Targul apicol Ghiroda-Timisoara

Creat de mape 48-petru manea, Martie 03, 2013, 10:48:22 AM

« precedentul - următorul »

antiopa din ardeal

Asa e, da' chior mai sunt! Sa nu-mi zici ca se vede pretul si la colectoare.

antiopa din ardeal

Citat din: bucovineanu din Martie 10, 2013, 10:18:27 AM
Omul a primit la diferite manifestari majoritatea intrebarilor uzuale si are raspunsul pregatit, la fel ca si politicenii. Si-a gresit cariera. Putea sa fie un politicean stralucit alaturi de DD. :smile: Daca venea la Iasi aveam mai multe intrebari  la care nu avea raspunsuri pregatite. Dar nu a fost sa fie.

Si eu am pregatit ceva intrebari mai neuzuale la care sigur nu o sa aiba raspuns pregatit si mai ales nu o sa-i convina sa raspunda. Sper sa nu vina la Blaj ca la cat sunt de prost probabil o sa fac circ. Nevasta deja m-a avertizat ca-i e rusine sa mearga cu mine. Da-s prost rau ca deja m-am enervat si zau daca merita.

bee_lover

Mai bine n-o suparati pe doamna  :D  :hi:

D006

Citat din: alt stupar din Martie 10, 2013, 11:05:15 AM
ilintreb de ce sterge comentariile defavorabile lui de pe you tube. Zice ca nu sterge nimic, pur si simplu nu l-a criticat nimeni. Acum povestea cu comenturile o stiti si voi, ce mai poti discuta rational avand in fata atata ipocrizie ???

E clar ca e un mincinos notoriu , chiar eu am postat cateva observatii cand  "a inventat " asa zisul colector de polen si bineinteles ca a disparut postarea mea.  Nu numai ca a disparut postarea ci mi-a blocat accesul la comentarii.  E un .... in ploaie !

mape 48-petru manea

Pretul la colectoare nu-l stiu
Puietii de catina se vindeau 2 femele si un mascul (asa a spus vanzatorul ) la 15 lei si 4 femele si un mascul la 25 lei
se planteaza la 2 m distanta si masculul in mijloc

orbanstefan64

Citat din: antiopa din ardeal din Martie 11, 2013, 02:15:00 PM
Citat din: bucovineanu din Martie 10, 2013, 10:18:27 AM
Omul a primit la diferite manifestari majoritatea intrebarilor uzuale si are raspunsul pregatit, la fel ca si politicenii. Si-a gresit cariera. Putea sa fie un politicean stralucit alaturi de DD. :smile: Daca venea la Iasi aveam mai multe intrebari  la care nu avea raspunsuri pregatite. Dar nu a fost sa fie.

Si eu am pregatit ceva intrebari mai neuzuale la care sigur nu o sa aiba raspuns pregatit si mai ales nu o sa-i convina sa raspunda. Sper sa nu vina la Blaj ca la cat sunt de prost probabil o sa fac circ. Nevasta deja m-a avertizat ca-i e rusine sa mearga cu mine. Da-s prost rau ca deja m-am enervat si zau daca merita.
lasa ca cin se aseamana se aduna :) :) .....si eu is pe acolo :lol: :lol: