20 fam. de albine pe care le tin la Cojocna, cu intentia de a le inmultii pana la 100 fam.
Indragesc aceasta activitate inca din copilarie, tata fiind crescator de albine. Prima data am inceput sa cresc albine in urma cu 15 ani dar dupa doi ani din lipsa de timp le-am dat socrului meu, care s-a ocupat de ele pana in primavara anului 2012 cand la frumoasa varsta de 85 de ani a decedat. Printre altele in urma lui au ramas si 12 familii de albine de care am hotarat sa ma ocup in continuare, redescoperindu-mi acest hobii si placerea de a lucra cu aceste fiinte minunate. Desi sunt de profesie medic veterinar in ultimul an am studiat foarte mult din carti si internet despre albine. M-am indragostit de ele si in nenumarate nopti nu puteam dormii de grija lor, trecand prin diferite situatii, debia asteptam sa revin la ele sa vad ce s-a mai intamplat, cum au evoluat, cum cred ca ati facut si d-voastra cand erati  incepatori in cresterea albinelor. Neavand experienta o sa va mai deranjez cu intrebari ( teoria ca teoria dar practca te omoara!!). Anul acesta m-am dotat cu circular, compresor, capsator pneumatic, rindea manuala, masina de slefuit, freza manuala, etc, pentru a construi personal inventarul apicol.
va salut cu respect,
Dr. Marius Mircea Rusu
.
marius

romikele

Chiar daca inregistrarea pe forum e mai veche, din partea mea un sincer BUN VENIT in aceasta mare si frumoasa familie a apicultorilor Apiardeleni!  :hi:
Niciodata intrebarile nu vor constitui un deranj si cineva cu multa experienta se va gasi sa raspunda cu promptitudine.
Asteptam amanunte, imagini si video din stupina!

bogdanab

BODOKI

Bun venit dl doctor ,asteptam si alte detalii (ce fel de stupi aveti ,?ce fel de stupi vreti sa confectionati ?..etc ), sant sigur ca cei cu o experienta mai vasta de pe acest forum va vor ajuta daca veti avea vreo nedumerire  :hi: :hi: :hi:

bucovineanu

Bun venit dle doctor. Din mesajul de prezentare se vede ca "virusul" numit apicultura este instalat definitiv si nu o sa mai scapati de el. Multa sanatate si multe bucurii alaturi de aceste minunate viitati.

andreiu

Bine ca te-ai desconspirat, tinere (stiu eu de ce te apelez astfel).Este nevoie de oameni de profesia dumitale pe forum, pentru ca uneori ne mai scarpinam si nu stim precis daca suferim de vreo boala.
Lasand gluma la o parte, iti doresc ca prima suta sa fie cat mai curand.

dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092

iosca

:welcome: (cu toate ca eu-is mai nou ca tine aici ) dar o urare de bun venit este de bun augur in orice situatie !
Salutari d-le doctor !
Cica veterinarii sunt singurii medici care-si mananca pacientii  ! Ce faceti daca aveti pacienti cu acu-n ....spate ? :razz:
http://iosca.sunphoto.ro/                0765687281

orbanstefan64

bine ai venit pe la noi !!!
multe realizari incontinuare !!!!!

tassevasi

Bine ai venit !
   Acum  sigur o sa-ti  maresti efectivul , procurind  sculele special pt asa ceva .
   Numai bine si  mult  succes .

stefan1

Bun venit pe forum!
  Imi place cum pui problema, spunand ca esti incepator, desi ca medic veterinar sigur ai multe cunostinte inclusiv despre albine si in plus ai avut din familie, de mic, contact cu albinele. Faptul ca esti dispus sa inveti este o premiza a progresului si rezultatele se vor vedea. Mult succes!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

niculita

Bun venit in rindurile noastre.Cu toate ca si eu sunt mai nou printre apicultori va urez mult succes si la mai mare D.le doctor. :hi: :coffee: :bzz: :bzz: :bzz:

G. Iulian

Bine ați venit pe forum!   :hi:  :hi:  :hi:  :coffee:

rusu marius mircea

Citat din: iosca din Martie 23, 2013, 06:39:01 PM
:welcome: (cu toate ca eu-is mai nou ca tine aici ) dar o urare de bun venit este de bun augur in orice situatie !
Salutari d-le doctor !
Cica veterinarii sunt singurii medici care-si mananca pacientii  ! Ce faceti daca aveti pacienti cu acu-n ....spate ? :razz:
Citat din: andreiu din Martie 23, 2013, 11:52:54 AM
Bine ca te-ai desconspirat, tinere (stiu eu de ce te apelez astfel).Este nevoie de oameni de profesia dumitale pe forum, pentru ca uneori ne mai scarpinam si nu stim precis daca suferim de vreo boala.
Lasand gluma la o parte, iti doresc ca prima suta sa fie cat mai curand.

Marius
Stai de vorba cu pacientul si-l intrebi ce-l doare ca sa-i dai tratamntul potrivit. exista o singura problema!!!! sa stii limba pacientului!!
marius

rusu marius mircea

marius