Targul apicol Ghiroda-Timisoara

Creat de mape 48-petru manea, Martie 03, 2013, 10:48:22 AM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

In data de 9-10 martie 2013 va avea loc Targul apicol Ghiroda-Timisoara editia a III-a   :yes: :bravo:

gheghe

Mape,vad ca de la ora 11 pana acum nu s-a interesat nimeni de anuntul tau si pentru moment am ramas surprins ,ulterior am remarcat ca ai uitat sa pui semnul exclamarii la sfarsitul informatiei.Fi si tu mai entuziast.

mape 48-petru manea

Probabil ca toata lumea stia de acest MARE targ si nu mai trebuia facuta reclama (cand am spus "toata lumea "ma refeream la Europa  :P )

mape 48-petru manea

Am fost la Targul apicol Ghiroda -Timisoara editia a III-a
Lume multa de la an la an-producatori de rame de brad cu 1 leu; faguri artificiali cu 30 lei/kg,etc,etc
am facut cateva poze

mape 48-petru manea

si

mape 48-petru manea

Si binenteles binecunoscutul inventator profu online

pharaonu75

Citat din: mape 48 din Martie 09, 2013, 08:04:43 PM
Si binenteles binecunoscutul inventator profu online

Nea Petrica, ai stricat frumusete de topic! =)) =))

Spuneai ca vrei sa-l intrebi ceva pe vestitul ex-prof! L-ai "iertat"?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

mape 48-petru manea

Nu l-am iertat ---inpreuna cu colegul nostru 'GHEGHE" i-am pus intrebari incrucisate la care a avut raspunsuri pregatite din care am inteles ce ai inteles si tu din filmele lui
Una din intrebari a fost "De ce numai incepatorii apreciaza inventiile lui ,nu si cei experimentati " a spus ca cei experimentati sunt mai conservatori si c a ,daca o sa ne intalnim peste 25 de ani o sa-i dau dreptate   :uimit:

bio

Citat din: mape 48 din Martie 09, 2013, 08:22:00 PM
.....
Una din intrebari a fost "De ce numai incepatorii apreciaza inventiile lui ,nu si cei experimentati " a spus ca cei experimentati sunt mai conservatori si c a ,daca o sa ne intalnim peste 25 de ani o sa-i dau dreptate   :uimit:

..Anul acesta nea ursu a scapat fara bataie ... de la "elevul lui", cel de pe la Birlad parca.

.... dar in maxim 3 ani va fi fluierat si huidiut oriunde va scoate nasul.

D006

Trebuia sa-i pui o singura intrebare : cum PLM scoate 1000 euro pe ladoaca sau ...familie ?

mape 48-petru manea

Intradevar asta este o intrebare pe care am omiso
Dar am mai observat ceva si anume ---vazand profu ca intrebarile vizau o anume neincredere in metodele lui a incercat sa ma faca un fel de aliat al lui laudandu-ma ca se vede ca sunt "profesionost " intr-un cuvant sa ma perie la propiu punand mana pe mine si strangandu-mi mana ---este clar ca pentru el este o afacere
L-am mai intrebat de ce nu face un video de la A la Z cu albine in stupul minune sa fie credibil---si a inceput sa vorbeasca despre alceva
De la inceput l-am crezut un farsor ,dar acum m-am convins---oricum nu mai urmaream video-urile lui de mult timp

bucovineanu

Omul a primit la diferite manifestari majoritatea intrebarilor uzuale si are raspunsul pregatit, la fel ca si politicenii. Si-a gresit cariera. Putea sa fie un politicean stralucit alaturi de DD. :smile: Daca venea la Iasi aveam mai multe intrebari  la care nu avea raspunsuri pregatite. Dar nu a fost sa fie.

alt stupar

Citat din: dragos2006 din Martie 09, 2013, 11:15:59 PM
Trebuia sa-i pui o singura intrebare : cum PLM scoate 1000 euro pe ladoaca sau ...familie ?
L-am intrebat eu  :) un raspuns mai demagogic nu am auzit in viata mea  :rotfl:
adica, citez "stati ca va raspund imediat" apoi a inceput o intreaga povestire din care se intelegea mai nimic, dupa 10 minute cand plictisit am repetat intrebarea au urmat aceleasi barbi, de la facerea lumii si pana in zilele noastre :blah:... apoi, dupa alte 5-10 minute cand pentru a treia oara am repetat intrebarea mi-a raspuns: "pai daca nu ma lasati sa va explic..." :yes:
si desi eram doar noi in dialog la o masa pe terasa, vorbea intrasa fel de parca se adresa intregii terase ori unui auditoriu (inchipuit) foarte numeros  :lol:
alta... ilintreb de ce sterge comentariile defavorabile lui de pe you tube. Zice ca nu sterge nimic, pur si simplu nu l-a criticat nimeni. Acum povestea cu comenturile o stiti si voi, ce mai poti discuta rational avand in fata atata ipocrizie ???

antiopa din ardeal

Citat din: mape 48 din Martie 09, 2013, 07:56:50 PM
Am fost la Targul apicol Ghiroda -Timisoara editia a III-a
Lume multa de la an la an-producatori de rame de brad cu 1 leu; faguri artificiali cu 30 lei/kg,etc,etc
am facut cateva poze

Faine poze! Cateva intrebari.
  Puietii sunt de catina? Daca da cam ce pret aveau?
  Colectorul de polen (tip Salaj frumos prelucrat) nu are tabla deasupra. Cred ca e pentru stupina unde este un acoperis. Ce pret are? Se poate adapta acoperis individual sau era si model cu tabla?

pharaonu75

Citat din: antiopa din ardeal din Martie 11, 2013, 01:52:50 PM
...
  Puietii sunt de catina? Daca da cam ce pret aveau?
...

In poza se vede un pret de 25 lei pentru 5 fire!
Cred ca se vindeau doar la "pachet" de cate 5 bucati!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube