• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

metoda de hranire?

Creat de sas angelica, Martie 16, 2013, 05:11:06 p.m.

« precedentul - următorul »

sas angelica

Presupun că în sticle este sirop, că sticlele sunt înfiletate într-o bucată de lemn, că aceasta se impregnează cu sirop şi că albinele îl sug din fibrele lemnului. Dacă aveţi altă părere, vă rog să comentaţi. Sau, să-mi daţi dreptate. Am găsit poza pe FB şi sunt cam în ceaţă.
Era comentată, dar acestea sunt comentariile (eu nu le înţeleg):
"hmm veoma zanimljivo,bolje rečeno dobro je to"
"Nešto mi nije jasno kako je ovo postavljeno?? Može li ko detaljnije mi pojasniti?"


Carpe diem!


George N

Martie 16, 2013, 09:23:26 p.m. #2 Last Edit: Martie 16, 2013, 09:33:49 p.m. by George N
buna ideea de a prinde sticla  (sau altceva) intr-o bucata de lemn.  In felul asta se pot folosii o sumedenie de  recipiente. Este o copie a modelului postat mai jos .... :).   

mape 48-petru manea

INn poza pusa de Angelica este 100% apa si nu se infiltreaza in lemn ci este o gaura care comunica cu acel patrat in care este apa
In poza lui george este sirop cred  pentru ca sunt cam multe albine----eu nu am curaj sa dau sirop in natura ---am avut furtisag generalizat de vreo doua ori si nu mai am nevoie de altul

George N

in poza mea este 100% apa si poza este facuta ,  primavara,  in perioada cand familiile au inceput sa aiba puiet  din plin :)

mape 48-petru manea

Si la mine sunt multe albine la apa in aceasta perioada ,dar nu unde le-am pregatit eu

George N

eu astazi am avut ceva albine ,dar nu asa de multe ,din cauza valului de frig dar de saptamana viitoare ma astept sa vad gramezi de albine , pt. ca vremea se anunta f. buna, de luni incolo  :hi:

cipik

De regula ele prefera apa care are ceva saruri in ea, verdeata in apa statuta este foarte cautata. Nici eu nu intelegeam de ce nu beau apa prospata ci preferaru sa se duca la o baltoaca din apropiere.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

sas angelica

Mulţumesc pentru că m-aţi luminat. Deci, este apă, pe acelaşi principiu cu recipientele din plastic pentru puii de orătănii. Doar că este fixat într-o bucată de lemn.  :thanks:  :hi:
Carpe diem!

tassevasi

 Pentru apa  eu le folosc.

sas angelica

Citat din: tassevasi din Martie 17, 2013, 02:13:36 a.m.
Pentru apa  eu le folosc.


:hi: În tavă este spumă de mare găurită?  :hi:
Carpe diem!

tassevasi

In tava eu am pus  acel material ce se pune sub  parchetul  melaminat , e ceva  spongios  si cu multe  bule de aer in el, ce l-am  gaurit .